אנו בוחרים לא להאמין אבל הסטטיסטיקה-לא משקרת!

../images/Emo204.gifכי עדי הזכירה לי. XD

קוראים לי: נוגה. היי. יצאתי לאוויר העולם: 4.12 ותק: 23. (עוד חודשיים 24 עוד חודשיים 24 עוד חודשיים 24 *מתה*) מוצא גיאוגרפי: ב"ב. אחרי החגים אני עוברת לירושלים.
דרגה: מה זה אומר? מזמן סיימתי תיכון. קומיוניקציה: מסרים.
חצי הכוס המלאה: על טבעי חזרה, מרלין חזרה, אני עובדת ויש לי משכורת... החיים הטובים. חצי הכוס הריקה: אין לי כוח לסיים את התואר הזה. ואני עדיין צריכה למצוא עבודה בירושלים. שאיפות עתידיות: לסיים את התואר. לחסוך מספיק כסף כדי שאני אוכל לטוס - שוב - לאנגליה בקיץ. מתנגן: A Fine Frenzy - Electric Twist
פרופיל: לול, מצאתי את זה הרגע בטאמבלר. http://24.media.tumblr.com/tumblr_ls9td62Yg81qj065bo1_500.jpg מוטו: שלא ימות מהמוטו! אה, ותגזרו ציפורניים. זה מה-זה לא נוח כשהן ארוכות וצריך להקליד. ;;

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתפקקקקקדת ! ../images/Emo195.gif

איזה עצבים כבר כתבתי הכל ותפוז נדפק לי
קוראים לי: קררן :]]
יצאתי לאוויר העולם: 4.11.95
ותק: עוד חודש ויום 16, אני כזאת זקנה! O:
מוצא גיאוגרפי: לא חשוב שמות
דרגה: יא'
קומיוניקציה: טוויטר keren4562
חצי הכוס המלאה: יומולדת לאבא
בארסה
שספטמבר נגמר!D:
חצי הכוס הריקה: כל מה שקרה בספטמבר. לחזור ללימודים, ריבים עם חברות, ועוד הרבה דברים שהם לא לפורום. X: אחד החודשים הכי גרועים שהיו לי. אבל שיהיה
שאיפות עתידיות: חופפפפפפש D: שאני מאוד מקווה שיכלול - ת"א (שאני מאוד מקווה שיצא לי יותר מפעם אחתXD) אולי לנסוע לעדי מחר. למרות שאני ברוגז איתה אז נראה כבר.XD ללכת לקניון שליד בצפר ולקנות גלידה
XDDDD (עזבו. דברים רעים עוברים עלי לאחרונה.) ללכת עם חברה ל2 סרטים. D: ונראה עוד מה יקרה~
וכשחוזרים - המוווווווון מבחנים
יומולדת לאמא!!!!D:
מתנגן: Can You Feel the Love Tonight
פרופיל: !@#!@#!#@$#@@##@$#@$@$
מוטו: אוקיי היה לי מוטו, ושכחתי אותו.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאת קולטת את הסיבות שאת ברוגז איתי?

אוי פקאצה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלאלא, אל תדברי איתי.XD

אני השקעתי, וכתבתי, ועשיתי הכללללללללללל#@!@#!@@ ואת ככה באה ויורדת על היצירת מופת שלי?! XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifועכשיו שסיפרתי לך...

אני דורשת לשמוע ש"אין על פיקים של מסי, והם הכי מושלמים בעולם!" חחחחחחחח XD

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאין על פיקים של מסי והם הכי מושלמים

בעולם
אבל אם רוצה לדעת את דעתי האמיתית, הפיקים הכי טובים הם על סטיבי וצ'אבי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכתבתי פיק על רונאלדו ומסי.

כן כן אני.
ועדי אהבה אותו כ"כ הרבה. הביטצ' הקטנה הזאת.
היא בכתה לי כמה הוא מושלם וכמה היא רוצה לשכתב אותו בעברית.XD אז היא קצת משקרתוש. היא פשוט לא תודה בזה אפעם.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכרגע אין לי את זה על המחשב מסודר\:

אני פשוט כתבתי את זה בפלאפון, וזה דיי עם הרבה טעויות ולא מסודר.XD אבל כשאני אסדר וזה אני אשלח לכן :) (ואני חייבת לציין שאני לא כישרונית בכתיבה - אבל זה פשוט היה דורש כדי שאני אוכיח שרונאלדו ומסי זה כן חמודXDD)

למעלה