שלכת...
שלכת חשבתי שאתה ילד חכם,אבל לאחר ההודעה הזאת אתה נראה לי מה זה דפוק חבל על הזמן. בוא תשים לי כמה זיוני מוח כתבת,נתחיל בזה שאם אתה תכנס לשטחים ותתחיל,"לטבוח בכל מי שזז",ישר ישלחו לכאן כוחות בינלאומים. וזה בדיוק הדבר האחרון שמדינת ישראל צריכה עכשיו,הם ימלאו את מקום צה"ל בשטחים ולא תהיה לנו ברירה אלא לקבל אותם. הפלסטינים יבכו באמצעי התקשורת שאנחנו טובחים אותם,ואז אתה משחק בדיוק למשחק של ערפאת. כיום ערפאת מנודה בעולם,ושנשיא ארה"ב בוש יראה שאנחנו טובחים עם ערבי,הם לא יחשוב פעמים וינתק את קשריו עם ישראל. זה מה שאתה רוצה? אני חושב שלא,אבל אתה מושפע מהדפיקות שיש בימין. 2. דבר שני,ידיו של אריאל שרון כבולות לא כי יש עדין תומכי שלום,אלא פשוט יש מדינה שהיא מעצמה מספר אחד בעולם. והיא שולטת בכל יבשת על כמה וכמה מדינות,ואנחנו אחת המדינות שהיא שולטת בה. שרון לא יכול לפעול בלי אור ירוק ממשל בוש,הוא לא יכול להפציץ ולהכנס למחנות פליטים בלי אור ירוק מהנשיא בוש,בעצם הוא לא יכול לעשות כלום בלי נשיא ארה"ב. אשכרה עם כבר דברת על תומכי טרור,לא אצלנו יש ארגון טרור,אלא אצלכם בימין יש ארגון טרור שפוגע בילדים. אם חס וחלילה יהיה פיגוע בבית ספר יהודי בארץ,אתה תכתוב פה בפורום דברים כל כך חמורים שצריכים לעשות לפלסטינים. אבל שהמתנחלים מבצעים פיגוע שהמטרה שלו זה לרצוח כמה שיותר ילדים,זה מותר. תעשה לי טובה אתה תומך טרור בדיוק כמו פלסטיני שתומך בתנזים. 3. אתה כל כך אטום ומפגר שזה אוכל אותי,תגיד לי יא "גאון" זה היה טעות שברק יצא מלבנון? פשוט אפשר לקבל עצבים מלקרוא כמה זיוני מוח אתה כותב,לפחות תכתוב לעניין משהו קטן,כל ההודעות שלך אטומות משטיפת המוח שאתה עובר. אילולא ברק לא היה יוצא מלבנון היו נהרגים עוד חיילים,טוב נו מה אני מצפה אתה תומך בארגון טרור,אז מה אכפת לך מהחיילים. מה זה אכפת לך שיהרגו עוד 20 חיילים או עוד 30 חיילים,הרי אתה בעד לרצוח ילדים. 4. בוא תראה מה יקרה שביבי יעלה לשלטון,קודם כל המשוגע הפסיכי יכנס לשטחים ותתחיל מלחמה,למה כי הוא משוגע אין סיבה. לאחר מכן השגעון יעלה לו לראש הוא יחליט להעיף את ערפאת. ארה"ב מנתקת את קשריה עם ישראל מדינות ערב קולטות זאת ופותחות במלחמה נגד מדינת ישראל. עכשיו חוץ מארה"ב האו"ם יחליט לעשות עלינו סנקציות כלכליות,מכיוון שאנחנו טובחים עם ערבי אחר. ואז אני חושב שזה יהיה סופה של מדינת ישראל. וכל התסריט הזה שכתבתי לך כאן,יכול לקרות ותראה לי סיבה אחת למה שזה לא יקרה. הרי ארה"ב ואנחנו מאוד קשורים,מאוד קשורים אבל אם הם יראו שאנחנו טובחים עם ערבי אחר,כל הקשירות הזאת במשך כל השנים הללו יכולים להפסק. כיום ערפאת מנודה ונצור ברמאללה,אם נעשה זאת הוא יחשב כגיבור בכל העולם הערבי. כידוע האו"ם לא איתנו,הרוב שם פרו ערבים,אם ארה"ב תנתק איתנו את הקשרים תוך כמה שעות יהיו לך בשטחים כוחות בינלאומים. הכוחות הללו יחזירו את ערפאת לשטחים מכיוון שהוא נחשב בעיני העולם כאל המהנהיג של פלסטינים. ואז ערפאת יחזור כמו מלך לשטחים,הוא עזוב כמו מנהיג שהולך לפול שנגמרה לו הקרירה. כמו שקרה לו שצה"ל העיף אותו מהשטחים והוא ברח לטוניס,אז בישראל חשבו שנפטרו ממננו ומאש"ף. והנה לא רק הם פה אלא גם חזבללה בלבנון,אז מה עשינו בכניסת צה"ל לשטחים? טוב זה כבר סיפור אחר. בקיצור אם ביבי יעלה,אתה תראה מה יקרה כל מה שקראת פה יכול לקרות,אם ביבי יעשה מה שהוא אומר.