אנטיאס 22 ק"ג

רק עוד שאלת מקרל קטנה...../images/Emo19.gif

יש לי מקרלים שקניתי קפואים (באורך 15ס"מ בערך), אבל ממש בלתי אפשרי לי לדוג עם חתיכות מהם כי זה מתפרק לחלוטין כשזה מפשיר.... השאלה היא האם אתה קונה אותם יותר קטנים ושם את כל החתיכה, או שפשוט המלח או העובדה שהם טריים במקור עושים את ההבדל... תודה וגם ממני כל הכבוד על הדגים.. אלי

Barracuda

New member
תשובה..

אלי תיקנה את המקרלים בגודל של כ30 ס"מ קפואים (תפרוס את הדג במצב קפוא) תוריד את הראש ואת הזנב תחלק אותו לשניים תעמיד את החצי על הצד החתוך ותוריד אם סכין חיתוך פילה מכול צד כ1 ס"מ תסדר את החתיכות בתוך קופסאת פלסטיק ותוסיף הרבה מלח בישול גס אחרי כ6 שעות תישפוך את הנוזלים שהצטברו בתחתית הקופסא וזה מוכן לדייג..

אוריא

New member
זה היה.

זה היה מתכון הסקומברי של Barracuda. ובכך שברנו את שיא השרשור הכי ארוך.

אפשר לשאול איפה ביפו אתה קונה ?

אני גם כן מעוניין לקנות איזה פעם סקומברי ולנסות אותו על הרולר. אמנם לא בשביל אינטיאסים אבל בשביל הסרגוסים שאתה מציין שאתה תופס ובשביל אולי דגים טורפים שירצו לקחת כגון טרולוסים.

Barracuda

New member
לא רק בשבת גם ביום חול יש חנות קטנה

של ערבי הוא אחד הסוחרים הגדולים ביפו החנות נמצאת בפינה ליד הסירות שמחוץ למים.

כיף לקרוא, סחתיין.

כל מה שנשאר הוא להתסכל בתמונה שצירפת ולהזיל ריר, לקנא.

Barracuda

New member
ניר באמת שאין במה לקנא זה בסך הכול

הרבה התמדה. אתה יודע כמה פעמים ישבנו כל הלילה והבוקר אם 4 מקלות על חי ולא תפסנו כלום. אבא שלי לימד אותי מאז שהיתי קטן תלך על גדול תתפוס גדול תלך על קטן זה מה שתיתפוס...

אני לא ממש בקטע של אינטיאסים אבל

עדין זה יפה לראות אותו ביד שלך. אני עוד לא בקטע של האינטיאסים וכרגע לא הכי מושך אותי להוציא הרבה כסף על מקלות חי ועל ציוד לחי ולהחליט שאני הולך על אינטיאסים. שוב סחתיין.

seafox

New member
לא יודע...אני הלכתי על גדול

בחמישים מטר עומק והוצאתי קוואקואים שהייתי מוציא בעומק חצי מטר

rondadon

New member
אני לא מבין אותך ברקודה...

כל הדיבורים שלנו על לדאוג למצב הדגה בארץ...ואתה...הורס... אתה יודע שדג בגודל כזה הוא בעל פונטיציאל התרבות עצום? הדג הזה היה יכול להביא עוד 100 אינטיאסים לעולם??? על מי אני עובד??? כו***ק 100 אינטיאסים.... איזה תפיסה אלוהים ישמור... הלוואי עלי... לי היה דג אחד בחי על גדולים ולא על תרחונים של קילו שקרע את החוט וזהו... אוףףףףף...זה הכל המים החמים האלה...גם אני רוצה לדוג שמה!!!!

אתה תותח../images/Emo59.gif

דו"ח דייג מעולה מפורט עם תשובות לכל השאלות. דייג של אינטיאס,חווית דייג ספורטיבי אמיתית. כן ירבו,הלוואי על כולם,תשובות מנומקות היטב עם הרבה סבלנות ופירגון. יישר כח,כן ירבו.....

ניר M

New member
לא שיעממת אותי בכלל

אחלה ארוחה יש לך שתי פארידות לבנות פשששששש היום כבר כמעט לא רואים פארידות וסרגוסים גדולים איזה יופי של דייג ושים לב שאני בכלל לא מדבר כבר על האנטיאס

למעלה