יש לי מקרלים שקניתי קפואים (באורך 15ס"מ בערך), אבל ממש בלתי אפשרי לי לדוג עם חתיכות מהם כי זה מתפרק לחלוטין כשזה מפשיר.... השאלה היא האם אתה קונה אותם יותר קטנים ושם את כל החתיכה, או שפשוט המלח או העובדה שהם טריים במקור עושים את ההבדל... תודה וגם ממני כל הכבוד על הדגים.. אלי
אלי תיקנה את המקרלים בגודל של כ30 ס"מ קפואים (תפרוס את הדג במצב קפוא) תוריד את הראש ואת הזנב תחלק אותו לשניים תעמיד את החצי על הצד החתוך ותוריד אם סכין חיתוך פילה מכול צד כ1 ס"מ תסדר את החתיכות בתוך קופסאת פלסטיק ותוסיף הרבה מלח בישול גס אחרי כ6 שעות תישפוך את הנוזלים שהצטברו בתחתית הקופסא וזה מוכן לדייג..
אני גם כן מעוניין לקנות איזה פעם סקומברי ולנסות אותו על הרולר. אמנם לא בשביל אינטיאסים אבל בשביל הסרגוסים שאתה מציין שאתה תופס ובשביל אולי דגים טורפים שירצו לקחת כגון טרולוסים.
הרבה התמדה. אתה יודע כמה פעמים ישבנו כל הלילה והבוקר אם 4 מקלות על חי ולא תפסנו כלום. אבא שלי לימד אותי מאז שהיתי קטן תלך על גדול תתפוס גדול תלך על קטן זה מה שתיתפוס...
עדין זה יפה לראות אותו ביד שלך. אני עוד לא בקטע של האינטיאסים וכרגע לא הכי מושך אותי להוציא הרבה כסף על מקלות חי ועל ציוד לחי ולהחליט שאני הולך על אינטיאסים. שוב סחתיין.
כל הדיבורים שלנו על לדאוג למצב הדגה בארץ...ואתה...הורס... אתה יודע שדג בגודל כזה הוא בעל פונטיציאל התרבות עצום? הדג הזה היה יכול להביא עוד 100 אינטיאסים לעולם??? על מי אני עובד??? כו***ק 100 אינטיאסים.... איזה תפיסה אלוהים ישמור... הלוואי עלי... לי היה דג אחד בחי על גדולים ולא על תרחונים של קילו שקרע את החוט וזהו... אוףףףףף...זה הכל המים החמים האלה...גם אני רוצה לדוג שמה!!!!
דו"ח דייג מעולה מפורט עם תשובות לכל השאלות. דייג של אינטיאס,חווית דייג ספורטיבי אמיתית. כן ירבו,הלוואי על כולם,תשובות מנומקות היטב עם הרבה סבלנות ופירגון. יישר כח,כן ירבו.....