אנט- האמת שמאחורי הבחירה

The Cat Woman

New member
אנט- האמת שמאחורי הבחירה

סתם, זה לא באמת האמת... אבל אנא קראו את התכתובת ביני ובין איזה אחד ביוטיוב על הקליפ של סליפינג סאן ותגידו לי מה אתם חושבים (לא שאתם צריכים את זה, תרגמתי לכם למען הנוחיות
): אני: השיר הזה פשוט מדהים, אם אנט תבצע אותו בהופעה פה בישראל- אני מעדיפה לירות בעצמי למוות כבר מעכשיו. טאריה הייתה הקול של נייטוויש, הנעליים שלה פשוט יותר מדי גדולות בשביל אנט... זה מה שאני חושבת לפחות. לאנט יש קול יפה, אבל לא בשביל נייטוויש. כ"כ חבל, הם היו להקה כ"כ אדירה... :( הוא: באמת אנשים, טאריה הייתה זמרת אופרה בינונית (
WTF?!). היא לא הייתה בלתי ניתנת להחלפה כמו שאתם עושים ממנה. Honestly people, Tarja was a mediocre opera singer. She was not as irreplaceable as you make her out to be. אני: תקשיב, טאריה היא זמרת אופרה מעולה. היא הייתה מושלמת לנייטוויש. כן, היא ניתנת להחלפה! כן, אני מאמינה שהם עשו את הבחירה הנכונה כשבעטו אותה החוצה מהלהקה (כן נו... זה לא נשמע טוב בעברית אבל באנגלית זה by kicking her out
) שוב- לאנט יש קול נהדר, אבל- וזה אבל גדול- היא לא דומיננטית כמו טאריה ואולי, רק אולי... זה מה שהלהקה רצתה- זמרת שלא תהפוך להיות הקול של נייטוויש, כך שמה שקרה עם טאריה לא יקרה שוב לעולם. by the way- have you heard the new album? listen to "Bye Bye Beautiful". it's about Tarja. הוא: הוא לא הבין מה רציתי ממנו כי כתבתי want במקום- wont. והוא אמר שהוא לא שמע את האלבום עדיין, רק חלק ממנו... הוא מעדיף לחכות שהאלבום יצא ולא להוריד את מה שהודלף. ואז עניתי לו: אני: correction- maybe that's what the band wanted- a singer who *wont* (=will not) become the voice of Nightwish... טאריה הייתה סוג של דיווה, אני בטוחה שהם לא רוצים עוד טאריה בלהקה... אז הם בחרו באנט- זמרת רגילה לחלוטין שניתנת להחלפה בשניה. how sad is that? =\ עכשיו- מה אתם חושבים? אנט- בחירה מצוינת לנייטוויש? למרות הקול הרגיל לחלוטין שלה והחוסר ייחודיות? (ואל תכחישו את זה- הקול שלה יפה, אבל לא מיוחד. אין פה ויכוח אפילו.) או שמא היא נבחרה ללהקה על סמך שיקולים ומסקנות שנלקחו בזמן עידן פיטוריה של טאריה? כלומר- האם אנט נבחרה בכוונה כזמרת שניתן להחליף בקלות, כדי שמקרה הדיווה של טאריה לא יחזור וישפיע כ"כ בשנית? האם הלהקה בעצם "תחמנה" פה? האם הלהקה בכוונה בחרה במישהי כזו?

אני ממש אבל ממש לא מסכימה.

לאנט יש קול ממש מיוחד וממש מגוון. לא מכירה עוד להקה עם סולנית כזאת. (לא, לשארון יש הרבה פחות גיוון בקול, והקול שלה הרבה יותר גבוה, הוא גם אופראי בחלקו). הם רצו לקחת את כל הלהקה לכיוון חדש, את שמעת את האלבום, יש בו את הבסיס של נייטוויש והמווון כיוונים חדשים שהם מעולם לא ניסו, ולא היו יכולים לנסות יחד עם טאריה כי זה פשוט לא היה מתאים לסגנון שירה שלה. אני חושבת שהם עשו בחירה טובה, ושאין שום קשר בין זה לבין מה שאמרת. הם בחרו באנט כי הם אהבו את הקול שלה. וגם אותה לא יהיה כל כך קל להחליף בניגוד למה שאת חושבת.

The Cat Woman

New member
דווקא נראה לי שלהחליף אותה- לא יהיה כזה בעיה.

וה"כיוונים החדשים" האלה שאת מדברת עליהם- הכוונה לחרא הטהור הזה שנקרא dark passion play? התירוץ העלוב הזה לוונאבי מטאל סימפוני? (הערה- חרא טהור= ביחס לאלבומים הקודמים)

אל תקראי לזה חרא טהור, אני אוהבת את זה אז זה

דיי חוסר כבוד. זה שאת לא אוהבת משהו לא הופך אותו לחרא. כיוונים חדשים? פואט, שפשוט אין לי שום דרך לתאר את הגאונות שלו, שיר מאוד מיוחד, שאין להם אף שיר בחומר הישן שדומה לו. הכיוון של הפולק שהם נטו אליו בשיר האינסטרומנטלי ובTI, הגוספל בMOH, שזאת פעם ראשונה שאני שומעת שימוש של גוספל שיר מטאל, והשילוב ממש מיוחד וממש אהבתי אותו. האוריינטליות בsahara... תקראי לזה חרא כמה שבא לך, זה האלבום הכי מושקע שהם הוציאו עד עכשיו וזאת עובדה.

The Cat Woman

New member
זריקה של הרבה כסף לא הופכת להקה למוצלחת

ובטח שלא אלבום- למוצלח. האלבום הכי מושקע? אולי. אבל זה לא הופך אותו לטוב. את זה עושה הכישרון... הכישרון שהם איבדו איפשהו. לא, הגוספל לא מפצה על זה וגם האורקסטרה לא... האוריינטליות בסהרה נחמדה אבל רגע... אנחנו לא מכירים את האלמנט הזה כבר מאורפנד לנד? די, הם לא יכולים לחדש כלום. (והגוספל הזה בעיני הוא רק תוספת מרעננת וחביבה... לא תורם הרבה מעבר) אני מבכה על זה שנייטוויש- בכל התהליך הזה מהרגע שנפרדו מטאריה ועד רגעים אלו ממש- איבדו את עצמם. כן, הם ממש איבדו את עצמם לאורך כל הדרך... איפה תומאס בשירים האלה? אני לא מרגישה אותו בכלל וזה נורא עצוב לי, כי באלבומים הקודמים- תומאס ממש הורגש, כאילו הכאב שלו הוא הכאב שלך... עכשיו זה סתם. זה כלום. וכן- זה עדיין חרא בעיני. ולא, זה לא חוסר כבוד כי זו דעתי. עבורי- האלבום הזה חרא.

אבל את הספדת את האלבום הזה עוד מלפני שהוא יצא

איך את באמת ציפית להנות ממנו כשאת באה בגישה של "בלי טאריה זה חרא, שום דבר לא ישתווה לזה". זה כמו לבוא למסיבה מתוך מחשבה שהולך לך להיות רע, גם אם המסיבה טובה אתה בכל זאת תהיה מבואס כל הערב ולא תהנה ממנה. אני באתי לאלבום בראש פתוח, וממש נהנתי ממנו. כן, זה לא נייטוויש של פעם, אבל זה עדיין אחלה אלבום. ולא מרגישים את תומאס? פואט זה השיר הכי הכי הכי אישי שהוא כתב אי פעם. ומרגישים אותו חזק גם בשירים האחרים. תקראי את הליריקה של MOH ותגידי לי שזה לא תומאס. הם לא איבדו את עצמם בשום מקום לדעתי. להפך.

The Cat Woman

New member
זה ממש לא נכון

נתתי לו מספר שמיעות, לא החלטתי סתם. והתאכזבתי... ממש קיוויתי שיהיה בזה משהו טוב, האלבום- מה לעשות- לא הוכיח את עצמו ולא הגיע לסטנדרטים של נייטוויש בעיני. ולא, תומאס ממש לא מורגש. ולידיעתך- הוא אפילו לא כתב והלחין את כל השירים...

אז?

זאת להקה, קוראים להם נייטוויש ולא "תומאס והאלו האחרים איך שלא קוראים להם". זה דווקא טוב שהוא נותן לאחרים לבטא את עצמם קצת, זה רק גורם למוזיקה להיות יותר של כולם ולא רק שלו.

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה

והשירים של מרקו ואמפו ממש טובים לדעתי P:

LadySilkworm

New member
זה לפי ויקיפדיה כן?

master passion greed the islander את שני אלה כתב מרקו whoever brings the night את זה כתב אמפו

היויו

New member
וואו!! באמת?

כי מרקו עשה אחלה עבודה! אמפו קצת פחות
לא אהבתי את WBTN. טוב, פחות מאשר את MPG ואיילנדר

ועוד שאלה מעניינת...

הם היו חברים הרבה זמן לא? הם פשוט לא יכולו לשבת ולדבר על זה?? כמו חברים?? הרי אף אחדש לא מושלם!

LadySilkworm

New member
שאלה טובה

אבל התשובה היא כנראה שלא XD או שהם ניסו לדבר ולא הצליחו למצוא תקשורת.. או שהם פשוט וויתרו מראש..

אם הם לא ניסו לדבר איתה לפני

אז הם בהמות... אבל אני חושבת שהם כן ניסו לדבר איתה ולפי התאוריה שלי הם איימו עליה שיעיפו אותה מהלהקה ואז בתור מגננה היא אמרה שאחרי האלבום הבא היא תעזוב (למרות שעמוק בלב היא לא רצתה
) ולהם נמאס מהאיומים שלה אז הם העיפו אותה לפני שהיא הספיקה לעזוב...

lacrimosa girl

New member
אנחנו לא יכולים לדעת.

מאחר שאין לנו גישה למוחות הלהקה [כמה חבל
] לשיקולים שלהם, אנחנו יכולים רק לנחש. אני רוצה לנחש. מותר לי?
אז ככה. בראשית היתה אנט, שהיתה מדוכאת מכך שהלהקה שלה אליסון אווינו כבר לא מתפקדת, אף אחד לא שמע עליהם ממילא והבן שלה שומע היפ הופ, המנוול. היא חיפשה נחמה באחיינתה [הרי תומאס בחר בה בגלל "קווי אופי דומים"
] וגילתה שהילדה שומעת...לא פחות ולא יותר...מאשר חבורת אלילי מין פיניים [הקרדיט לאלונה
] והיא החליטה שהדבר האחרון שתעשה בחייה אלו הוא להשיג זיון עם אחד מהם, המופקרת. אז היא הלכה ומהלה סם הזוי בכוס של טאריה [תפרשו את זה איך שבא לכם
] שגרם לה להיות ביצ'ית וזייפנית ועל כן נייטוויש העיפו אותה, ואנט ניצלה את ההזדמנות לשלוח את הדמו שלה ראשונה וככה לזכות ב"מיצוב התחלתי" [
] מצוין. כשהיא ראתה שזה לא עובד ונייט דחו אותה, היא נגייסה את עורמתה בשנית ושלחה את בנה הקטן חובב ההיפ הופ בתלבושת אלף גינה לפתות את תומאס, ואכן- זה עבד, והתוצאה תגיע לחנויות ב28 לספטמבר.
סתם. הקול של אנט לא מזעזע, אני מאוד אוהבת אותו בשירים מסויימים [פואט
] אין מצב שהוא עולה על הקול של טאריה בתקופותיה הטובות, אבל...גם הקול של טאריה היום לא עומד במשוואה. אז בראייה אובייקטיבית, השינוי לא היה כזה נוראי לדעתי. לא סבלתי את הקול של טאריה בוואנס, לא הייתי עומדת שעוד אלבום כזה. מקווה שDPP ימלא את הציפיות שלי לאלבום מושקע ואיכותי [:

dralan

New member
XDDDDDD

אממ כן; מסכים פחות או יותר עם מה שאמרת, ובאמת - חבל לבזבז זמן ואנרגיות בהשערות למיניהן

למעלה