אנט- האמת שמאחורי הבחירה

נמנמ..

הקול שלה מגוון במובן שהיא יכולה לשיר שירים בסגנונות שונים.טאריה שרה רק אופרה,אז ככה שאם הלהקה רצתה לעשות משהו אחר,שהוא לא אופרה,לא היו להם הרבה אפשרויות. אתה חושב שלא הייתי מעדיפה שטאריה תשאר?כמובן שהייתי מעדיפה את זה.אבל טאריה עפה,וזה מה יש.זה מה שהלהקה בחרה.כנראה שהם רצו לשנות כיוון. אני פשוט לא מבינה מה הקטע שלכם לקטול את אנט ככה ולהשוות בין טאריה לאנט בכל הזמדנות נתונה.לא חושבת שיש מקום להשוואה ביניהן.
 

TheImpactBoy

New member
אמרת יפה! אין מקום להשוואה.

יחד עם זאת, הסולנית מהווה את רוב תצומת הלב בנייטוויש, וברגע שהסולנית מייצגת רייקנות, ככה גןם הלהקה נשמעת. וזה מה שעצוב. נחכה עד שגם היא תעוף ותגיע מישהי חדשה, אולי בריטני והקאמבק הצפוי לה?
 
בעיניך אולי היא מייצגת ריקנות.

אני חושבת שנהיה חכמים יותר אחרי שנראה אותה בלייב. זה לא שנייטוויש מחליפים כל יום סולנית,אתה יודע
בריטני
 
היא לא מסמלת רייקנות. אולי לך.

ואני בספק מאוד גדול אם הם יעיפו אותה בזמן הקרוב... אחרי כל הטרחה שהם עברו עם העפה של טאריה הם יצטרכו סיבה ממש טובה בשביל להעיף גם את אנט. ובינתיים זה נראה כאילו הם בקשרים טובים איתה.
 
למעלה