אנט- האמת שמאחורי הבחירה

Itay Simons

New member
מממ לא ממש

לדעתי הוא לא היה מגיע רחוק. כי הוא לא קיטש גועלי שראוי לזכות

Itay Simons

New member
ועל כן,

לפי הסטנדרטים של האירוויזיון- הוא לא אמור להגיע למקומות הראשונים. כי רק הזבל מגיע לשם.

alonk100

New member
צדקת!

היא באמת כוסית! סתם... העובדה היא שאני נהנה יותר לשמוע את הקול של אנט. מצטער, אולי אני לא מבין כלום, אולי הדעות שלי חסרות ערך, אבל זאת עובדה. אולי האוזניים שלי דפוקות. כמו שאמרתי מראש, לא מבין באופרה. אני מבטיח לנסות ולהרחיב את אופקיי בתחום ונכון לעכשיו,לפי מה שאמרת- אני אמנע מלהגיד שטויות, בעיקר כי אני רואה שזה מכעיס אותך, כעס זה לא בריא ואני רוצה שתזכי לשמוע גם את האלבומים הבאים :) קחי את זה בקלות!

The Cat Woman

New member
זה לא עניין של לא מבין כלום

פשוט המינימום בלהביע דיעה על משהו הוא להבין בנושא, אחרת אתה סתם יוצא מטומטם. זה כמו שתגיד את דעתך בנושא התפרקות מולקולות לאטומים (?!) כשאין לך מושג בכלל מה הם אטומים ומה הן מולקולות. בקיצור, במילים פשוטות- אתה לא יכול להביע דיעה על טאריה שרה אופרה כשאין לך מושג באופרה. על טאריה באופן כללי- כן. אבל לא כזמרת אופרה. that's all פוקס!

alonk100

New member
רק ש

יש הבדל קטן בין מדע לאומנות. אני מבין את התסכול שלך ושאת רוצה שכולם יגידו שהיא זמרת מדהימה, אבל אני לא מתרגש מהקול שלה(במובן שהוא לא מרגש אותי) ובפעם האחרונה שבדקתי אומנות עדיין הייתה עניין של טעם וריח ובגלל זה, בניגוד לעובדות במדע(למשל מולקולות ואטומים), אין לך שום דרך "להוכיח" לי שהיא שרה יפה. יש? ומה ההשכלה שלך באופרה אם אפשר לשאול?

Itay Simons

New member
מה זה קשור להשכלה באופרה?

נראה לי שצריך לא יותר מזוג אוזניים יעילות

lacrimosa girl

New member
וגם אם האוזניים לא יעילות,

כמו שלי למשל, אופרה אתה תצליח לשמוע בכל מקרה

alonk100

New member
לא יודע

בקטע הזה אני דווקא מסכים עם cat woman, זה נושא שצריך להבין בו קצת. אחרי הכל יש "לימודי" אופרה לא? אבל אוזניים פעילות(ויעילות) לא מזיקות, נכון... :)

red violin

New member
לימודי "אופרה" זה הטכניקה עצמה

אתה מתכוון ללימודי מוזיקה קלאסית

The Cat Woman

New member
אתה מתעקש לא להבין כאילו...?

אני לא מנסה להוכיח לך שהיא שרה יפה, זה נתון לשיקולו של כל אדם בנפרד... מה שאני אומרת זה שאם אתה לא מבין באופרה- אין לך קנה מידה לשפוט זמרות אופרה! וטאריה- היא זמרת אופרה! והקול שלה מדהים, זה שאתה לא אוהב אותו- זה בגלל שאזנייך ערלות או שיש לך פשוט טעם חרא. תשיג לעצמך אזניים חדשות!
למשל- אני לא אתחיל להעריך את הדרך בה רונלדיניו משחק כדורגל כי אין לי מושג לפי אילו אמות מידה שופטים. אז אני אפילו לא אביע דיעה לגבי זה. וכדורגל בפעם האחרונה שבדקתי- לא היה מדעי.

alonk100

New member
איזה מצחיקה את...

את "לא מנסה להוכיח לך שהיא שרה יפה", אבל אם אני אומר שהיא לא אז יש לי "טעם חרא"(זה מהז'רגון של האופרה, אני לא מבין בזה אז אולי אני לא מכיר P: ). מה שאמרת על רונלדיניו לא קשור, אבל לא משנה, אין לי סבלנות להתווכח בפורום - זה דפוק בעיניי לתקשר מול מסך ומקלדת, מוציא את כל הכיף מהויכוח... ולא ענית לי מאיפה את שואבת את הידע שלך באופרה?!?!?!

The Cat Woman

New member
אויש. שקט...

אתה מעצבן ואני לא אוהבת להתווכח עם אנשים מעצבנים. אין לי סבלנות לזה. יום טוב.

alonk100

New member
חחח את הורגת אותי מצחוק

את לא אוהבת להתווכח - וכדי להוכיח את זה... פתחת דיון על הנושא הכי טעון בערך פה. זהו אני מפסיק לעצבן אותך, מבטיח, אין יותר דיון...

lacrimosa girl

New member
גם נכון ../images/Emo3.gif

ואחרים יאמרו שזה "דומעת", אבל בהתחשב בהקשר במשפט זה "יום מלא דמעות", למרות שכשם בפני עצמו אני חושבת שהמשמעות היא "דומעת".

למעלה