אני אם פונדקאית לעתיד

פרדוקס כלשהו

אשה שיולדת תינוק מתרומת ביצית היא אימו הטבעית ?
אשה שיולדת תינוק מביצית בת זוגתה היא אימו הטבעית ?

היי פרח,

כמו שכתבו לך כבר- בהנקת בני התכוונתי כמובן לילדון המקסים שיש לי בבית (אני מניקה למרחקים ארוכים
)
והתכנון הוא שזוגתי תכנס להריון עם ילד משלנו, ואז אניק גם את אחיו/אחותו.

התינוק שאלד, כאמור, נמסר להוריו ממש ברגע שיוצא אל אויר העולם
ואין לי ספק שכך צריך להיות.
בארץ יש תמיכה לאם הפונדקאית לאורך כל התהליך, כמובן שגם ליווי פסיכולוגי לה ו/או לבני משפחתה.
אם באיזשהו שלב נרגיש צורך, בוודאי שניעזר במישהו מקצועי.

בנוגע לשאר השאלות:
הקשר שיהיה או לא יהיה אם הזוג והילד לאחר הלידה תלוי בהמון דברים.
אם נתחבר מבחינה חברית, אם אני ארצה בכך, אם הם ירצו בכך.
מכירה תהליכים בהם ההורים והפונדקאית הפכו ממש למשפחה,
ומאידך -כאלו שלאחר הלידה היה ניתוק מוחלט.
כמובן שלקחתי בחשבון מקרה של שמירת הריון, אקווה שלא ייקרה אבל אם כן-גם לזה אנחנו מוכנים.
לגבי גיל הילד וההסברים- סביב הלידה הבן שלי אמור להיות בערך בן שנתיים,
לא חושבת שהוא יהיה עדיין בגיל של הסברים או הבנה לעומק.
הרי בגילאים כאלו, כשהאם בהריון מדברים עם הילד ומסבירים לו שעוד מעט יהיו לו אח/ות.
פה לא יהיו תינוק שהבן שלי יהיה צריך להתמודד איתו או להבין את הנוכחות שלו במשפחה,
כך שלטעמי אין ממש למה להכין אותו.

פרח7

New member
אני לא כל כך מבינה

האם התכנון שלך הוא שבזמן שאת תהיי בהריון, את תניקי את בנך בן השנה עד גיל שנתיים+?
ואח"כ התכנון הוא שכהמשך ללידת הילד שאינו בנך תניקי את הילד שתלד זוגתך שתהיה בהריון במקביל לתקופת ההריון הפונדקאי?
מוכרחה לציין שמבצע ההנקה הממושך הזה כשבאמצעו יש גם הריון ולידה, נשמע מורכב ומסובך.
ואני גם לא כל כך מבינה את התזמונים.
איך ניתן לשלוט ברמה כזו של זמני התעברות? מתי את תלדי, מתי היא, בן כמה הילד הראשון יהיה...

בעניין ההסברים לבן השנתיים, (לא שאנחנו ממש יכולים לשלוט בדיוק מתי נתעבר ויהיה ילד לכן יתכן שהוא יהיה בן 3)
כתבת שהוא לא יהיה בגיל שבכלל יבין שהיית בהריון.
לדעתי, הלא מקצועית
הריון זה לא משהו שמסתירים מילד, ויצטרכו להיות איזשהם הסברים, כי בלי קשר לזה שהוא לא יראה את התינוק שנולד, ולכן לא יבין נוכחות תינוק שנלקחת,
להריון עצמו, יש נוכחות. משלו שמשפיעה על כל המשפחה.
נשמע לי הגיוני שיהיה צורך להסביר את ההריון עצמו.
(במיוחד במקרה חו"ח של שמירת הריון או הפלה)
אני מניחה שיצטרכו לבוא הסברים אפילו ברמה של למה הבטן שלך גדלה, למה היא קטנה (במקרים שחו"ח איננו רוצים שיקרו , הסברים, למה את לא מרימה אותו על הידיים או הסבר על עצב שאחרי הפלה... )
מלבד זאת, גם לסביבה שלו יהיה צורך להסביר את ההריון ואת משמעותו כדי שאף אחד לא יגיד לו בטעות משהו על אח שעומד להיוולד לו, במיוחד אם הוא הולך לגן (אם הוא לא הולך לגן, זה יותר קל)
אני בטוחה שלאנשי מקצוע שמלווים תהליך כזה, יש כללים מה כדאי לעשות בכל שלב כתלות בגיל הילד. וכמו שאמרת, אני מניחה שתעזרו בהם.

ועוד משהו אחרון, בהתחלה כתבת שאם הוא יקח מזה משהו, את מקווה שהוא ילמד טוב לב מהו, מהי עזרה לזולת
וגם שהאמהות שלו יעשו הכל כדי לוודא שיהיה לו טוב.
הקטע שלא אהבתי במה שכתבת, זה שקשרת בין הפונדקאות, אליו.
האחריות על ההחלטה על פונדקאות, בסגנון של "בשבילך ולמענך, עשיתי את זה"
לא יכולה ליפול על הילד לא במלל ולדעתי אפילו לא "רק" בראש שלך.

כל מה שאני כותבת פה, לא נכתב חלילה נגד פונדקאות, אלא להפך,
אני בעד פונדקאות, שהיא כמו שאמרת, מושכלת ומחושבת ככל הניתן.

בהצלחה

האם לקחת בחשבון

שלעיתים הנקה וכניסה להריון לא הולכת יחד? תהיי מוכנה להפסיק להניק בשביל להכנס להריון?

כאן הם

New member
אין לך מה להתבייש ולחשוש

קראתי את דברייך והתגובות להם.

נראה לי שאת יוצאת מכיוון מאוד סביר וטבעי עם הצורך "להגן" על הילד שלכן מפני הפונדקאות. אגב, למעשה, הסיבה העיקרית שאת עושה פונדקאות, חוץ מלעזור לאנשים, זה בעיקר עבורו... שיהיה לו עתיד עוד יותר טוב מבחינת האמצעים והאפשרויות שאת תוכלי להעניק לו בעקבות הפונדקאות, נכון?

בכל מקרה, לדעתי, אין צורך להגן עליו כל כך מהפונדקאות. את יכולה בהחלט להגיד לו שאת עוזרת לזוג אחר להקים משפחה. אני לא רואה שום סיכוי לנזק אצל ילד מזה. להפך, זה נשמע לילדים וזה באמת רק עוד סיבה להעריץ את האמא.

הבעייה היחידה עם לספר לילדים דבר כזה, וזה כמעט מובטח, שהם ירוצו לספר בגאווה לכל העולם.

אז אם תרשי להתמקד בכיוון אחר: לקרובי משפחה וחברים, שיראו שאת בהריון, את תספרי מה את עושה? אני מניח שכן.

אז, ממש, נשאלת השאלה, למה שלא תספרי לילד?

תראי! אפילו פה בפורום יש מעט מאוד כאלו עם דעות שליליות לגבי פונדקאות, אבל זה בעיקר בגלל "ניצול ופגיעה בנשים עניות/חלשות" שזה בטח לא המיקרה הספציפי שלך. אז אם כך, חוץ מאחת פה בפורום שחושבת שפונדקאות זה "פסול מבחינה מוסרית", כמעט כולן תומכות בפונדקאות.

אני ממש לא מבין מה "לא בסדר" כשאישה עושה פונדקאות כדי לעזור קודם לאחרים, ועוד בנוסף לעצמה? מישהו יכול לענות לי?

למה שהילד תהיה לו גישה שונה?

רענן

אמא

New member
כשאת

כותבת בפורום פתוח -
את צריכה לקחת בחשבון שכמו בעולם האמיתי, גם כאן
יש אחרותים החושבות אחרת ממך.

אם כל דעה שונה משלך, גורמת לך להתבטאויות אלימות -
את לא בת שיח ראויה.

כאן הם

New member
חה חה חה חה! "התבטאויות אלימות"

כמו שאת מזכירה לי שובניסטים (שהם בדיוק כמו פמנסיטיות כמוך) שיש להם נוסחאות לגבי כל הנשים ללא יוצא מין הכלל, את מזכירה לי גם אנטישמים.

רק קצת יותר למטה בפורום, כתבת ש"פונדקאות היא פסולה מוסרית". זהו זה!

ועכשיו את מייללת על "התבטאויות אלימות". יש לך היסטוריה ארוכה בפורום, שאני וכולם מכירים שנים, של דעות לא מתפשרות, לא מקבלות ופוגעות. החל רק בחיסונים והורים שמחסנים... וכלה בפונדקאות. אפילו ניסית ללא הצלחה להמציא סיפור עלי שאיימתי עלייך באונס.

למה את מזכירה לי אנטישמים, שאיתם אני מתמודד מדי פעם? כי למרות שאין להם שום קצה של הוכחה שיהודים עשו משהו רע להם או אחרים, הם מקובעים בדעות שלהם נגד יהודים. ככה זה אצל הרבה בני אדם. מקובעים בדעותיהם... בגלל אג'נדה.

אני לעומת זאת, מוכן לשנות את דעתי האוהדת לגבי פונדקאות אם תביאי לי דוגמא ממקור ראשון על ניצול, פגיעה או "פסילות מוסרית" של פונדקאית ממקור ראשון.

רענן

לא ביקשתי

שתחשבי כמוני ותסכימי עם כל מילה,
אבל כן שתכבדי אותי.

אני לא מבינה אותך-
באה מולך אישה בוגרת, שמספרת בפתיחות
ובכנות על תהליך ש*היא* שלמה איתו,
ואין פה שום ניצול או הסתרת מידע ובכל זאת-
את בוחרת במילים שמעידות על זלזול, על שיפוטיות
ועל חוסר כבוד מוחלט.
ואני מתבטאת באופן אלים??

אמא

New member
ומי את, לעזאזל, שתנסי בעליבות שכזו

"ומי את, לעזאזל, שתנסי בעליבות שכזו"... זו בעיניי רמת שיח לא ראויה.

לא נראה לי שתוכלי למצוא אצלי משהו כזה.

משאירה לך את העזאזל, העליבות וה"מי את".

אני חושבת שאת אולי אשה בוגרת, אבל לא חשבת עד הסוף על המשמעויות של התכנית שלך,
וכנראה בדיוק משום כך - את מתבטאת באלימות מילולית ולא מסוגלת לשאת העלאת ספקות.

בהצלחה לך ולילד שלך.

ועוד דבר - פונדקאית היא מילה מכובסת . בעברית קוראים לה - "האם היולדת". במקורות - ובחוק.

כאן הם

New member
ומי את לעזאלזל שתקבעי?

קודם כל, זה רק "פונדקאות" ולא שום דבר אחר כמו "אם יולדת", כי היא נושאת ילד זר ביולוגית אליה, בתוכה, כמו כל יצור פונדקאי, והילד הוא של אמא אחרת, כך שהיא לא הייתה ולא תהיה אמא ולא רואה את עצמה כאמא לילד הזה.

תרדי מהטריפ הזה שכל אישה עם ילד היא קדושה... כי רק היום, אלפי נשים יעשו הפלות לילד הביולוגי שלהם, עוד יותר יתעללו בילד שלהם ומספיק נשים ימסרו את ילדם לאימוץ. ולמען השיוויון, גם גברים יעשו היום דברים דומים.

לגבי התלונות שלך לגבי "שיח לא ראוי", זה בדיוק את!!! ואני מכיר אותך שנים. במיקרה הזה, עשית משא ההפחדות כלפיה, עם גישה מאוד שלילית, אפילו השתמשת ברגשות שלה כלפי הילד שיש לה כבר.

כבר אמרתי לך שהיית יכולה להגיד את אותם דברים אליה, אבל עם סימן שאלה בסוף ולא סימני קריאה או נקודות בסוף כל משפט. אז היה "שיח ראוי" בינך לבינה.

רענן

היא גם לא יכלה לדעת מראש

איך היא תרגיש כשהילד שלה (זה שכבר שיש לה בבית) ישאל אותה למה אין לו אבא.
היא לא יכולה לדעת מראש איך *הילד* שלה ירגיש בקשר לזה שאין לו אבא.
אז?

אנחנו לא יודעים מראש איך אנחנו/הילדים שלנו נרגיש לגבי כל מיני החלטות שקיבלנו בחיים: איך לבנות את התא המשפחתי, לאיזה בי"ס לרשום, כמה ילדים לגדל, להחליף מקום עבודה, ועוד. כך שהטיעון של אי הידיעה איך היא תרגיש לאחר מעשה - לא רלוונטי.

מסכימה עם כל מה שאמרת ועוד

הרבה פחות מעודן .אם המניע כסף אז גם למלא את סיפוקו של איזה גבר אחד או שניים כי ממש עולמם לא יהיה שלם בלי למלא את סיפוקם דרך איזה גוף של אשה ואת תוכלי לספק אותם שנים ,המעשה לא שונה מלהיות נערת ליווי שרוצה לספק תנאים טובים יותר לילד שלה או בשפה פחות מעודנת,
להיות זונה.

ואם נדמה לך שאת לא מנוצלת אז רק בגלל שחשפת ואמרת שהמניע העיקרי הוא כסף ,זה אומר שאת מנוצלת ולא באמת מבינה את המשמעות של להיות מנוצלת.

אלכסAlex

New member
אז ככה את חושבת. אז מה...

מקוה שאף אחד לא יענה לך, (חוץ מההודעה שלי) כי תגובתך לא שווה את זה.איכס

כאן הם

New member
עניתי לה בכל זאת

אתה רואה?

יש פה מומחים של ממש לנושא, החל מפסיכולוגית וכלה בפמניסטיות, שיודעים להכליל, לקבע ולהמציא נוסחאות על פיהן פועלים כל הפונדקאיות, כל הנשים, כל הגברים, כל הלסביות וכל ההומואים.

מה שמצחיק שאפילו אם אביא להם 100 פונדקאיות ו-100 לקוחות של פונדקאיות, הם בכל זאת יהיו בשלם: פונדקאיות הן או זנזונות לא מוסריות, או נשים מנוצלות ע"י גברים רומסים.

היינו, המומחים פה לא יכולים להחליט על נוסחא אחת לגבי פונדקאיות.

הם רק יודעים שהם נגד, אבל אין להם מושג למה הם נגד. התנהגות מאוד טיפוסית, לצערי, בקרב הרבה בני אדם.

רענן

כאן הם

New member
חה חה חה!!! בורות מוחלטת וצרות מוח

אין לך קצה של מושג מה על מה שאמרת ואת מראה שאת אפילו לא מבינה ביולוגיה בסיסית.

גבר לא צריך פונדקאית כדי להפוך להורה!!! מקסימום, אם יש לו איזה בעיה, הוא צריך תורם זרע.

כמעט בצורה אקסלוסיבית, רק נשים הן אלו שצריכות פונדקאיות. אחוז די נכבד של נשים, הרבה מאוד נשים, צריכות עזרה מנשים אחרות כדי להפוך לאמהות. אני מעריך שלפחות 98% מהלקוחות הן נשים.

הגברים היחידים שצריכים פונדקאיות זה הומואים שמתעניינים בהורות... ואולי כמה גברים סטרייטים בודדים שרוצים להיות אבות יחידנים... רק מעט מאוד גברים הומואים או סטרייטים בודדים מעוניינים בהורות.

לכן, גברים הם אחוז אפסי של הלקוחות של פונדקאיות!!!

את נותנת רושם ברור שכתבת מה שכתבת בגלל איזה תאוריה פמניסטית הזויה... שלפיה גם פונדקאיות הן נשים עניות מנוצלות שגברים רומסים מכריחים אותם להרות עבורן וקורעים את התינוק מרחמן.

רגע! בעצם לא! למעשה כתבת שפונדקאיות הן נשים ברמה נמוכה, זונות של ממש, שמוכרות את הגוף שלהן ומפתות גברים תמימים כדי לענג אותם עם תינוק עבורן. כן! בטח! זה בדיוק מה שקורה פה.

בקיצור, כל מה שאמרת זה המצאה דמיונית חולנית לגבי גברים ונשים שאין לה שום בסיס מציאותי. זה מה שקורה אם קוראים יותר מידי תאוריות פמניסטיות.

רענן

פרח7

New member
לא חושבת כמוה

אולי תתפלא אבל,
מבחינת התוכן, אני חושבת שאני יותר קרובה אליך בדעתי בנושא זה מאשר אליה
ה
שכתבתי היה לסגנון המתלהם ועל גסות הרוח בהודעתך

למעלה