אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

DELICE1

New member
אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

אני בן 23, יש לי ידידה מהעבודה שקבענו לצאת לשתות משהו ביחד והיא הציעה לי אחרי זה לבוא לישון אצלה.
יש מצב שיכול להיות לקרות משהו בינינו. העניין הוא, איך לומר, שהיא לא בדיוק בחורה רצינית, לא בקטע הזה של מין, אלא בתור בן אדם, היא אחת שאי אפשר לסמוך עליה.
אחרי שנלך אליה לדירה, היא על בטוח תהיה שיכורה(אני לא יכול לשתות בימים הקרובים בגלל בעיות עם הבטן) ואני לא כ"כ.
גם אם כן הייתי שיכור, בהתחשב באופי שלה, ובזה שהיא תהיה שתוייה ואני לא, אני לא מוצא לנכון שזה יהיה מתאים לשכב איתה או סתם להתמזמז.
משתי סיבות- א: אני לא לא רוצה לשכב עם מישהי כשהיא שיכורה ואני בקושי מכיר אותה
ב: אני לא סומך עליה כבנאדם. עם כל כל העניין של ההטרדות מיניות/ אונס שרץ בזמן האחרון בתקשורת לא בא לי להסתבך.

חשוב לציין שאני כן רוצה לצאת איתה לשתות כי הרבה זמן לא יצאתי ואני צריך להתאוורר וכרגע המעגל החברתי שלי לא משהו.
מה הייתם עושים? כן יוצאים איתה רק לשתות ואח"כ חוזרים הביתה? נשארים אצלה? לא יוצאים בכלל?
תודה רבה!

רואה 6 6

New member
למה קשה לך להגיד שזה בלי שינה אצלה?

אתה גם לא חייב לה כלום,תגיד שזה לא מתאים לך (חוץ מזה שאני לא הייתי מתרועעת מחוץ לשעות העבודה עם מי שאני לא סומכת עליו,לא משנה אם הייתי בודדה כמו כלב).

סאטוריס

New member
חשבתי על המקרה שלך ומצאתי פתרון

לי ניראה שהיא מעוניינת בך. לא הבנתי האם אתה מעוניין בה ולאיזו מטרה.
אבל אם אתה מעוניין בה לקשר כלשהו מעבר לסטוץ חד פעמי-
הפתרון שלי הוא לקחת את הזמן,
להיפגש לכמה דייטים ותוך כדי להתקרב פיזית בהדרגתיות, דייט אחד רק להתנשק לא בבית שלה, דייט אחר רק להתמזמז באוטו ,
ולהגיע אליה הביתה אחרי כמה פגישות.
אז כשיהיה בינכם סקס, הוא יהיה אחרי הכרות ואז לא חשוב אם יש או אין אלכוהול זו תהיה התפתחות טבעית של הקשר בינכם.

בהצלחה

תעדכן אותנו מה היה...

אתה נשמע חכם

פשוט תגיד לה שאתה אוהב לישון בבית או שאתה שומר על הכלב של אחותך. חוץ מזה שאם אתה בכלל לא סומך עליה אז אולי עדיף לוותר על הדרינק. מעטות הבחורות שרוצות לצאת לדרינק עם ידיד חדש, ושכל הסיפור יהיה נטול מכוונות נסתרות (בעיקר אם היא הציעה לך לישון אצלה).

DELICE1

New member
הבהרתי לה את זה

פשוט בגלל שאני די חסר ניסיון ואני מרגיש שהייתה לי "הזדמנות" אז זה לא בסדר שלא רציתי.
מה שכן, אני משתנה לטובה וכנראה שזה משודר החוצה:)

Berethor

New member
למה לא בסדר שלא רציתה?

אסור לך לא לרצות? תהיה הסיבה אשר תהיה? בין אם אתה לא מעוניין בא, ובין אם אתה חושש לעבור על החוק, או ממחלות או מדברים אחרים. זה שאתה גבר לא אומר שאתה חייב להסכים אוטומטית. גבר לא באמת צריך להתנהג כמו שיכור, אפילו אם הוא לא שיכור. זה פשוט טיפשי ומסוכן.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ImAManICantHelpIt

Berethor

New member
בעצם הקישור היותר רלוונטי הוא זה

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AManIsAlwaysEager

shron17

New member
חוסר ניסיון יכול לגרום לך ל"צרות",,,

אם תיפול ב"רשת" -שהיא מכינה לך,
כדאי תהיה מודע לכך ,שפעמים רבות זהו תכסיס כזה ,של הבחורה,
שמזמינה לביתה בחור נחמד וחסר ניסיון ,
כדרך להיכנס להיריון,ולאלץ אותו לנישואים.
וזה אמיתי,קורה המון!!!
שמעתי על המון מקרים כאלה במהלך חיי.
כאשר בחלק מהמקרים הבחור היה חסר אונים ושילם עבור ביצוע הפלה,במקרים אחרים שילם מזונות לתינוק שנולד,
ובחלק מהמקרים התחתנו והתגרש לאחר תקופה קצרה.
קח את זה לתשומת ליבך ,
ושלא יעבדו עליך !

Berethor

New member
כן יכול

אבל זה מסוג הצרות שיש גם 'מנוסים' שנופלים בהם, ומתקשים ללמוד לקח. אז מה אתה חושב שהוא יהיה כל כך שיכור שאפילו ישכח להשתמש באמצעי מניעה? בהחלט מקרה קשה.

הם צעירים

והיום להתחתן זו דרך ההתמודדות הכי פחות נפוצה להיריון לא רצוי (בישראל, בקרב חילונים). אז אולי הלכת קצת רחוק מדי.

התופעה הזו יותר נפוצה בקרב נשים שמתקרבות ל40 ונואשות לילד, אבל ילד שיגיע עם צ'ק מזונות בכל חודש.

Berethor

New member
עושה רושם שכן

הזמנה לישון אחרי שהם שותים, בהחלט נראה שזה הכוון, אם כי עדיין ישנו הסיכוי שהיא התכוונה לרק לישון, רק שהוא לא גבוה, גם בגלל האלכוהול וגם בגלל שהוא אומר שהוא מכיר את האופי של הבחורה, שהוא לא בדיוק של 'בחורה מבית טוב'.

Berethor

New member
וזה מוביל למסקנה נוספת

שאם היא באמת רוצה סקס איתו, היא יכולה לוותר על האלכוהול. אלא אם היא מאלו שלא יכולות בלי אלכוהול אבל זה בעיה שלה, וזה גם משהו שהיא צריכה להודיע לו, ושהוא יחשוב אם זה מתאים לו מישהי כזאת.

קריסטה

New member
איזה יופי שיש את כל ההתעוררות הזאת לגבי אונס

זה מונע מיצורים כמוך לשכב עם בחורות מחשש להסתבך (ולא חלילה מתוך חוסר רצון לפגוע במישהי בטעות או שלא כל כך בטעות).

DELICE1

New member
קריטסה זה מופנה ספציפית אלייך

שמתי לב שזאת נורמה ואפילו תרבות סתם "לרדת" על אנשים ללא סיבה כשהם באים להתייעץ.
אם בא לי סטוצים או לא זה עניין שלי וממש ממש לא עניינך זה דבר ראשון.
דבר שני, כנראה שנפגעת בעבר מ"יצור" וההודעה נגעה לך בנקודה רגישה.
דבר אחרון, זאת אחריות שלך ובעיה שלך מה שזה שעושה לך אם זה עושה לך וממש ממש ממש לא מעניין אותי מה שתגיבי- את יכולה לרשום לי עכשיו נאומים מפה עד להודעה חדשה. תירגעי.

קריסטה

New member
מה הקשר לסטוצים?

מישהו אמר לך על זה משהו?
הכוונה הייתה שהראש שלך קודם כל בהאם זה חוקי או לא ולא האם זה משהו נכון מבחינה מוסרית, כלומר האם הבחורה באמת רוצה או לא.
המצב התקין מבחינתי הוא שהשיקול יהיה מוסרי, אך אם החוק הוא זה שימנע ממך לשכב עם מישהי שעלולה להיפגע מזה - גם טוב.
אגב, החוק מגדיר מצב של עירפול חושים כמצב שלא ניתן לקבל בו הסכמה והיא לא קבילה.
זה אומר שגם אם בחורה שיכורה צועקת לך "קח אותי" וחותמת לך על מסמך שהיא רוצה את זה, זה לא תקף.

ipv6

Member
לדעתי זה עצוב

שבחורה מזמינה גבר אליה הבייתה ב*יוזמתה* והוא צריך לחשוש שהוא יכול להסתבך מזה שהם ישכבו בהסכמת שני הצדדים..

לא בדיוק

הוא לא רוצה להגיע למצב שהיא שיכורה
ואחרכך מרגישה מנוצלת

וזה מצויין.

אני מעדיפה שגבר לא יסכים לשכב איתי כי אני שיכורה מדי, גם אם אני באמת באמת רוצה,
מאשר שיניח שזה בסדר ובטעות יעבור את הגבול.

ipv6

Member
אני הבנתי ממנו

שהוא חושש שמחר בבוקר היא תתהפך על עצמה ותגיש תלונה שווא במשטרה על אונס או אני לא יודע מה ואת תתפלאי כמה זה קורה, פשוט זה לא מקבל היי בתקשורת.

באופן כללי אם יש משהיא שאתה (פותח השרשור) חושש שהיא עלול להתלונן עליך במשטרה ללא סיבה מוצדקת כי היא "שרוטה" הייתי מתרחק מאחת כזאת לא משנה מה.

למעלה