איזה ראיות אתה רוצה?
זה מילה שלך נגד מילה שלה, אחד הדברים עם עברות מין, זה שקשה יותר לספק ראיות בנושא ולכן גם החוק מתגמש בזה, כי אחרת הרבה יותר אנסים היו מסתובבים חופשי. מה גם שאפילו שיש ראיות כדוגמת דגימות זרע עדיין האנס יטען כאילו זה היה בהסכמה או לגיטימי, זה לא משהו שהוא חדש. אז אלא אם כן יש קלטת של האונס או עדים, אם האונס התבצע מול עני אנשים, מה שלא מאוד סביר כי גם מין מהשורה לרוב לא מתבצע לעני אנשים, אז אונס. זה שישנן נשים שיכולות לנצל את הדבר הזה לרעה, בוודאי שקיימות מספר נשים זדונות שיכולות להפליל גבר חף מפשע באונס, עם זאת עד כמה שידוע לי מרבית האשמות בנושא הן על בסיס מוצדק. ככה שאם אתה לא מתנהג בצורה מפוקפקת אין לך יותר מדי סיבה לדאוג. גברים שמסתבכים בפרשיות האלה בדרך כלל אכן אנסו, או שלחלופין עשו מעשה מפוקפק ביותר שגובל באונס או סוג של אונס, ממש לא חפים מפשע. גם פרשת גולן למשל, אפילו אם הוא לא אנס תקטינות, עדיין הדברים שהוא עשה הם מעשים מפוקפקים ביותר. אז מגיע לו כל הבלגן שהיה לו, ויש לו מזל שהוא לא קיבל שום עונש, עדיין מבחינה ציבורית יש פגיעה בתדמית שלו בקרב לא מעט אנשים שלא תומכים בדברים שהוא עשה, ומגיע לו על זה.
בקיצור תפסיק לבלבל בשכל, כן יש מקרים של תלונות שב וכן יש מקרים של שופטים שלא שופטים בצורה נכונה, עם זאת זה לא אומר שאתה יכול לנסות להגן על כל עבריין עם הגישה הזאת, אני סומך על החוק הרבה יותר מאשר אני סומך עליך או על נוכלים בדואים, על כן יש לי סיבה טובה לחשוב שברוב המקרים מגיע להם עונש. לא יודע במה הבדואי הורשה ולא ממש מעניין אותי, אם הוא יצא על "לקבל דבר במרמה" הוא יצא בזול, הוא בהחלט יכול היה להיות מורשה באונס, יש סעיף לגבי אונס שאומר "הסכמת האשה, שהושגה במרמה לגבי מיהות העושה או מהות המעשה", ובנוגע לאישה שיכורה או מסוממת יש סעיף "תוך ניצול מצב של חוסר הכרה בו שרויה האשה, או מצב אחר המונע ממנה לתת הסכמה חופשית". אלו שמגוננים על הבדואי פשוט פתטים לדעתי, א' זה כאלה שעושים או רוצים לעשות דברים מלוכלכים דומים לכן יש להם אינטרס לנסות לגונן עליו, ב' אני לא מבין מה הקטע של לגונן על הבדואי הנוכל, כמו שאמרתי מצידי שירקב בכלא, ואם הוא יה עושה את זה לנשים בכפר שלו, המשפחה שלהן כבר היו הורגים אותו על זה, אז הוא יצא בזול בכל מקרה, לכן הוא גם הלך לעשות את זה ליהודיות ולא לבדואיות או ערביות. אם אתה בסדר עם זה שנוכל/אנס בדואי פוגע בנשים שלנו, זה פשוט עלוב. זה כמעט גרוע כמו לתמוך בטרור הפלסטיני מבחינתי. כן הגיל בכרטיס שלי נכון, ואם יש לך בעיה עם מה שאני חושב, זה בעיה שלך, גם לי יש בעיה עם לא מעט מהדברים שלך.