אני אשתף אתכם בריב עם חברה.

turangaleela

New member
אני לא חושבת שמדובר במסרים נסתרים

אלא בכך שהיא נפגעה. הם לא עשו כלום ליומולדת שלה, ואז עוד באו אליה בטענות

Relaborat

New member
מישהו בא בטענות?

סתם לא קרה כלום אחר כך, עד כמה חודשים אחרי (למיטב הבנתי)

on and on

New member
אז היא לא היתה צריכה להגיד לי"בואי נצא היום!"

שעתיים קודם לכן

Relaborat

New member
אני לא אתחיל לסנגר סתם על אנשים

אבל אני אגיד שגם לי לפעמים היו קטעים שהייתי קצת עייף, חשבתי שזה ישתנה תוך שעתיים, ובסוף נשארתי עייף.

בכל מקרה, מה שצריך לעשות זה להגיד כשמשהו מפריע, ולתת לזה להחליק כשזה לא מפריע. הכי רע זה לשמור דברים בבטן ולהתחיל להניח כל מיני הנחות.

תהיי ישירה, אנשים מעריכים את זה בסופו של דבר.

einat162

New member
נוטה ל #2, לדעתי יש הבדל בין

התכנסות של "לעשות משהו בסופ"ש" לבין התכנסות-או יחס כלשהו- של יום הולדת.

EdisonGirl

New member
ילדותי. מעולם לא אהבתי דברים כאלה

כל החברים שלי יודעים, שאני יכולה לא להיות בקשר איתם שנים, אבל כשניפגש זה ירגיש אותו הדבר, כאילו נמחק פער הזמן.
אם לא בא לי להגיע לאנשהו, אני לא אחפש תירוצים. אני פשוט לא אגיע ולא אכחיש, ואם לא הגיעו למשהו שאני קבעתי, אני אשכח את זה מיד.
אני לא טיפוס שנוקם או "מתחשבן", ואין טעם לעשות לי את זה כי אני גם ככה לא אבין את הרמז, ואם אבין, הרי שזה לא יהיה לי אכפת בלאו הכי.

כזו אני.
מי שמתאים לו, יש לו גם חברה לשעת צרה, וגם שותפה מושלמת למעשי קונדס ולדברים ספונטניים ולא שגרתיים, שאף חבר אחר לא יגיד להם "כן".

turangaleela

New member
אוקי, אני מבינה אותך ואני גם כזאת

עם חלק מחבריי.
אבל בעיני חברות זה אנשים שאני יודעת שאני יכולה לסמוך על זה שהן יהיו שם כשאצטרך.
אני גם כזאת קצת, לפעמים אני אפילו מסננת חברות שלי, כי אין לי כוח לדבר עכשיו והן יודעות וכירות אותי ובעיקר זה לא מפריע להן כי הן יודעת בוודאות שכאשר יצטרכו ממני משהו אני אחצה עולמות כדי להיות שם בשבילן.

ופה עושה רושם שהיא הייתה זקוקה לחברה שלה, והיא לא הייתה שם.

EdisonGirl

New member
אני לא נקשרת לאף אחד ברמות כאלה

עד כדי כך שאני אפגע ממנו אם לא יהיה שם בשבילי. מאידך, כמוני כמוך, ואני לא זוכרת שקרה מצב הפוך- שהיו צריכים אותי ברגע של מצוקה ולא הייתי (אם כל החברים הגיעו ורק אני לא, זה לא נחשב מצוקה. מצוקה זה שהיא לבד ביומולדת שלה, כי כולם איכזבו אותה. במקרה כזה אני קרש ההצלה).

למעלה