אני בעד לפנות את ת"א ולמסור

ab138

New member
אני בעד לפנות את ת"א ולמסור

אותה לערביי יפו: היא הייתה שלהם קודם זהו שטח כבוש כל הסיסמאות הנבובות הללו נכונות גם לת"א והכי הכי חשוב - יושבים בה אנשים שממש לא איכפת לי מה יקרה להם ולחייהם. ניתן להפ פיצוי של עד 200000$ למשפחה (או נבנה להם אתר מגורים ברמת חובב) ננהג בהם ברגישות ובנחישות. התרומה לשלום האיזורי ולבטחון ישראל היא בדיוק כמו זו של מסירת גוש קטיף לערבים...

very dark girl

New member
חס וחלילה.

בתור אחד שטוען לאהבת ישראל בעוצמות כאלו אדירות שמקדשות גם אמצאים פחות מקובלים אתה צריך לאהוב כל חלק בארץ ישראל באופן שווה. איפה האהבת ארץ ישראל שלך עכשיו? "עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה", לא? אחרי המפלה אתה מוותר, מרים ידיים? ואני יודעת שלא היית רציני.

תוכי

ציפור שחוזרת על אותם המשפטים שוב ושוב. "להחזיר את ת"א... להחזיר את ת"א... להחזיר את ת"א..." כאילו שזה לא נאמר כבר 1000 פעם בפורום הזה. בעזה ישנם 1,500,000 פלשתינאים והיו רק כמה אלפי מתנחלים. קצת הגיון לא היה מזיק למישהו שכביכול בן 35 כבר. לשלוט בכוח על עם אחר זה לא מוסרי. אני רואה שאת הודעת הנאצה, שבה הוא איחל מוות למאות חיילים, כבר מחקו.

One Echoe

New member
שאלה אובייקטיבית:

למה אתה מתכוון כשאתה אומר לשלוט בכוח על עם אחר? אצפה לתשובה אובייקטיבית גם כן. תודה.

לכפות על עם אחר את הריבונות

לשלוט בשטח שלו, לא לאפשר עצמאות, לשתול ישובים בקרב העם הנשלט ולעודד עליה, על מנת לנצח במלחמה דמוגרפית. לטפח אידיאלוגיה, המצדיקה שליטה, לשכתב היסטוריה ולא לאפשר שיח חברתי שוויוני.

One Echoe

New member
תודה,

מה בדבר דוגמאות יותר פרקטיות? כלומר, דברים שקוראים יותר בשטח? כלומר, איך זה שיש את גוש קטיף מפריע לעזה לחיות?

זה מפריע לעצמאות שלהם

אם בתוך השטח שלך יש נוכחות - צבאית והתיישבותית - של עם שולט, אי אפשר לקרוא לזה עצמאות.

AB17

New member
יש להם עצמאות מלאה

בירדן,מצרים,סוריה,וערב הסעודית שיחזרו הביתה

אז אולי גם אנחנו נחזור

לרוסיה, פולין, ארה"ב, מרוקו. הם נולדו כאן וחיו כאן מאות שנים.

AB17

New member
גם אני נולדתי כאן

ואיפה היה "העם הפלשתיני"(ברובו) לפני מלחמת ששת הימים?..בביתם מצרים וירדן

the mnm factor

New member
אפשר לדעת מה זה חשוב מי כאן קודם?

הם כאן וזהו... והם מונים היום מעל שני מליון איש... מה עושים עם זה? אתה רוצה לגרש מכאן שני מליון איש? אתה יודע איזו מלחמה זה ייצור? אתה יודע איזה טבח יהיה? איכפת לך בכלל?

ab138

New member
בוא נבדוק .....

לא בודקים אפילו ברצינות האפשרות הזאתי... לדעתי אפשר לטפל בבעיה הערבית בישראל ב 1001 דרכים, שבסופם לא יהיו כאן קורבנות ישראליים במספרים יוצאי דופן.

ab138

New member
אגב בקטיף לא היה כיבוש אלא הפרדה

לא היה ערבוב של יהודים וערבים והגירוש של שרון לא פתר או שיפר הבעיה הדמוגרפית גם לדעתי הבעיה הדמוגרפית איננה המניע מאחרי ההתנתקות כלל וכלל הייתה ריבונות ערבית על עזה לפני ההתנתקות

למעלה