אני בעד לפנות את ת"א ולמסור

ab138

New member
ואם לפנות סתם - אז עדיף את ת"א

מקום מצחין שיא ההתבהמות הישראלית

ab138

New member
ואם לפנות סתם - אז עדיף את ת"א

מקום מצחין שיא ההתבהמות הישראלית

spoop

New member
זה קצת סותר את הדרך שלנו...

לידעתיך ימנים קיצוניים,ארץ ישראל כוללת כמובן וכמובן את ת"א היפה והטובה,שאני אישית מאד אוהבת.נכון יש בת"א גם תרבות רעה מאד,אבל זאת עיר בישראל והיא חשובה לי לא פחות מגוש קטיף.

spoop

New member
הייתי חייבת../images/Emo9.gif

איזה מהממת ירושלים נכון?

One Echoe

New member
ההתנשאויות שלך,

עוברות כל גבולות. תרבות רעה מאוד? אל תצחיקי אותי. איפה יש תרבות טובה? בירושלים? איפה שכל מסטולי הדת הגזענים יושבים.

spoop

New member
One Echoe יש לך שם?

אתה לפעמים ממש מפתיע אותי...התנשאות שלי? איזו התנשאות? מישהו פה כתב שצריך לפנות את ת"א,אז אני דווקא יצאתי להגנתה! אתה לא יכול להתכחש לתרבות הרעה שיש בת"א(לצד תרבות טובה כמובן!) מה שניסיתי לומר זה שאי אפשר ליחס לת"א רק את הדברים הרעים שבה,כי זה פייר. ולמה אני כותבת ב06:36? חזרתי מירושלים עכשיו!

One Echoe

New member
כן ההתנתשאות שלך.

" אפילו שיש בה תרבות רעה ". איזו תרבות רעה יש בת"א? וקוראים לי גיל.

spoop

New member
גיל../images/Emo13.gif

יש תרבות רעה בת"א כמו למשל:המועדוני לילה,המון פריצות,ביום כיפור נוסעים שם,וזאת גם עירם של המון משונאי ישראל היהודים. בסדר,לך בתור אתיאסט זאת לא נראת תרבות רעה,אבל לי בתור דתייה זה כן. אבל עובדה שלא אמרתי בוא נפנה את ת"א,כי יש בה בעיניי גם תרבות טובה,וזאת העיר שאני הכי אוהבת אחרי ירושלים.

נופר

מה רע במועדוני לילה? למה זה תרבות רעה? התרבות הרעה זה הלאימות שקיימת שם, אבל כמו שראינו לא רק במועדוני לילה יש אלימות. למה חילוני שנוסע ביום כיפור זה רע? מה שרע זה שבמקרה כזה זורקים על מכוניתו אבנים.

One Echoe

New member
עשי לי טובה.

אל תבלבלי לי את הביצים. מועדוני לילה זה לא רע. פריצות יש בכל עיר. ביום כיפור ליסוע זה מבורך. ואף אחד לא שונא את ארץ ישראל. לך זו נראית תרבות רעה, ובגלל זה אמרתי שאת מתנשאת.

spoop

New member
אני לא מתנשאת קיבנימט!

די! אתם פשוט לא נורמליים! יצאתי להגנתה של ת"א! דיברתי אל בחור כנראה דתי!!!! אז בשבילו ובשבילי זאת תרבות רעה-זכותנו לא???? אז אמרתי לו שיש שם גם הרבה מעבר לתרבות הזאת. ואם מה שיש לכם להתפאר בת"א זה רק המועדנים והנסיעות ביום כיפור,אז סבבה.

One Echoe

New member
לא, דווקא לא.

ת"א זו עיר מדהימה וחופשית..ופתוחה... העיר הכי מדהימה בישראל.

k e l l y 1 8 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif

והיה כאן משהוא שאמר ש"בעזה ישנם 1,500,000 פלשתינאים והיו רק כמה אלפי מתנחלים." אז גם ביפו ת"א היו פעם הרבה יור ערבים מיהודים אז למה את זה לא להחזיר????????? וצפון ת"א בכלל שיכת לאיזה ערבי אחד.........רק שתדעו...

k e l l y 1 8 1

New member
אז מה?

למה לעזאזל הם חייבים להיות פה יש להם כ"כ הרבה מדינות... (פרוט קצר:ירדן סוריה לבנון ערב הסעודית מרוקו טורקיה וכו) לנו אין ארץ אחרת לאן נלך ? ארה"ב ? אנגליה? ברצנות תחשבו על זה קצת המדינה הקטנה שלנו, צריכה להשאר המדנה הקטנה שלנו ושלנו בלבד!! למה על המדינה הקטנה ביותר בעולם אנחנו צריכים להילחם כאילו כבשנו עולם שלם? די נמאס!!!

רולדההה

New member
את לא קולטת אבל ../images/Emo98.gif

שהם לא סורים או ירדנים? הם פלשתינאים -יש להם מסורות שונות ותרבות שונה והם עם שונה, וגם להם מגיע מדינה כמו שלנו מגיע. דאמט, אני בעד לשלוח את כל הספרדים לספרד ואת התימנים לתימן, את העיראקים לעירק וכן הלאה. מה, לאשכנזים לא מגיע מדינה קטנה משל עצמם?

One Echoe

New member
מה זה קשור?

הם ערבים. מה את מיתממת. את מי זה מעניין מה המסורת שלהם או מה התרבות שלהם, ואיך זה קשור לזה שהם רוצים את המדינה שלנו?

למעלה