אני בעד לפנות את ת"א ולמסור

רולדההה

New member
כי לפי נקודת ראותם ../images/Emo98.gif

זו המדינה שלהם. כי גם הם עם. הם ערבים בדיוק כמו שאנחנו אמריקאים.

One Echoe

New member
מה אכפת לי מנקודת הראות שלהם.

כדאי שיתחיל להיות אכפת לך מאחים שלך, יותר מאשר לערבים שהורגים אותך. הפלסטינאים הם לא ממש עם, הם ערבים לכל דבר. ולא הבנתי איך הקשרת אותנו לאמריקאים.

One Echoe

New member
ואני עדיין לא מבין,

למה את מגדירה עצמך " ימנית ". לא שזה משנה כ"כ, כולנו אחים. אבל אני לא מבין מדוע, כי לפי הדיעות שלך, את שמאלנית לכל דבר.

רולדההה

New member
כי ימנית זה לא רק באידיאולוגיה ../images/Emo98.gif

זה קשור גם בגישה לכלכלה, לחינוך וכו'. אני מחשיבה עצמי ימנית כי אני תומכת במנהיג ימני ורוב הדעות שלי הן ימניות ברוב הנושאים. זה שכולם חושבים שלימנים אסור להיות אכפת גם מהצד השני טועה והוא מושפע יתר על המידה מקיצונים. אני מבינה אותם, כי לפני כמעט שישים שנה גם אנחנו היינו כאלה. פליטים. חסרי זהות. ובאיזשהו מקום, אני חשה הזדהות איתם. אתה יכול לקרוא לי שמאלנית, אם אתה רוצה. זה לא ממש משנה, כולנו אחים.

One Echoe

New member
אל תתיימרי ללמד אותי

מה זה להיות ימני, או שמאלני. אני לא מושפע משום קיצוני, הדיעות שלך בלי ספק נוטות לצד השמאלי במפה הישראלית. חינוך-מה הדיעות הימניות שלך בחינוך? האם את מאמינה בסולידריות חברתית על בסיס לאומי? או כלכלי? כלכלה-האם את דוגלת בקפיטליזם? אנחנו, בניגוד אליהם, לא מתאבדים, לא רוצחים, ודווקא לאור הנסיבות האחרונות אני רואה שאנחנו כן הולכים לצעד השלום, והם לא. כבר כתבתי שזה לא משנה, פשוט זה סתם מעניין אותי, למה את קוראת לעצמך ימנית.

k e l l y 1 8 1

New member
מי דיבר על

כנאזים ספרדים???? מה זה קשור כאן לעזאזל??????? את העם שלנו את מפלגת? רוב אם לא כל המנהגים שלהם פחות או יותר אותו הדבר החגים אותם חגים וכו'(ואני לא ממש בקיאה בדת האיסלם ) זה דומה ליהדות שיש שכנאזים וספרדים החגים אותם חגים אבל המנהגים שונים קצת ובכל זאת אנחנו חיים ביחד (ואני עדין לא מבינה את המשפט שלך: "לאשכנזים לא מגיע מדינה קטנה משל עצמם?" תסבירי לי דחוף כי זה לא נשמע טוב...) ואני בטוחה שאים זה היה בעיה של "המנהגים" כמו שאת אומרת אז הם היו גרים שם, הבעיה היא שהם פשוט רוצים את הארץ הזו ולא משנה כמה תנסו להצדיק אותם אין צדק בזה. הארץ הזו שלנו ושלנו בלבד!!!!

One Echoe

New member
נכון.

כי הם טיפשים, כמו הדתיים. הם רוצים את המדינה כי היא " קדושה " בשבילהם, בדיוק כמו הדתיים במדינה שלנו.

מה זה קשור?

גם רוב המנהגים של האוסטרלים הם המנהגים של הבריטים, אז למה שלא נזרוק את כל האוסטרלים בבריטניה ונספח לנו את היבשת?

יוטו

New member
כול מאחזון בשומרון עדיף על ת"א

גם בגלל איכות האנשים וגם בגלל חשיבות של המקום.

למעלה