אני אעשה פרצוף כועס... הנה-
ק קיפי עצבני New member 31/7/02 #22 ../images/Emo59.gifתגידי... למה את מתחילה עם קיפי כשהוא עצבני? חארם...
ק קיפי עצבני New member 31/7/02 #27 ../images/Emo10.gifבא לי... לזחול מתחת לאבן חשוכה ולא לצאת מהמחילה לעולם. או עד שיעבור לי המצב רוח.
ח חתולה עם מיקרופון New member 31/7/02 #32 מה קרה קיפיל´ה? ספר לי מה כואב לך... במקרה הכי גרוע תראה שעוד אלף מרגישים כמוך
ק קיפי עצבני New member 1/8/02 #71 ../images/Emo5.gifבגלל ש.. משהו דפוק לי באינטרנט ורק היום ראיתי תגובות שבאו אתמול כשחשבתי שאף אחד לא מגיב.
../images/Emo5.gifבגלל ש.. משהו דפוק לי באינטרנט ורק היום ראיתי תגובות שבאו אתמול כשחשבתי שאף אחד לא מגיב.
D dudusch New member 31/7/02 #33 ראיתם את הצעיר הזה? ../images/Emo123.gif אחחחח... אין כבוד ... אתה יודע שיכולת לראות בכל מה שכתבתי כאילו התחיל באות ט´?! יש לך אישור שלי לזה!!!
ראיתם את הצעיר הזה? ../images/Emo123.gif אחחחח... אין כבוד ... אתה יודע שיכולת לראות בכל מה שכתבתי כאילו התחיל באות ט´?! יש לך אישור שלי לזה!!!
נ נקודת מוצא New member 1/8/02 #35 אוקיי... אני אתחיל...../images/Emo3.gif ב-א´ ארץ-ארגנטינה עיר-אוקלהומה חי-ארנב צומח-ארז דומם-ארנב מת (ארנק) אישיות-אני (אביתר בנאי) מקצוע-אדריכל
אוקיי... אני אתחיל...../images/Emo3.gif ב-א´ ארץ-ארגנטינה עיר-אוקלהומה חי-ארנב צומח-ארז דומם-ארנב מת (ארנק) אישיות-אני (אביתר בנאי) מקצוע-אדריכל
נ נקודת מוצא New member 1/8/02 #36 ואני גם אמשיך... ב-ב´ ארץ-בריטניה עיר-באר שבע חי-ברבור צומח-בננה דומם-בורג אישיות-ביבי מקצוע-בנקאי (גנב)
ואני גם אמשיך... ב-ב´ ארץ-בריטניה עיר-באר שבע חי-ברבור צומח-בננה דומם-בורג אישיות-ביבי מקצוע-בנקאי (גנב)
S SENDA New member 1/8/02 #37 וגם אני יכול גגגגימל ארץ-גרמניה עיר-גדרה, גבעתיים חי-גמל צומח-גפן דומם-גלגל אישיות-גנדי ז"ל מקצוע-גנב
וגם אני יכול גגגגימל ארץ-גרמניה עיר-גדרה, גבעתיים חי-גמל צומח-גפן דומם-גלגל אישיות-גנדי ז"ל מקצוע-גנב
נ נקודת מוצא New member 1/8/02 #38 יש! איזה כיף שבאת... ארץ-דנמרק (דיסנילנד) עיר-דימונה חי-דוכיפת צומח-דובדבן דומם-דף הפורום אישיות-דניאל סולומון (דודוש) מקצוע-דוור
יש! איזה כיף שבאת... ארץ-דנמרק (דיסנילנד) עיר-דימונה חי-דוכיפת צומח-דובדבן דומם-דף הפורום אישיות-דניאל סולומון (דודוש) מקצוע-דוור