צבע כאילו?
R r i p l y New member 1/8/02 #57 לוחם שברים???? השוורים הללו באמת שברים.. הלוחמי שוורים אף פעם!! לא מסוקסים הם פשוט חלאות אדם מאנייקים בלי טיפת רחמים יעל שנהיית רחמנית ורגשנית >>כל פעם שבטעות יוצא לי לזפזפ בטלויזיה ולהגיע לערוץ הספרדיולראות מלחמת שורים (איכססס--- מסכנים.. לא עלינו...)
לוחם שברים???? השוורים הללו באמת שברים.. הלוחמי שוורים אף פעם!! לא מסוקסים הם פשוט חלאות אדם מאנייקים בלי טיפת רחמים יעל שנהיית רחמנית ורגשנית >>כל פעם שבטעות יוצא לי לזפזפ בטלויזיה ולהגיע לערוץ הספרדיולראות מלחמת שורים (איכססס--- מסכנים.. לא עלינו...)
נ נקודת מוצא New member 1/8/02 #60 שוורים שוורים... ברור שוורים ואני לא מעודדת מקצועות... אבל סקסיים הם כן, על זה תסכימי איתי? מניאקים או לא זה לא משנה...
שוורים שוורים... ברור שוורים ואני לא מעודדת מקצועות... אבל סקסיים הם כן, על זה תסכימי איתי? מניאקים או לא זה לא משנה...
R r i p l y New member 1/8/02 #61 טוב האמת.. מי שהוא מנייאק לא מושך בעיניי...זה כמו להימשך לקצביפ שוחטים שעובדים באיטליז..... איכססססס אגב ה לא נמוכים קצת..
טוב האמת.. מי שהוא מנייאק לא מושך בעיניי...זה כמו להימשך לקצביפ שוחטים שעובדים באיטליז..... איכססססס אגב ה לא נמוכים קצת..
נ נקודת מוצא New member 1/8/02 #62 יאללה... צ´ צרפת ציון צפרדע (ראו ערך og) צפצפה צמר גפן צחי הנגבי צורף
נ נקודת מוצא New member 1/8/02 #66 קודם ר´ ואז פיג´מה רוסיה ראשון ראשן רקפת רסק עגבניות רבין רופא (הזמן)
S SENDA New member 1/8/02 #67 וגם ש יש שבדיה שטוקהולם שקנאי שמיר שמן שמיר יצחק או שמשון הגיבור שחקן כדורגל
נ נקודת מוצא New member 1/8/02 #68 תודה שטסתם סינגלס../images/Emo140.gif תיאלנד תל אביב תנין תות תנור תותי מפלורנטין תובע מחוזי