אני גילי ואני חדשה אז תגיבו...

כיף לך!!!

את שמחה לחזור לשם?? מה.. עד כדי כך רע לך בארץ שאת עוזבת??....חחח...
אווווףףףףףףףף.....בא לי גם!!!!
טוב, תהני, נתגעגע

גילי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כמובן, כולי קנאה שראית אותם בהופעה
רוצה גם!!!!!! ואנחנו (שזה אומר בעיקר גיתית
) עושים מאמצים להביא אותם לארץ. הישארי עימנו, גילי!

ועוד משהו, גילי ../images/Emo26.gif

שאלון קצר שאנחנו שואלים כל מצטרף חדש כדי לגלות עד כמה הוא דומה לנו
שדרגתי אותו קצת, ד"א
1. איך הכרת את קין? 2. מהם השירים האהובים עליך? 3. האם גם את חושבת שH&F הוא אלבום מושלם? 4. מי הוא חבר הלהקה האהוב עליך? (עם תשובה זו את בעצם משתייכת למועדון, ומוחרמת על ידי חצי מהפורום. אבל אין לחץ
) 4. האם את אוהבת אחדאו יותר מהדברים הבאים- קולדפליי, קווין (שאני חווה התאהבות מחודשת בהם, ד"א
), התכנית "השבט", שלג, חורף, שוק,ו בננה נסקוויק, סקיני ג'ינס.

שכחת את אלפאביט../images/Emo3.gif

"עם התשובה זו את בעצם משתייכת למועדון, ומוחרמת ע"י חצי מהפורום. אבל אין לחץ"

שאלות קשות..

1. היה לי סינגסתאר (כמו מין קריוקי עם נקודות ותווים וכאלו).. והיה שם שני שירים שלהם.. אבא שלי ראה שהם מופיעים ושאל אותי ואת אח שלי אם אנחנו רוצים ..אז הקשבתי לעוד שירים וממש אהבתי והלכנו להופעה.. אחר כך גם קניתי את הדיסקים שלהם.. 2. אני לא יכולה לבחור יש יותר מדי... אני אוהבת כמעט את כולם.. 3. לא, אני חושבת שHOPE AND FEARS ו-UNDER THE IRON SEA שווים באותה מידה.. 4. החבר להקה האהוב עלי הוא TOM (תשובה טובה??) 5. קולדפליי אני מכירה רק כמה שירים אך אוהבת אותם, קווין אני אוהבת, (לא מכירה את תוכנית "השבט"), אוהבת שלג, אוהבת חורף, ולא אוהבת את כל השאר.. מקווה שהתשובות שלי בסדר..חח..

אממ פעם זה היה טום

עכשיו זה טים.. אל תדאגי, גם זה זמני
עוד מעט הפורום יחזור לאהוב את ריצ'רד

איזה חילוקי דעות...../images/Emo3.gif

חח.. כל עוד זה לא נגמר במכות הכול בסדר... חחח...

Pure M

New member
ברוכה הבאה :]

אני משה ואני אלוהי ה333, וממחר, גם אלוהי ה500.
(את עוד תביני
)

משה, חלמתי עליך ../images/Emo2.gif

חלמתי שאתה מוכר הליכוני ספורט, ויש לך המון כאלה במרפסת. ואני, בתור עובדת קרביץ, מגיעה לרגל ולבדוק את המחירים שלך... ואז מישהו פותח את הדלת ו"תופס אותי על חם", אבל זה לא משה- זה היה חגי
אחרי שניה משה הגיע מאחוריו. וכנראה שהדבר היחיד שעניין אותי היה מה משה עושה בשעה כזאת בבית (זה היה שעת בוקר-צהריים..), כי זה מה ששאלתי אותו. והוא ענה לי, שימו לב "מה זאת אומרת? לקחתי חופש מהעבודה! 500 היום

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה נסגר עם הפורום הזה

ולפי החלום הבהלות של חגי, אני לוקחת ממנו ברשעות את ה500 XDD

למעלה