חחח קרועה
C CrazyPenguin New member 23/6/08 #9 הולה צ'יקיטיטה../images/Emo191.gif יואו הלוואי עליי להכיר בגיל שלך את קין טל, 16 וחצי פ"ת
C CrazyPenguin New member 23/6/08 #23 ../images/Emo13.gif../images/Emo191.gif בת, והכרתי אותם בערך לפני שנה וחצי
L Lyla Bellamy New member 24/6/08 #32 ברוכה הבאה היי את גם בפורומיוז XD חעחע עכשיו אני כבר לא הכי קטנה פה
ג גילי ברון New member 24/6/08 #35 נכון...../images/Emo9.gif שלושת הלהקות האהובות עלי הן אוונסנס, קין, ומיוז והייתי בהופעה של כולן... בת כמה את ואיך קוראים לך??
נכון...../images/Emo9.gif שלושת הלהקות האהובות עלי הן אוונסנס, קין, ומיוז והייתי בהופעה של כולן... בת כמה את ואיך קוראים לך??
C Chrismakkah convert New member 24/6/08 #37 די ../images/Emo2.gif את עוד לא בת 13 והיית בהופעות של כל הלהקות האהובות עליך???????!!!!!!!! וואו, זה מדהים לגמרי!
די ../images/Emo2.gif את עוד לא בת 13 והיית בהופעות של כל הלהקות האהובות עליך???????!!!!!!!! וואו, זה מדהים לגמרי!
C Cling And Clatter New member 24/6/08 #42 ../images/Emo45.gif אני מכירה מישהי שהיא עולה חדשה מגרמניה.. היא בארץ איזה שלוש שנים, או קצת יותר (בלי מבטא בכלל! ולחשוב שהיא בכלל לא ידעה את השפה ) ובאמת, לחיות באירופה זה משהו שונה לחלוטין. הרבה יותר כיף
../images/Emo45.gif אני מכירה מישהי שהיא עולה חדשה מגרמניה.. היא בארץ איזה שלוש שנים, או קצת יותר (בלי מבטא בכלל! ולחשוב שהיא בכלל לא ידעה את השפה ) ובאמת, לחיות באירופה זה משהו שונה לחלוטין. הרבה יותר כיף
ג גילי ברון New member 24/6/08 #52 יש סיבה... זה לרוב בגלל שגרתי בבלגיה ובמקרה כל הלהקות שאני אוהבת הופיעו שם ואבא שלי לקח אותי ואת אח שלי לכולן... היה ממש כיף ואני מקווה לראות עוד הופעות... (בקרוב)...
יש סיבה... זה לרוב בגלל שגרתי בבלגיה ובמקרה כל הלהקות שאני אוהבת הופיעו שם ואבא שלי לקח אותי ואת אח שלי לכולן... היה ממש כיף ואני מקווה לראות עוד הופעות... (בקרוב)...
א אמבריי לנצח New member 24/6/08 #47 תראי, אוונסנס היו בארץ וקין יבואו (אני אדאג לזה אישית בלי נדר! ) ומיוז המ. כמעט היו, אבל הם עוד יהיו, הם חייבים לנו עכשיו!
תראי, אוונסנס היו בארץ וקין יבואו (אני אדאג לזה אישית בלי נדר! ) ומיוז המ. כמעט היו, אבל הם עוד יהיו, הם חייבים לנו עכשיו!
ג גילי ברון New member 5/7/08 #58 מזל טוב לי!!! ../images/Emo65.gif יש לי יום הולדת היום!!!! (גם לקארין...חח..) תהנו מהיום הזה!!! ביי, גילי
מזל טוב לי!!! ../images/Emo65.gif יש לי יום הולדת היום!!!! (גם לקארין...חח..) תהנו מהיום הזה!!! ביי, גילי