אני דיי חדש

keper

New member
אני דיי חדש

פה בפורום הזה של הביטלס..ויש לי שאלה חשובה.... מה מצאתם בביטלס? יש להם אולי שיר אחד יפה אולי...

קודם כל, מצאנו אצלם

פחות שגיאות תחביריות *אולי שיר אחד יפה אולי* כמו כן, מצאנו אצלם כשרון רב *הרבה יותר ממישהו כאן* והם גם היו נחמדים *יותר ממישהו כאן*

Another Girl

New member
מקרטני תהיה נחמד לחדשים...

קודם כל ברוך הבא
ולשאלתך: אם אתה אומר שיש להם אולי שיר אחד יפה כנראה אתה לא מכיר אוותם טוב...לביטלס יש מאות שירים מדהימים המוכרים בכל העולם שנשארים קלאסיקה גם היום.רוצה דוגמא? Yesterday,hey jude,Eleanore Rigby,Lucy in the sky with diamonds,Strawberry fields forever,penny lane,Help!,A hard day's night,Michelle,And I love her,Norwegian wood,While my guitar gently weeps,Something ועוד המון המון שאני עושה להם עוול ולא מזכירה אותם כאן

אני מצטער, אבל...

אין מה לעשות... הוא לא נראה לי כמצטרף בעל כוונות טובות במיוחד אם בהודעת ההצטרפות שלו הוא משמיץ את הביטלס.

אלרוס

New member
כלב טוב, וילדה אחרת, את במקרה מאלפת

כלבים במקצועך (כי הצלחת לאלף את מקרטני טוב מאוד)

keper

New member
איזה זקן אתה!

מה הקשר לכלבים? זה פורום ביטלס!!! אלוהים יעזור לך...

שטותלי

New member
סליחה??

אתה אומר אחד?! *אהמ* אלינור ריגבי *אהמ* yesterday *אהמ* a day in the life (ככה כותבים?) *אהמ* eight day a week (שמעתי הרגע) *אהמ* in my life *אהמ* סטרוברי פילדס (שדות תותים, לא יודע איך כותבים באנגלית..) *אהמ* here comes the sun כבר שבעה!-- ויש עוד המון! אז.. א--ח--ד ? ? ? ו.. סליחה על ההתפרצות.. אני מקווה שלא התכוונת לזה...

נימרודל

New member
חוץ מהשירים הנפלאים והחמודים

יש את העובדה שהם תרמו המון לעולם המוסיקה. וההשפעות מתמשכות אפילו עד היום! הם היו אנשים מיוחדים, ומסקרנים ביותר! והשירים שלהם (חוץ מהשירים העצובים (כמו אלינור ריגבי ויסטרדיי) תמיד מעוררים בי מן אופטימיות שכזאת...

ביטלמן

New member
לא נראה לי שהבנת את ההודעה נכון

היא אמרה חוץ משירים כמו אלינור ריגבי

למעלה