אני דיי חדש

keper

New member
סתמו את הפה!

מה אתם מנפחים?!? הבעתי דעה...שאלה שאלה...לא יותר!! ואין לכם זכות להעיף אותי מהפורום..זהו תפקיד המנהל\ת לא שלכם.. ובמיוחד "מקרטני" הזקן! וזה שמישהו מביע דיעה זה לא אומר שזה פוגע! מה? אם זה פורום ביטלס אז כולם צריכים לשבח אותם? לא!!

keper

New member
יש לי שאלה......

מה הדיסק האחרון שהיה לביטלס? let it be? או מה?

אלרוס

New member
והצעה, יהיה יותר קל לענות על השאלות

אם כולן תהיינה בהודעה ראשית אחת

keper

New member
ברווז מגומי סוג ד'

אם יש לך בעיה אם מה שאני עושה אתה יכול ללכת לפורום אחר...

keper

New member
סתום את החור

כל מה שאומרים יש לך תגובה? אל תענה לי בכלל!

ביטלמן

New member
אנשים כמוך מקלקלים פורומים כמו זה

נראה לי שהדבר הטוב ביותר שאתה לעשות עכשיו זה לעוף מהפורום

Another Girl

New member
סיכום השרשור הזה

מכיוון שהשרשור הזה הגיע לטונים לא נעימים לדעתי אבקש לסגור את ה"דיון" הזה כולל העלבות,קריאה בכינויים והסתכסכות עם חברי פורום אחרים.לא אסבול התנהגות כזו בפורום ומעכשיו כל הודעה שתחרוג מעניין הפורום לרעה,תעליב גולשים ותעכיר את האווירה תימחק לאלתר וכותבה יוזהר בהרחקה וחסימה.כנ"ל גם לתגובה לא נאותה להודעה שכזו.חבל לקלקל את הפורום הקטן והשקט הזה,ולכן אבקש מכולם,ואני מתכוונת לכולם(ובעיקר לחדשים בימים האחרונים) לשמור על הכללים כדי להימנע מאי נעימויות אלו.למי שצריך נשלח מסר,ואני מקווה שהמצב יתנהל על מי מנוחות מעכשיו. הערה: ההודעה נכתבה ללשון זכר ונוגע לשני המינים,תודה

כמה ערעורים שכאלו

1. היה רק מצטרף אחד חדש שהתנהג בצורה לא נעימה במיוחד, ולכן לדעתי לא במקום להגיד חדשים. 2. לדעתי תגובה לטרול לא צריכה לעמוד בשום כללים כלשהם, מהסיבה הפשוטה שגם הטרול לא מציית לכללים האלה.

Another Girl

New member
מקרטני

1. אולי זה כך,אבל הכוונה היא לכל מצטרף חדש שלא יודע איך דברים מתנהלים פה ואולי צריך הסבר. 2. התגובה הראויה לטרול היא התעלמות מצידכם ולאחר מכן מחיקה על ידי. זה שתגיב לו לא יפתור שום דבר אלא להפך-רק ידרבן אותו להמשיך ולהגיב ולסכסך. אם תענה לו רק תרד לרמה שלו ותעזור לו להשיג את מטרתו. חוץ מזה,בוודאי שהתגובה צריכה לעמוד בכללים;אם תשתמש בשפה מגעילה או בכל אחד מהדברים שציינתי בהודעתי הקודמת תהיה לא פחות גרוע ממנו ועדיין תפגע בפורום.מה לעשות...

מה לסכסך..

ומה אתם מגדירים טרול בכלל? כאילו אם זה פורופם ביטלס אז אסור להביע ביקורת עלייהם? אז איזה מין פורום זה?

ואת המנהלת..

אז את יודעת שמותר גם לכתוב ביקורת נגד על כל נושא בכל פורום והזקן הזה נטפל על ההתחלה הוא לא יודע לקבל ביקורת... הוא מפגר!!!!!

למעלה