אני דיי חדש

ני חייב לציין..

שמקרטני.. לא כל אחד חייב ךלאהוב א תהביטלס.. אתה קצת הרבה יותר מבוגר(61..) פה ואתה אוהב אותם מה לעשות חיים קשים.. קיפר לא אוהב את הביטלס כנראה.. ובזמן שלנו כשונה מהזמן שאתה ההית צעיר מותר להביע דעה גם אם היא לא מאת חן בעינךך... וזכותו של כל אחד להביע דעה נגד או בעד הביטלס או כל נושא אחר....!!!!

keper

New member
נכון! מה זה?

זה פורום של ביטלס ואני אומר את דעתי..אני אוהב רק שיר אחד... מה הבעיה? יזקן..תפרוש כבר לדוקים!

וגם צריך לציין..

שבגלל שאתה כל כך גדול פה.. אתה צריך לדעת לקבל ביקורת ... זכות האדם להביע דעתו הוא... מעניין שלא למדת תפטגם הזה!! מופנה ל..מקרטני

למה לדבר ככה..

קצת כבוד בכל זאת הוא בן אדם בן 61 שנכנס לפורום..חח אז למה לזלז מקרטני מותק אל תעלב.. הוא לא התכוון אל תפרוש לדוקים.. תפרוש בכלל.. צא לפנציהה.. מכיר תשיר בן 17 של בן ארצי? אז יש תמשפט..."והם אומרים שלא תיהיה בן 17 יותר" הם התכוונו אלייךך..

אמנם

יש בעולמנו הדמוקרטי זכות לדיעה חופשית, אבל אין זכות לבוא לפורום במטרה לפגוע בנושא שלו, כלומר במטרה להשמיץ את הביטלס.

אלרוס

New member
ואני בדעה של מקרטני,לשם שינוי

דרך אגב, אם לא הבנת הוא לא באמת בן 61, זהו פשוט גילו של פול מקרטני (שאם אתה לא יודע מיהו אין לך הרבה מקום בפורום הביטלס), וקפר, בבקשה, עזוב אותנו...

ביטלמן

New member
באמת קיפר ושודד הבנקים

סתם מיותרים לפורום וזה שאתה אוהב רק שיר אחד זו בעיה שלך לדעתי אתה צריך ללכת אתה והשיר שלך החוצה

ביטלמן

New member
ואני בדעה שבטח קיפר קרא לשודד

בנק כדי להציק לפורום שלנו another girl אני מציעה לחסום אותם הם משמיצים את הביטלס וכן הם גם משמיצים את הפורום בדרך שיטתית

keper

New member
יצור תקרא

לאימא שלך...מה יש לך? הפרעות נפשיות?

LOL

אני קורא את ההודעות שלכם והן פשוט מצחיקות אותי מרוב ה*תחכום* וה*שנינות* שלהן.

כאילו מה שאתה..

מנסה להגיד פה זה שאסור לאף אחד לומר דעה ..? (אגב דווקא אנ יאוהב שירים של הביטלס אז חפיף) אבל אנ יחושב שעם אנשים אורמים את דעתם .. אז לא צריך להתנפל עליוו....

אתה יודע אולי להבדיל

בין אמירת דיעה ללגלוג ונסיון פגיעה באנשים וכניסה לפורום *רק* כדי להגיד כמה נושא הפורום גרוע?

אם תקרא שוב תהודעה שלו...

אז תראה שהוא רק שאל" מה מצאתם בביטלס? יש להם אולי שיר אחד יפה אולי..." אני לא רואה פה לגלוג... הוא אמר שיש להם שיר אחד זו דעתו.. הוא רצה לדעת מה מצאתם בביטלס... ואתה בעיקר הגזמת...

אוי באמת...

הוא לא אמר שזאת דעתו שיש להם רק שיר אחד טוב, הוא כתב ש*אולי* (כלומר במקרה הכי טוב) יש להם שיר אחד יפה, וזאת על סמך נסיונו העשיר הכולל היכרות עם שיר אחד. ואני מניח שאתה יודע שכשאומרים "מה מצאתם בביטלס" זה לא שאלה כמו "האם אתם יכולים להגיד לי למה לדעתכם הביטלס היו טובים", אלא שאלה מלגלגת, שאומרת בעצם: "בביטלס אין כלום. איך אתם יכולים לאהוב אותם? מה מצאתם בהם?". כך שלהתפרץ ככה לפורום, ולחזור על אותה שאלה *אם אני לא טועה* שלוש פעמים, זה לא נראה לי הצעד הכי מנומס. לא זכור לי עוד אדם שבמקום להגיד: "שלום, אני חדש בפורום" אמר: "מה מצאתם בביטלס" בהודעת ההצטרפות שלו, מתוך כ*מאה וחמישים* הודעות הצטרפות. ואשמח אם הפעם קפר יענה לטענות כלפיו, ולא מגנו הצדיק לוחם זכויות הפרט וחופש הדיבור שודד הבנק.

למעלה