גמד הונגרי
Active member
אתם והאובססיה שלכם לגודל...
הגיפ שלך של לפיד קטן מידי ולא רואים אותו. בהגדרות זה קל להגדיל אותו.
המטרה היא מסרים תת הכרתיים
שלא תפסיק לחשוב עליו כשאתה פה בתפוז
אתם והאובססיה שלכם לגודל...
הגיפ שלך של לפיד קטן מידי ולא רואים אותו. בהגדרות זה קל להגדיל אותו.
אף אחד לא רואה את זה. תגדיל.אתם והאובססיה שלכם לגודל...
המטרה היא מסרים תת הכרתיים
שלא תפסיק לחשוב עליו כשאתה פה בתפוז
עכשיו זה טוב?אף אחד לא רואה את זה. תגדיל.
חיובי.עכשיו זה טוב?
לא. אני יותר חכם גם ממך.מלבדי.
הוכחה למה? שאתה יותר חכם ממני? אין דבר כזה. אני הכי חכם מכולם.יש לי אפילו הוכחה
אין לך מעריצים וזה לא מצחיק. זה הישג מאוד מאוד גדול להיות בן-אדם כל-כך וואו וכל-כך מרשים שיש לך מעריצים, קל וחומר צבא של מעריצים. כשאתה מתבדח בצורה הזאת, אתה מוריד מערך ההישג שלי ושל אנשים כדוגמתי להיות אנשים שיש להם צבא מעריצים, בצורה לעגנית ומבזה. זה כמו כשנותנים לאנשים תואר פרופסור לשם כבוד, ופרופסורים "אמיתיים" מסתכלים על זה, ורואים בזה, בצדק רב, זלזול.אתם לא שואלים מה ההוכחה ???
איזה מין מעריצים אתם?
מצאתי לך תואר: מומחה לשחצנות.לא. אני יותר חכם גם ממך.
הוכחה למה? שאתה יותר חכם ממני? אין דבר כזה. אני הכי חכם מכולם.
אין לך מעריצים וזה לא מצחיק. זה הישג מאוד מאוד גדול להיות בן-אדם כל-כך וואו וכל-כך מרשים שיש לך מעריצים, קל וחומר צבא של מעריצים. כשאתה מתבדח בצורה הזאת, אתה מוריד מערך ההישג שלי ושל אנשים כדוגמתי להיות אנשים שיש להם צבא מעריצים, בצורה לעגנית ומבזה. זה כמו כשנותנים לאנשים תואר פרופסור לשם כבוד, ופרופסורים "אמיתיים" מסתכלים על זה, ורואים בזה, בצדק רב, זלזול.
לכן וכפי מה שלא צריכים להינתן תארי פרופסור ודוקטור "לשם כבוד", כך אנשים בלי מעריצים לא צריכים להגיד שיש להם.
עם כל הכבוד כן? ובלי להעליב. פשוט בדיחה לא מוצלחת.
על החתום,
מאור פז,
בן-אדם שבאמת-באמת יש לו מעריצים (שכאמור, זה דבר שממש לא קל להגיע אליו, ועל כן, תכבד).
לא מספיק.עד עכשיו האסטרטגיה שלו הצליחה:
זה לא כסף רב, אפילו לא יחסית, כפי מה שהסברתי לך ביום שבת האחרון:ההורים נותנים לו כסף רב יחסית
אוקיי, שלוש דברים. קודם כל, הביטחון שלי לא מוגזם. זה דבר ראשון. דבר שני, זה לא הביטחון העצמי כמו מה שזה פרמטרים יותר חשובים, כמו לדוגמה מראה חיצוני. דבר שלישי ואחרון, אפילו לפרמטרים החשובים באמת, אני כבר לא נזקק יותר, החל מרגע שבניתי לעצמי את ה"רשת" שלי של כמה בחורות מסוימות שאני יודע שכשבא לי, אני פונה אליהן, ושהן יודעות שכשבא להן, הן פונות אליי, אם כי הן כבר יודעות שאני פנוי בעיקר בסופ"שים.ובנות צעירות מפותות ע"י הביטחון המוגזם.
לא ניסיתי לעבוד עליך. ירד בהרבה והיה אמור לרדת עוד אבל כולם התאבדו על זה שזה לא יקרה ובשביל למנוע את זה. ירד בלמעלה משלושים אחוז. עוד הוכחה לגאונותי כי גם לחזות תרחיש 2008 זה לא קל, גם אם חזיתי במקור 1929. זה גם באמת היה אמור להיות תרחיש 1929 דרך אגב, וזה לא קרה כי כולם התאבדו על זה שזה לא יקרה, ורק החמירו את המצב אפילו עוד יותר, כאשר זה יקרה לבסוף, כפי מה שאמרתי במקום אחר, בהמשך השנה הנוכחית. ודרך אגב, לא אמרתי שיקרה ב-2023, אז שלא תגידו שאני אומר כל הזמן וכל שנה. דיברתי במקור על 2022 ועכשיו אני מדבר על 2024.הצליח לעבוד עלי שצריך לחכות כי תהיה מפולת והמניות ירדו עוד המון וטעה לחלוטין,
אז הצליח לו במידה מסוימת אבל הוא לא הרויח מזה.
אין לי ביטחון יתר.נכון... הוא מנסה לפתות משקיעים עם ביטחון היתר.
לא. אני לעולם לא משקר. אני בן-אדם כנה מאוד. צר לי.הוא עדיין שקרן למרות שהוא אומר שהוא "פרש מהשקרים".
לא. הסברתי למשה בתגובתי אליו מה הבעיה ואתה מוזמן לקרוא גם. שורה תחתונה-מדובר בהזדמנויות חד-פעמיות, אז זה עכשיו או אף-פעם, ואני לא רוצה לבזבז את ההזדמנויות החד-פעמיות עם סכומי השקעה קטנים.ברור
הוא אמר לי פרטי שאם יפסיד הוא מוכן לעבוד ולשלם את ההפסדים.
למזלו ולמזלי לא הסכמתי.
בגלל שחצנות היתר היה ברור שהוא טועה ואין טעם אפילו לחתום על הסכם כזה.
לא. אני לא. הנה מכלול הסיבות השלם ללמה אני אומר "אני חכם", כפי מה שהסברתי בזמנו לדיברגנט:מצאתי לך תואר: מומחה לשחצנות.
אז אתה מעריץ שלי?לא. אני יותר חכם גם ממך.
התמונה הקודמת של לפיד ביוזר שלך + השם של היוזר שלך, היה יותר מצחיק.אז אתה מעריץ שלי?
נהדר
ובתמורה תקבל את ההוכחה:
מכיוון שמדד מובהק לחוכמה זה היחס בין מסת הגוף למסת המח
וכיוון שלשנינו יש אותה מסת מח
אבל מסת הגוף שלי היא חצי משלך או אפילו פחות
אני חכם ממך לפחות פי 2
Encephalization quotient - Wikipedia
en.wikipedia.org
עכשיו אתה רשאי לסגוד לתחת המדיארי שלי
ענק סלאבי יקר
התכנון היה תמונה מתחלפתהתמונה הקודמת של לפיד ביוזר שלך + השם של היוזר שלך, היה יותר מצחיק.
היחס בין מסת גוף למסת מוח הוא אינו מדד מובהק לחוכמה. התיאוריה שלך שגויה.אז אתה מעריץ שלי?
נהדר
ובתמורה תקבל את ההוכחה:
מכיוון שמדד מובהק לחוכמה זה היחס בין מסת הגוף למסת המח
וכיוון שלשנינו יש אותה מסת מח
אבל מסת הגוף שלי היא חצי משלך או אפילו פחות
אני חכם ממך לפחות פי 2
Encephalization quotient - Wikipedia
en.wikipedia.org
עכשיו אתה רשאי לסגוד לתחת המדיארי שלי
ענק סלאבי יקר
אתה סתם ענק סלאבי שמתוסכל על כך שגילית אינטליגנציה כה נעלההיחס בין מסת גוף למסת מוח הוא אינו מדד מובהק לחוכמה. התיאוריה שלך שגויה.
בסופו של דבר להיות הכי יפה בתפוז זה לא בדיוק משהו להתגאות בולא. אני יותר חכם גם ממך.
אין לך מעריצים וזה לא מצחיק. זה הישג מאוד מאוד גדול להיות בן-אדם כל-כך וואו וכל-כך מרשים שיש לך מעריצים, קל וחומר צבא של מעריצים. כשאתה מתבדח בצורה הזאת, אתה מוריד מערך ההישג שלי ושל אנשים כדוגמתי להיות אנשים שיש להם צבא מעריצים, בצורה לעגנית ומבזה. זה כמו כשנותנים לאנשים תואר פרופסור לשם כבוד, ופרופסורים "אמיתיים" מסתכלים על זה, ורואים בזה, בצדק רב, זלזול.
לכן וכפי מה שלא צריכים להינתן תארי פרופסור ודוקטור "לשם כבוד", כך אנשים בלי מעריצים לא צריכים להגיד שיש להם.
עם כל הכבוד כן? ובלי להעליב. פשוט בדיחה לא מוצלחת.
על החתום,
מאור פז,
בן-אדם שבאמת-באמת יש לו מעריצים (שכאמור, זה דבר שממש לא קל להגיע אליו, ועל כן, תכבד).
אני חתיך מהמם גם שלא בהשוואה לאנשים האחרים בתפוז, אבל יש לי תכונות יותר חשובות מזה בכל מקרה, ועליהן אני נערץ וצריך להיערץ הרבה יותר מאשר בגלל המראה החיצוני.בסופו של דבר להיות הכי יפה בתפוז זה לא בדיוק משהו להתגאות בו
כמה גולשים כבר יש כאן? ורובם קשישים נרגנים.
היתי מביא לך תמונה של כמה מהם מהפייסבוק, מכוערים בע"מ.
אני מנסה להבין למה אתה מטריל אותי
אם הייתי מטריל אותך - לא היית סוגד לתחת המצומק שלי...אני מנסה להבין למה אתה מטריל אותי
אני מנסה להבין האם אתה טרול באופן כללי, כמו גוטרמן זכרונו לברכה, השם ייקום דמו (הכול בצחוק כמובן. גוטרמן עזב מרצונו החופשי ) או שאתה טרול ספציפית אליי, כמו מה שג'ו טרול ספציפית אל אנשים מסוימים ובמקרים מסוימים
לא עקבתי מספיק מקרוב אחרי פעילותך בפורום, אז לא נותר לי שלא אלא לשאול אותך באופן פרטני
למה אתה אומר "מצומק"? אם אתה בן-אדם קטן פיזית, אז תגיד "קטן". תחת מצומק זה לא תחת קטן. תחת מצומק זה תחת מקומט אז אתה אומר לא נכון. אלא אם כן אתה גם מבוגר ואז בסדר, התחת שלך גם קטן וגם מצומק. אני מקבלאם הייתי מטריל אותך - לא היית סוגד לתחת המצומק שלי...
צפה בקובץ המצורף 104865
מכיוון שאתה מקבל את מקומך בשרשרת המזוןלמה אתה אומר "מצומק"? אם אתה בן-אדם קטן פיזית, אז תגיד "קטן". תחת מצומק זה לא תחת קטן. תחת מצומק זה תחת מקומט אז אתה אומר לא נכון. אלא אם כן אתה גם מבוגר ואז בסדר, התחת שלך גם קטן וגם מצומק. אני מקבל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.