אני האמא הכי רעה בעולם

yaelia

New member
אני האמא הכי רעה בעולם../images/Emo70.gif

אוף... לא, לא להלל, אליו אני מצוינת לגמרי, אל החתולים שלי. יש לי שניים שהם בבת עיני, מוריס בן 6 - תינוק ג'ינג' מגודל שאנחנו חושדים בו שהוא בכלל סוג של בובת סמרטוטים גדולה, ואודליה הסיבירית המפוארת בת 4, שהיא ללא ספק אחד היצורים היותר תבוניים שנתקלתי בהם אי פעם. אז מה הבעיה? מאז שיש הלל בבית, אין לי סבלנות אליהם כמעט בכלל. הפרווה שלהם בכל מקום מטריפה אותי (הם לא מנשירים קיצוני, הם פשוט משירים כי ככה זה אצל חתולים). העובדה שהם משייפים ציפרניים על רגליים של כורסאות ועל ריפוד של ספות מוציא אותי מדעתי. ובכלל דברים אף פעם לא הזיזו לי עכשיו ממש מרגיזים אותי. אפילו הרעש הלבן שלהם כשיש להם אמוק חתולים (כשהם רצים ספרינטים בבית אחרי רוחות רפאים) משגע אותי. זה הגיע למצב המחריד שחשבתי לעקור להם ציפורניים... (הם לא יוצאים לעולם מהבית). נורא מבאס אותי שאין לי סבלנות בכלל. תמיד היו לי
ים ואני מתה עליהם. הם גם מאוד עדינים עם הללי כך שזאת בטח לא בעיה. אני מאוד כועסת על עצמי שאני מרגישה ככה. איך להתגבר על עצמי?

היי יעל

אני קוראת סמויה של הפורום. לעניין עקירת הציפורניים - שזה ניתוח נוראי שמשאיר מומים נוראיים אצל החתולים ואף יכול לגרום למוות - אני מפנה אותך לקישור של פורום חתולים בתפוז, וזה על מקרה אמיתי שקרה לחתול אומלל בשם זאוס. אז בבקשה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=16&art_id=203

yaelia

New member
לא התכוונתי באמת

ברור לי שאין דבר יותר אכזרי מזה לעולל לחתול ואני לעולם לא אפגע במתוקים שלי. זאת היתה סוג של מחשבת יאוש.

sharonmx

New member
מוכר...../images/Emo108.gif

גם אני ממש אמא רעה לברוך המקסים שלי, מאז שרומי נולדה ממש אין לי זמן בשבילו, ולא נדבר על תדירות ניקוי הארגז...) מה שאני מציעה זה לקצוץ להם את קצות הציפורנים- פשוט עם קוצץ ציפורניים רגיל, לא זה של החתולים כי הוא שובר להם את השפיץ. זה לוקח שתי דקות (כולל ההתמרמרות שלהם) ואז אין שפיצים. לגבי השיוף- אולי איזה מקל גירוד משובח? לעקור ציפורנים? נשמע לי נורא ואיום, כאבים נוראים. מספיק נורא שמסרסים אותם, וכולאים אותם בבית (גם אצלנו, אני לא סתם מצטדקת..). פשוט לומדים לחיות בהרמוניה ביחד.

yaelia

New member
את צודקת

ואני פשוט מתעצלת לקצוץ להם. אני אתגבר על עצמי.

קוקה1

New member
זה יעבור....

לי יש 3 כלבים ועכשיו שיש לי את שתי הבננות שלי אז קשה לי להוציא אותם אז בעלי תפס פיקוד והם מטיילים איתו אבל הילדים קצת יגדלו והסבלנות תחזור ויהיה בסדר.....

../images/Emo4.gifמוכר נורא...

גם שאקי שלנו (חתול שאיתי כבר כמעט 7 שנים) מסכן. הכי נורא זה שעופרי מחכה אותנו וצועק לו "שאקי החוצה מהר". ואני כל הזמן אומרת לחברות שלי שאני עדיין אוהבת אותו כמו בהתחלה (מה שכבר לא נכון לצערי והגיע זמן להודות בזה...) מזל שטלטל חולה עליו ומשחקת איתו.

yaelia

New member
איזה באסה

האמת היא שזה באמת ככה, אני לא יודעת אם אוהבת פחות, אבל הסבלנות אליהם כבר ממש לא קיימת. אפילו שבבקרים אני מוצאת לפעמים את מוריס ישן אתי כפיות (אני מחבקת אותו) ואת אודליה על הצוואר של ש. ואז אני מרגישה לכמה דקות כמו פעם.

yaelia

New member
מקווה שמהר.

אני מרגישה מאוד רע להזניח אותם ככה.

אוי ../images/Emo4.gif

אני אוהבת בע"ח (אבל מרחוק). מעריצה (אבל באמת) כל אחד שמגדל איזשהו בע"ח, אבל לא מסוגלת לכך בעצמי, ולא מבינה בזה כלום. יחד עם זאת נראה לי טבעי שזה מפריע לך, מאז הלל... אין לי עצות, רק

../images/Emo107.gifמאד מוכר...

יש לי כלבלבה מדהימה שכרגע נמצאת אצל ההורים שלי פשוט כי לא הרגשתי אני מסוגלת להתמודד איתה ועם התינוק כרגע וקודם היה לי קשה להשאיר אותה סופ"ש בשביל לנסוע לנופש (עברו כבר 4 שבועות
)...

קוקה1

New member
לפחות היא אצל הורייך

אנשים שהיא מכירה אני מכירה כאלו שפשוט העיפו את חיות המחמד שלהם ברגע שהגיע תינוק ממש אכזריות בעיניי!!! אבל דעי לך שאין דבר יותר טוב מכלב (או חתול) בבית עם ילדים ממש מגיל אפס לי בבית יש רוטווילרית והיא ישנה עם הילדות (מתחת למיטות שלהן....

בחיים לא הייתי זורקת אותה כאילו

שהיא נעל משומשת! נורא מרתיח אותי אנשים שזורקים את הבע"ח חיים שלהם ולא משנה מה הסיבה זה הרי יצור חי עם לב ונשמה שתלוי בך לחלוטין בדיוק כמו ילד

yaelia

New member
גם אני לעולם לא הייתי זורקת

בעל חיים שלי. הרי חוץ מחוסר הסבלנות העכשווי, אני מאוד אוהבת אותם ולא רואה את חיי או את החיים של הילדים שלי בלי בעלי חיים סביבם.

קובולט

New member
ניתוח לעקירת ציפורניים לא חוקי

לשימחתינו הרבה ביחד עם החוק לאיסור קציצת זנב ואיסור קיצוץ אוזניים לכלבים, אסור גם הניתוח לעקירת ציפורניים, לא נראה לי שתמצאי ווטרינר שיסכים לסכן את הרישיון שלו. פיטרונות כבר נתנו לך...לקצוץ ציפורניים, או להביא להם משטח מיוחד לחידוד הציפורניים- אצלינו הם עושים את זה על הגזעים של העצים מחוץ לבית. ומאז שיש לנו את המתקן הזה הספות זוכות למנוחה. למקות את הידיים של הילד זה באמת מרגיז וגם כל בקבוק בשלב מסוים נראת עליו שערה קטנה... אבל לאט לאט עוד משהו ללמד את הילד...לפתןח ידיים לניקיון והוא עושה את זה וזה מאוד חמוד ומצחיק, תנסי. ואולי תנסי בבוקר עם הקפה שברור לי שאין לך זמן לשתות קצת ליטופים לקטנים.....באמת מגיע להם הם יצורים מדהימים

קובולט - ניתוח לעקירת ציפורניים

עדיין חוקי בארץ ישראל שמתנהגת כמו מדינת עולם שלישי לבעלי החיים שבה. ויש די הרבה וטרינרים שמוכנים לעשות את הניתוח המזוויע הזה - והכל במסווה של "עדיף שהחתול יישאר בבית בלי ציפורניים מאשר ימצא את עצמו בחוץ"..... בקיצור - תירוצים מתירוצים שונים. אני מקווה שבעתיד הקרוב הניתוח הזה אכן יוצא מחוץ לחוק.

קובולט

New member
הניתוח

כבר לא חוקי.... חוץ מזה שהוא עדין היה חוקי רוב הווטרינרים נמנעו מלעשות אותו. כי הרבה יותר מסוכן לחתול שנמצא בחוץ ללא ציפורניים...

למעלה