אני האמא הכי רעה בעולם

משוש30

New member
אני בטוחה שזה יעבור בעיקר כשהלל

יגדל טיפה ויתחיל להתעניין בהם ולשחק איתם. גם הם יקבלו יותק תשומת לב וגם לך תהיה יותר סבלנות

yaelia

New member
כבר עכשיו

הם משמשים הצעצוע מעודד הזחילה שלו. הוא מנסה להגיע אליהם בכל דרך. אני אתגבר על זה אני יודעת, חלק מזה זה גם החוסר חשק שלי לשאוב כל יום. כנראה שכל רגשות האשם שלי מתרכזים לפחות יחס שלי אליהם.

משוש30

New member
מותר לגלות לך משהו?

אני שואבת פעם בשבועים והם ברוך השם מלאים שערות שעפות בכל מקום. נו אז מה? אז הוא יבלע כמה שערות? לא קרה כלום! ובנוגע לרגשות אשם תעשי טובה לעצמך ופשוט וותרי עליהם...ממילא הם לא עוזרים רק מציקים

יעל - קחי טיפ.

חתולים הם עם מצחיק. לדוגמא: את יכולה לקנות להם את המשטח לגירוד הכי יפה והכי מפתה בעולם והם לא ישימו עליו קצוץ. הם אוהבים את הכי פשוט. ומה הכי פשוט? קחי חתיכת קרטון קשיחה - כזו של קופסאות קרטון - והניחי אותה במקום שהחתולים יראו אותה. תראי איך שהם ישייפו את הציפורניים שלהם עליה. וזה בדוק .

../images/Emo39.gif ועוד משהו יפה בשבילך יעל

תמונה של מישמיש, ביתה של אמאמצת מפורום אימוץ - עם אחת החתולות שיש להן. תראי איזה יופי.

yaelia

New member
היה לנו סקייטבורד ישן

שהם חיבבו לתקופה מסוימת ואז הם חזרו ביג טיים לספות ולשידה היפה שלי מטולמנס. מניאקים.

Shprintzak

New member
../images/Emo7.gifכל כך מוכר...

כשיואבי הגיע כבר ממש לא היה לי סבלנות לכלבלבים שלי, למרות שלפני הגעתו, הם היו משוש חיי...ממש ככה. אני מכריחה את עצמי לצאת איתם לטיולים שלא קשורים ליואב וממש לפנות זמן רק להם. ופאזי, הלברדור שלי, שכל כך קשור אליי, כבר כל כך כועס עליי, שהוא לפעמים לא בא כשאני קוראת לו... אני מנסה לשנות. לא תמיד מצליח. בהצלחה וחיבוק גדול.

אביטלתל

New member
מוכר ביותר ../images/Emo54.gif

אני לא יודעת בן כמה הלל אבל איילה בת חצי שנה ורק בחודש האחרון התחילה האינטרקציה האמיתי עם שלושת ה
שלנו ויש אחת שאוהבת את איילה במיוחד לדעתי זה תורם לאיילה המון עד עכשיו גם אני נתתי להם מינימום תשומת לב שאינה קשורה לדברים טכניים - אוכל/מים/ניקוי חול וגם שלנו חתולות בית אחד הדברים שהן עושות שיכול להטריף אותי, זה לתת איזה מיאו אחד שמעיר את איילה גם לי מפריעה הפרווה אז אני פשוט משתמשת בשואב אבק באופן יומי על השטיח והספות לאחרונה יש לי יותר סבלנות אליהן אין לי עצות של ממש, רק להתאזר בסבלנות

yaelia

New member
הללי בן 8 חודשים ../images/Emo73.gifטו

הוא מאוד מנסה להתקרב אליהם וזה מאוד משמח אותי. הוא יושב ומדבר אליהם וקורא להם (הם כמובן מתעלמים באלגנטיות), אפילו שהחתולה מתייחסת אליו כמו אל גור מסוג מסוים. דווקא האינטראקציה ביניהם נפלאה בעיני, ולא מפריע לי שהוא יבלע פרווה (כולנו בבית אוכלים פרווה) או שהוא מכניס זנב של חתול לפה... זה חלק מההתנהלות הטבעית של הגדילה שלו. רק אני יוצאת פה לא בסדר לדעתי.

yaelia

New member
כי אני כבר לא

מפנקת אותם כמו פעם. לפעמים הם נראים לי נורא זנוחים.

אביטלתל

New member
זה אחד היתרונות של חתולים

הם מאוד עצמאיים בניגוד לכלבים למשל שבאמת צריכים הרבה תשומת לב

ליילה

New member
מאוד מאוד מוכר...

הכלב שלנו שהיה כמו הילד שלנו עד עכשיו, מוזנח ברמות קשות. לי אין סבלנות ואין כח אליו, מה גם שאנחנו גרים בדירה פצפונת של שני חדרים ומאז הלידה הדירה התמלאה בדברים של אהד - מיטה שידת החתלה, נדנדה, טרמפולינה, ואין מקום לזוז, וכל הזמן יש לי תחושה שהכלב תקוע לי בין הרגליים. לכל מקום שאני הולכת הוא בין הרגליים שלי, איפה שאני לא צריכה לעבור בדיוק שם הוא שוכב, וזו לא אשמתו כי באמת שאין מקום בבית, ואיפה שהוא לא יהיה זה יהיה לי בין הרגליים, ולפעמים אני ממש צועקת עליו שיזוז כבר, והוא המסכן לא מבין מה אני רוצה ממנו. ממש כואב לי הלב עליו, אבל אין לי כח, זמן או סבלנות לטפל בו, והבעל עובד מצאת החמה ועד צאת הנשמה וגם לו אין כח וזמן... נורא עצוב...

Lady of Russell

New member
שאלה לכן

יש לי 5 חתולים ואני מפחדת שאחרי הלידה הם יקפצו על התינוק, יכנסו למיטה/סלקל/או כל דבר אחר שלו וישנו שם. איך אתן התמודדתן, מתמודדות עם חששות ומצבים אלו?

משוש30

New member
לא משאירים לעולם את התינוק לבד

עם החתולים. לנו יש חתול דביל שמאד אוהב לישון על הצוואר שלנו ולא בוחל גם במתן. היום כשמתן יותר גדול זה פחות מלחיץ אותנו אבל בהתחלה מתן ישן איתנו כדי שאם החתולים יגיעו נרגיש. אופציות נוספות הן לא להכניס את החתולים בלילה לחדר או אם הילד ישן בנפרד לשים דלת רשת. במשך היום הוא איתך כל זמן אז אין בעיה. בסך הכל הכל עבר בשלום אבל צריך לשים לב ולא להילחץ.ככה זה נראה עכשיו...

Lady of Russell

New member
ברור שלא משאירים את הילד לבד../images/Emo70.gif

השאלה הייתה מה עושים אם הוא בעריסה והחתול קופץ וישן על השידה שלו לדוגמא, על העגלה, או כל דבר אחר שהתינוק משתמש בו. יש לי 5 חתולים ואין לי אפשרות לשמור על קשר עין כדי לבדוק מה הם עושים בכל רגע נתון.

משוש30

New member
הכי חשוב להרגיל אותם לא להיכנס

לעריסה. אי אפשר להילחם בכל החזיתות זה אבוד. הכי חשוב זו שנת לילה. אנחנו לימדנו את החתולים בדרך הקשה (כמה מכות באף) ואחרי כמה פעמים הם הפסיקו לנסות להיכנס לעריסה שלו. אז שיכנסו לעגלה או דברים אחרים אין מה לעשות. כשתשימי שם את הילד שימי חיתול מתחת לראשו וזהו. הרי לא תשימי אותו בעגלה בבית. מה איכפת לך בעצם שיעלו על השידה או העגלה שלו כשהוא לא שם?

Lady of Russell

New member
מה שמפריע לי זה

השערות. ולפעמים יוצאת להם תולעת למרות שאנחנו מטפלים בפרעושים ובתולעים, פעם בכמה חודשים אני מוצאת תולעת. לאחרונה עברנו דירה וקיבלנו שולחן וכסאות לפינת האוכל מתנה מסבתי, אני בקושי מצליחה להוריד אותם מהכסאות והשולחן. מה שכן הצלחתי לחנך אותם זה שלא עולים על השולחן בזמן הארוחה, שזה הישג אדיר.

ליידי - למה שלא תבואי

לבקר בפורום חתולים בתפוז ותשאלי את כל השאלות שלך? יש אצלנו הרבה אנשים עם ידע רב בקשר לחתולים ותינוקות. ובכלל.. אז את מוזמנת

למעלה