אני היחידה שמפריע לה

Tali1912

New member
כל כך נכון

מה שהבוהה ותוהה כתב למשל התמונות הנבחרות בשער הבלוגיה תקועות כל כך הרבה זמן כאילו זה תערוכת צילומים שקבעה איזה אוצרת תמונות. באיזה מוזיאון. כשנעמה התחילה את הניהול פה, בהתחלה בהתחלה היא דאגה להחליף את התמונות ולרענן אותן כל כמה שעות,וזה היה גוטה גוטה ההחלפה של התמונות כמה פעמים במשך היום אפילו בקצב של החלפת תמונה או שתיים יחד עם תמונות שכבר הומלצו מעבר לכך שהוסיפה הרבה ריענונים חדשים כמו בלוגי שירה ושהתמונות נקבעו לתמונות צלמי הבלוגים וצ'יפורים לבלוגיסטים. וארץ אהבתי, תמיד תישאר ארץ אהבתי
לא הגיע הזמן להסיר את הלוגו ? התחרות כבר מאחורי כולם לא? תחרות חדשה? נראה לי אפילו הפרסים הגיעו לידי הזוכים
, לא? נו שויין העיקר שקצת לאחר "רדת החשיכה"
כבר ידוע איזה תמונה גדולה תופיע בשער הראשי של הפרדס
קצת גיוונים בשער הבלוגיה, כאילו דא! לפחות היום התחלף וקלבת שבת
בפתח
טוב נו...... קבלת שבת. ג'וד שבייס

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo45.gif

ישנה בעמידה מבחינת תוכן, אבל כל הזמן מזיזים לה את המיטה ומחליפים לה את המצעים, גם אם הקוראים והכותבים מוחים על המצעים החדשים...

Bezalel P

New member
אתה פשוט לא צודק. יש גיוון מאוד גדול בתכנים

יש בלוגרים שכותבים בתדירות מאוד גבוהה, בקצב של רשומה ולפעמים שתיים מידי יום, ולכן אך טבעי שבלוגרים כאלה - שגם כותבים ברמה מאוד גבוהה ומעניינת, ועל מגוון נושאים - ימצאו את עצמם מקודמים יותר מאחרים. יכול להיות שיש רשומה סופר אולטרה מהממת, אבל היא נכתבה לפני חודש ואם אקדם אותה אתה תבוא בטענות ש"למה מקדמים רשומות עתיקות? אין מספיק חומר חדש? הנה בדיוק מטר/איאון/גנגי/ גאמי/ שירה/ מסלנסקי פרסמו רשומה חדשה ומעלפת..." חלק מאוד גדול מהרשומות שמגיעות לדף הבלוגיה אני לוקח משרשורי ההמלצות בפורום הזה ומהמלצות הגולשים (שלא לדבר על אנשים ששולחים לי ישירות לתבת המסרים). לא מוצא חן בעיניך מה שיש? תכתוב משהו אחר, תכתוב אותו טוב, ותדאג לפרסם כאן קישור כדי שאני אראה.

גאמי

New member
לבוהה התוהה או השד יודע איך...../images/Emo11.gif

אני אישית לקחתי את דבריך כביקורת בונה....באמת נמאס לקרוא אותי את מטר איאון גנגי, שירה מסלנסקי ו...יש עוד? זה לא אישי זה בונה כל כך, את מה זה בונה? ואם זה בונה, למה הניק שלך הוא ניק סמוי שכזה עם נקודה יפה שלא נראתה כמוה מאז שברק הסיר את הפלולה בסתר? מרגישים שאתה טיפוס בונה וחיובי, בעיקר על גבם של אלה שהזכרת כאן שמאסת בהם. בצלאל, בבקשה בנה לך ביקורת עם התוהה הבוהה והבונה....

שירה1973

New member
בצלאל אין טעם להכחיש

חלק מהבלוגרים כבר חיברו אחד לאחד ויצא להם ארבע, והבינו שאני (ומסלנסקי, וגאמי, ואיאון ומטר וכן הלאה) פשוט משלמים למנהלי תפוז על בסיס קבוע בתמורה להמלצות קבועות בבלוגיה. אין לזה קשר לעדכונים כמעט יומיים בבלוג, אין לזה קשר לאיכות הכתיבה, אין לזה קשר להשקעה של שעה עד שעתיים בכתיבה של כל רשומה חדשה, אין לזה קשר לבחירת הנושא, אין לזה קשר למאמצים להתאמה של צילום תמונות או מציאת תמונות מתאימות ברשת, הכל קשור לשוחד בסיסי וזהו, תפסיק להכחיש
סופשבוע נפלא

Tali1912

New member
הקטע הוא

שאתה לא, צריך/חייב/רואה לנכון/ להתמקד אך ורק על המלצות בפורום המלצות גולשים, המלצות למסרים, פשוט זרוק חכה ושלוף משהו. אתה לא חייב רק על פי נתונים שמגישים לך על מגש. ומה זה בדיוק "לא מוצא חן בעיניך מה שיש? תכתוב משהו אחר, תכתוב אותו טוב, ותדאג לפרסם כאן קישור כדי שאני אראה" רק אם הוא יכתוב טוב תקדם אותו? רק אם הוא ידאג לפרסם קישור ויראו אותו אז הוא יפורסם יותר מפעם אחת? חוצה מזה גם רשומות שנכתבו לפני חודש אפשר למצוא בהם משהו שאולי יעניין. האם יש חותמת פג תוקף על רשומה מלפני חודש? יש הרבה דרכים ואופציות שרשומות יופיעו בדף הבלוגיה וישביעו את "כלל" הבלוגיסטים. אני חותמת על כל הפרדס ופלחי התפוזים שקיבלת אינפו' זה שים בשער הבלוגיה, הוא מביא לנו אחלה כניסות, זה תשים אותו בתמונות, את ההיא, זאת/זה תסמן אותו/ה בצבעים זוהרים מארקר ואם הרשומה שווה קריאה שים אותה/אותו שים לב למומלצים של הגולשים ממליצים וכהנה וכהנה. .

mary lou

New member
למה כולם כאלו דרמטיים?

בי את לא יכולה לחשוד שאני לא פועלת ממניעים כשרים נכון? אני קוראת אותך, אני מבקרת לעיתים אצל מטר וגנגי ואם יורשה לי לרגע לצאת מהארון, אני סוגדת לשירה. הביקורת הבונה היא לא לכם, ואין טעם שתפגעו ממנה או תענו בעוקצנות שכזו. הביקורת היא לבצלאל והיא דווקא לגיטימית בעיני. הבלוגיה מלאה תכנים חשובים יותר או פחות, כתובים טוב יותר או פחות ומעניינים יותר או פחות. אף אחד לא חולק חלילה על העובדה שהאנשים ברשימת ה"מובחרים" שהוצגה ראויים לככב במומלצים ובשאר הקידומים. מה שבוהה ותוהה אמר/ה זה פשוט שיש עוד אנשים מלבדם. ואפשר לתת לעוד האנשים האלו קצת יותר מקום. זה לא בא מקנאה או מצרות עין, וחבל שאתם בוחרים להעלב. אני אישית מעדיפה לא פעם שרשומה של כותב אלמוני תהיה במומלצים כי אותך אני כבר אקרא ממילא. יש מבין?

suki da yo

New member
אין לי מה לכתוב בכותרת. תתעלמו :)

מה שקורה זה שהמחשב בעבודה הוא בעצם הקופה של החנות. יש אותיות. יש נקודה. יש סימן שאלה. אפילו יש מספרים (בכל זאת קופה..) אבל אין מקום לכל המקשים המיותרים האחרים. וכנראה הם הניחו, ובצדק, שאם לא יהיה פסיקה במקלדת, זה ימנע מעובדים מסורים לבזבז זמן על האינטרנט:)

suki da yo

New member
אני היחידה שמפריע לה

רשומה שנמצא בעמוד הראשי ובעמוד של הבלוגיה? כלומר, לא רשומה ספציפית, ואני חושבת שגם רשומה שלי היתה במצב הזה, אבל זה מתסכל- יש פחות מה לקרוא, ובעצם אין שום סיבה לזה. אם רשומה מגיעה לעמוד הראשי של תפוז- אפשר לדעתי להוריד אותה מהעמוד הראשי של הבלוגיה ולתת במה לרשומה נוספת שראויה לתשומת לב (מה גם שרבות מהרשימות שמגיעות לשער תפוז מגיעות גם לסערת הטוקבקים או לרשומות האהובות...)

Bezalel P

New member
איך אתה יודע?

קראתי את ההודעה חמש פעמים ולא ראיתי רמז למגדרו/ה של הכותב/ת.

suki da yo

New member
למה את צריכה להפוך כל דבר לאישי?

תוהה ובוהה אמר (מחוסר ברירה אני אלך עם בצלאל ואניח שתוהה ובוהה הוא גבר..) שסגנון הרשומות שמתפרסם בעמודים הראשיים לא לטעמו. היות ואת ושאר הרשימה שנתת אכן מתפרסמים לעיתים קרובות, אז ברור שזה הסגנון שהוא התכוון. הוא לא אמר שאתם משחדים, לא התווכח עם רמתכם היצירתית או מידת המוסריות בבחירה שלכם. רק הצביע על העובדה שכשבוחרים לקדם בלוגרים קבועים (טובים ככל שיהיו)- נשארים עם אותו סגנון כתיבה, שתוהה ובוהה כנראה לא אוהב. קורה. לא ראיתי שמישהו דיבר על שוחד. חיפשתי טוב בכל שירשור ולא ראיתי מילה אחת שאומרת שאתם משחדים, שוכבים עם האנשים בחלונות הגבוהים, שולחים בריונים לזרוע טרור בתפוז אנשים. כלום. לא ניסו לקחת ממך כלום. מה שאני ניסיתי לעשות זה לתת אפשרות לאנשים אחרים לקבל גם חלק. לחפש בלוגים נוספים שלא הכרתי, ואני יכולה להזדהות עם הכתיבה שבהם, להתעניין במה שיש להם להגיד. למה את רואה את השרשור הזה, במקום עוד שרשור תמים (לדעתי, ולפחות זה מה שניסיתי שהוא יהיה) ,כשרשור שטנה כנגדר בלוגרים מסויימים?

suki da yo

New member
אין פסיק גם באנגלית

אני אומרת לך זה מתוכנן מראש... הכל חלק מהקונספירציה....

גאמי

New member
יש "הרבה מבין" הנה עוד יד ../images/Emo45.gif

טוב שהסברת לי לאט מרי יקירתי. כי קודם חשבתי שהזכרת שמות ה"מובחרים" כהגדרתך היא אישית, כנראה טעיתי, מלודרמתית שכמותי. אז הנה משהו שקשור ליחסי אנוש, ביקורת זה דבר נפלא היא באמת יכולה לבנות, אך טעון שיפור, רוצה לבנות? אל תרשום ממי התעייפת. יש מבין? שבוע טוב.

שירה1973

New member
איך אפשר שלא להיות דרמטית אם את

סוגדת לי ?
(ומעכשיו בבקשה, לא להסתפק בסגידה שקטה, אלא להעצים את סגידתך במנחות חביבות: שוקולד יתקבל בברכה, וכנ"ל מזומן. עדיף בשקלים, לאור צניחת הדולר לאחרונה). אני מסכמת מבחינתי את הנושא, כי התעייפתי ממנו קצת (בדומה להוא שהתעייף מקריאת הבלוגים המופיעים במומלצים באופן קבוע). אני מבינה את הביקורת על התוכן. גם לטעמי יש תמיד אפשרויות לשיפור, גיוון ושדרוג הבלוגיה. יש לי כמה וכמה רעיונות שהייתי שמחה לו היו מיושמים, אבל אני לא זו שמושכת בחוטים כך שאין לי יכולת להשפיע ולשנות. אני חושבת שבשנה האחרונה, עמוד הבלוגיה עבר שינויים ושיפורים משמעותיים ביותר, רובם ככולם היו חיוביים ביותר, ומשום מה אני חושבת שרוב האנשים מתקשים להבחין בדברים הטובים, לעומת הקלות המדהימה בה מצליחים לאתר את הפאקים. יתכן שזו תכונה אנושית, זו בטוח תכונה ישראלית (וסליחה על ההכללה). למי שנמצא בתפוז מעל לשנה, נסו בבקשה להיזכר בעמוד הקודם של הבלוגיה, עמוד משעמם מכל הבחינות, הן מבחינה עיצובית והן מבחינת תכנים. ועכשיו קפצו לרגע לעמוד הבלוגיה הנוכחי, ותנסו למצוא את ההבדלים. שוב, אני לא עובדת תפוז, אין לי שום אינטרס להחמיא להם כאשר אין מקום למחמאות אבל מה לעשות שאני חושבת שנעשתה עבודה נהדרת, גם על ידי הקודם לנעמה (אותו לא הכרתי), גם על ידי נעמה וגם על ידי בצלאל שבקושי נכנס לתפקיד שלו וכבר מתנפלים עליו כאילו אין מחר. אנשים, הבנאדם בקושי התאקלם, מה אתם קופצים עליו ישר לעורק הראשי כמו ערפדים צמאי דם ? (סליחה על ההשוואה, ראיתי את "ראיון עם ערפד" שלשום, אני עדיין בטראומה). אגב, אני חייבת לציין שדווקא לדעתי, מאז שבצלאל נכנס לנעליה של נעמה, אני אישית מבחינה בהרבה בלוגרים שלא הופיעו קודם לכן במומלצים, וישנה חשיפה גדולה מאשר היתה קודם לאנשים "פחות מוכרים". הדיון התחיל כמו דיון כללי, ומהר מאד עבר לפסים אישיים ומכוערים, זוהי עובדה. לכן האנשים שהוזכרו ברשימה השמית המיותרת נוטים לקחת אותו כ"אישי", פשוט מאד. אם רוצים לנהל דיון כללי, אין מקום להכניס שמות אישיים, זה לא מאד מסובך להבנה. השורה התחתונה - כל מי שאוהב לכתוב, יעשה זאת גם אם יופיע פעם אחת בשנה במומלצים וגם אם יופיע כל חודש במומלצים. זה לא משנה כהוא זה. מרי לו, משפט אחרון בהתייחס למשפט שלך: "אני אישית מעדיפה לא פעם שרשומה של כותב אלמוני תהיה במומלצים, כי אותך אני כבר אקרא ממילא". זה נחמד שאת תקראי אותי (לצורך העניין) ממילא, אבל ראשית - לי אין אפשרות באמת לדעת את זה בבטחון, ושנית - גם אני (בדיוק כמוך !) מעוניינת להיחשף לכמה שיותר עיניים זרות שלא מכירות אותי, ולא מגיע לי "להיענש" בגלל שכבר צברתי אי-אלו קוראים שאוהבים את כתיבתי. אם כותב ידוע-יחסית מוציא תחת ידיו פוסט איכותי וטוב, אין כל סיבה שיתעלמו ממנו רק כדי לפנות מקום לכותב אלמוני ש(אולי) כותב פחות טוב. אני לא ממש מצליחה להבין את ההגיון שעומד מאחורי זה, אבל אני מבינה שאנחנו לא נצליח לראות עין בעין, וזה בסדר, לא חייבים להסכים
שיהיה לכולם שבוע נהדר, וכפי שאמרתי כבר בתחילת דבריי - מאחלת לכולנו שאלה יהיו צרותינו בחיים.

למעלה