אני היחידה שמפריע לה

דנטל

New member
אני מבינה אותם לגמרי

הניק שלהם הופיע בהודעה הזו והובא בתור דוגמה למשהו מאוס. איך לא יהיו דרמטיים?

בובון2000

New member
חבר'ה בוא ניקח דברים בפרופורציה

יש בבלוגייה חבר'ה יותר פופולארים ויש פחות זה כמו בחיים. נכון שיש בזה משהו מבאס ששוב שוב אותם בלוגרים מקבלים פרסום אבל כנראה שזה מגיע להם. לנו - הפחות פופלארים - לא נותר אלא להמשיך לכתוב את אשר על ליבנו, לבקר ולהגיב אצל אחרים ולקוות עם הזמן להכיר חברים חדשים. אל תשכחו שבדף הראשי של הבלוגיה יש את ה"פינה" של בלוגרים חדשים - מי שרוצה להכיר חדשים יכול לקפוץ לשם. הכי חשוב לדעתי זה שנגיב אחד לשני. זה כ"כ כיף לקבל פידבקים על מה שכתבת אפילו שלא תמיד מסכימים איתך. ויותר חשוב מזה בעצם זה לא להיגרר לפסים אישיים והשמצות וגידופים כמו שלפעמים קורה כאן. בתור אחת שאין לה הרבה מבקרים, וכן זה מבאס - אני מקנא באיזשהו מקום בכל הבלוגרים שיש להם 10,0001 תגובות אבל גם מפרגנת. ומאחלת לעצמי "בקרוב אצלי".

בובון2000

New member
היי גאמי תודה רבה

פתאום אני רואה במייל 8 מסרים. אצלי זה מספר שיא. שוב תודה על ההמלצה. אקפוץ לבקר אותך. רק אם אפשר כוס תה עם נענע 1 סוכר.

צחי מז

New member
בואו נהיה קונסטרוקטיביים ../images/Emo140.gif

שירה, כמה משלמים? למי? האם חייבים גם לכתוב טוב ולהשקיע, או שדי בתשלום גבוה? והכי חשוב, אפשר לקזז את התשלום מהשכר הקבוע והגבוה (באגורות) שמקבלים בלוגרים שיש להם המון כניסות?

שירה1973

New member
או, עכשיו הגענו לתכל'ס !

משלמים מדי חודש בחודשו, ומקבלים בתמורה כרטיס חבר (חופשי-חודשי) עם הבטחה להופיע במומלצים כל רשומה שניה. יש גם מסלולים מתקדמים שכוללים טובות הנאה מיניות, אבל זה רק בבלוגים של מבוגרים. שבת שלום

יייייוווו

יש מסלול של טובות הנאה מיניות? איך לא סיפרו לי על זה? אפשר לתת אותן בדיעבד - על רשומות שהיו כבר במומלצים? p-: השרשור הזה מזכיר לי את השרשורים שהיו אחרי כל תחרות בבלוגיה. יש הרבה כותבים שמסתובבים עם תחושת קיפוח, וזה ממש חבל. מי שחושב שהפוסטים שלו ראויים להגיע למומלצים - שייקדם אותם. בצלאל פותח מדי יום שרשור מומלצים כאן, וזה המקום להמליץ על מה שכתבתם. אבל צריך להבין שבסופו של יום, הרייטינג הוא הקובע. מספר ההקלקות על הבלוג שלכם הוא המדד שאותו צריכים לראות, ולכן יש לכם שתי אופציות - או לכתוב על נושאים מעלי רייטינג כגון סקס, אוכל או אקטואליה, או לכתוב ממש ממש טוב. מי שהכתיבה שלו מצליחה לגעת באנשים וניחן ביכולות כתיבה מופלאות - יופיע במומלצים שוב ושוב, פשוט כי מגיע לו. וכן, השמות שציינת ועוד רבים וטובים - פשוט ראויים להיות שם. בדיוק כפי שאני בטוחה שאם מישהו מהם יחליט ביום מן הימים לפרסם ספר, הוא יישכון זמן רב על מדף רבי המכר והמומלצים. שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא, ותזכרו שיש מקום לכולם. אף אחד לא לוקח את מקומו של אף אחד. (וסתם הערת ביניים - אתם לא בטוחים שאתם רוצים להיות בעמוד הראשי... בפעם הקודמת שכתבתי את זה, במקרה באותו הלילב הגעתי לשם עם סיפור מאוד סנסציוני - וכמות הקללות שטינפה ליי את הבלוג אחרי זה היתה מזעזת...)

צחי מז

New member
אני רק שאלה ../images/Emo8.gif

דווקא מעניין אותי המסלול של טובות הנאה מיניות - אפשר לבחור למי לתת אותן? (יש לי העדפות נורא ספציפיות, לצערי) ועוד דבר - אם אני נשוי זה נחשב בסדר כי בעצם זה רק סוג של תשלום? ומה קורה אם אני נהנה? טוב די.

שירה1973

New member
למה אני רואה את זה כ"אישי" ? ../images/Emo13.gif

את מתבדחת, נכון ?... מישהו (שבחר להישאר באופן מפתיע בשם אנמי של אורח) דיבר ישירות על הרשומה האמריקאית האחרונה שלי שהופיע גם בעמוד הבית וגם בבלוגיה (מה לעשות) וכינה אותה טרחנית, ואח"כ הבוהה והתוהה (שאגב, עושה שימוש בכינוי של בלוגרית יקרה מאד וותיקה בתפוז וזו כבר נבזות בפני עצמה) רשם שוב את שמי בקטגוריה המופלאה: בלוגרים שנמאס או מעייף לקרוא אותם, אבל טרח לציין שאין בכוונתו לפגוע כמובן...
(כן, בכוונתו היה להחמיא, זה ברור כשמש). אני לא הופכת דברים כלליים לאישיים, אלא אם כן מזכירים את שמי וזהו שמי בתפוז, זוהי עובדה. אפשר בהחלט היה לנהל דיון כללי ואת אכן התחלת אותו ככזה, אבל די מהר הוא הפך להיות א י ש י , ככה זה כאשר נוקבים בשמות. אם שם אינו דבר אישי, כנראה שההגדרות שלי למושג אישי שונות משלך... לו מישהו היה מדבר עליך אישית, נוקב בשמך ו"מחמיא" לך בדרכים שהזכרתי, האם היית מתייחסת אל הדברים כאל דברים כלליים ברומו של עולם, או אולי זה היה פורט לך על מיתר אישי כלשהו ? בעיניי,כל השרשור הזה קצת מצחיק. כל אחד בעל מחשב יכול לפתוח בלוג, וזה אומר שכל אחד שיש לו מחשב בבית, חיבור לאינטרנט ומעט ידע בסיסי במחשבים - יכול להצטרף לפרדס הוירטואלי הזה. מכאן והלאה, לעניות דעתם של חלק מהאנשים, תפוז ח י י ב ת להם פרסום בעמודים הראשיים, וסליחה אבל אותי זה מצחיק. אני פתחתי את הבלוג שלי לפני פחות משנה, כשלא היה לי מושג ירוק בבלוגים, תפוז או כל דבר אחר דומה. כתבתי, השקעתי, השתדלתי, יצרתי, עבדתי, התייחסתי בכבוד לבלוג שלי ולמלים הכתובות בו, ואחרי מספר חודשים גיליתי שיש אנשים בבלוגיה שאוהבים את התוצר שאני מספקת. באותה מידה, זה קרה גם אצל אנשים אחרים שכותבים אחרת, מעצבים אחרת, ובוחרים נושאים אחרים. כל מי ש"מעייף" אותו לקרוא רשומות שלי, אני לא ממש מבינה מה הבעיה פה: שלא יקרא, שיעבור הלאה !? אני מביטה כל יום בעמוד הבלוגיה הראשי ורואה כמה וכמה אופציות לבחור מתוכן. בנוסף, יש תמיד את האפשרות להיכנס לקטגוריות ולחפש מה מוצא חן, או לחפש בעדכונים האחרונים, או ללחוץ על "בלוג אקראי" ולראות מה המערכת בוחרת... האפשרויות ליצור לעצמך מאגר של כותבים שכן מעניינים אותך ולא מעייפים את המוח - הן כמעט אינסופיות. התלונה על מספר הבלוגרים הקבוע שמופיעים שוב ושוב נובעת ממקום אחד ויחיד - קנאה, צר לי אבל לא ישכנעו אותי אחרת. נכון להיום, יש לי 53 אנשים רשומים לעדכוני הבלוג שלי. זה מרגש אותי בכנות באופן שלא אנסה אפילו להסביר. עבורם, ובעיקר עבור עצמי, אני אמשיך לכתוב, הכלבים ימשיכו לנבוח והשיירה תמשיך לעבור. במעבר חד מהנושאים האישיים אל הכללי שוב - אני מסכימה שיש בעייתיות לגבי נושאים מסויימים בכתיבה. כתבתי על זה גם להר קסמים, שמתחזקת בלוג מקסים בפני עצמו. אדם שבוחר להקדיש את מרבית הרשומות שלו/שלה לביקורת ספרים למשל, אמור להבין שהוא בוחר תחום בעייתי. לו הדבר היה נתון לשיקולי, הייתי מציבה קובייה קבועה בעמוד הבלוגיה הראשי שתוקדש לביקורת אמנות למשל (ספרות, קולנוע, אמנות בכלל) ואז אפשר היה לתת במה רחבה יותר לפוסטים שעוסקים בנושא הזה, כי אני באמת לא מבחינה בהם בעמודים הראשיים וזה חבל.

תיקון קטן,

רוב הרשומות שלי הן אישיות ומיעוטן סקירות ספרות ואמנות. גם סקירות הספרים הגיעו למומלצים בימי נעמה, שלא לדבר על הרשומות האישיות. ואני הייתי מציבה קוביית תרבות, הגדרה מעט יותר רחבה, שתכלול גם מוזיקה וביקורת טלויזיה.

במחשבה שניה,

אני לא בטוחה שהייתי רוצה לראות קובייה כזו. זה יוצר תחושה של גטו.

שירה1973

New member
כמנויה לבלוג שלך (הנה, יצאתי מהארון)

התרשמתי אחרת מהנושא העיקרי של רשומותייך, אבל מן הסתם את מכירה את עצמך טוב ממני. קוביית תרבות נשמע לי אחלה רעיון, ולי אישית זה לא עושה שום קונוטציות של גטו אבל כאמור - איש איש והאסוציאציות שלו. האסוציאציה שלי היא דווקא מהמקום של כבוד מיוחד לתרבות (שכל כך חסר בארצנו הקטנטונת).

ע ל ו מ ה

New member
זו הודעת אורח (ראה כוכבית אדומה)

כל אחד יכול לקחת לעצמו איזה שם שהוא רוצה, הכוכבית מבטלת את אפשרות צבירת המוניטין.

למעלה