אני ורק אני

mad alot

New member
באמת נראה קצת קאונטר אינטואטיב למצע שלהם

אפילו שבדר"כ אני בעד פעולות גרילה שעושות בלאגן.

Purple Mushroom

New member
תקראי את המכתב שלנו.

עשינו פעולה שהפרה את הסדר הציבורי. כדי למשוך תשומת לב. כי לא היתה ברירה אחרת.
הכוונה שלנו טהורה. והאהבה במרכז.

תקשיבו למילים, בקשב רב, ויש גם טקסט, תקראו את הטקסט.

einat162

New member
עשיתם עוול למי שבאמת רוצה לסיים את החיים שלו

(כי אני מאמינה שזה זכותו של כל אדם לסיים את החיים שלו מתי שרוצה, בלי קשר להמתת חסד במקרה של מחלה).

קראתי את הטקסט וראיתי את (רוב) הסרטון :
אני אישית הזדעזעתי - מנצלים תשומת לב של כאילו התאבדות,
על "המצב" - חוץ מלהתלונן אתם מציעים פתרון? כלכלי? מדיני? - נאדה. הרי כמו שכתבתם, אנשים יחזרו לראות טלויזיה בערב. אתם יודעים מה, אפילו לא בערב- דקה שתיים אחרי שאנשים שנתקעו בפקק יצאו משם, ובמקרה שלי שנייה אחרי סגירת החלון של הוידאו והטקסט....

Purple Mushroom

New member
חשבנו על הכל.

1. יש פתרונות.
2. הפעולה הזאת נעשתה תוך כדי הרבה חשיבה, חשיבה ופעולה, של כ-3 חודשים.
3. חשבנו על זה שיהיו אנשים כאלו. האדם זאת החיה היחידה ששמה קץ לחייה.
בסוף לא קפצו, אנחנו בעד קדושת החיים.
4. יהיה טוב
.
יש פתרונות. והמטרה שלנו הוא לא פחות מגן עדן עלי אדמות.
אנחנו מעיזים לחלום בגדול.
.

b0redavid

New member
מסכים.

זה היה מעשה של אנשים שמנצלים את המצב העצוב בארץ שבנאדם שורף את עצמו במחאה. ירדו נמוך נמוך גועל נפש.

b0redavid

New member
קראתי שאתם בעד זכויות בעלי חיים אז...

תתחילו מלהפסיק לאכול אותם! בבקשה.

Purple Mushroom

New member
רוב המהפכנים צמחונים או טבעוניים

הגרעין הקשה והמייסדים. ויש להם כלבים. המייסדים מלפני כשנתיים, הגו את הרעיון, ואת המצע, והמניספט (שיקרא ב10.10.2012).

אני אבל מהפכן די מיוחד. התפתחתי תודעתית מאוד בשנה האחרונה, אבל אני גם מהפכן, וגם מודע לזה שאני קורבן.
עדיין נזקק, (המחאה מאוד מוצעת חן בעיני).
עדיין מוגדר כנכה, מבחינה מדינית. אבל עדיין קרבן.
מאוד רוצה לעשות מהפכה של אהבה בחיים שלי, גם מבחינת דיור. (עדיין סובל, כפי שרואים גם לפי השעות שלי, וזה מחריף).
וגם מבחינת עבודה. (כרגע לא עובד, כשביתה, כרגע לא עובד עד ה 10.10,\ בגלל,\בזכות מהפכה של אהבה
. ועוד קודם בגלל האלימות בדירה שלי. (השותף שעשיתי איתו סולחה, יושב עכשיו בסלון, ואני עוד מעט הולך לישון).
וגם מבחינת זוגיות. כרגע המצב ממש לא משהו, מבחינת השילוש הזה. אבל עדיין במהפכה.
סליחה על החפירה.

מהפכה של אהבה?!

מהפכה של אנרכיה...
אני הייתי בטוחה ש"מהפכה של אהבה" שמתנוסס בגרפיטי ברחבי העיר זה סלוגן חדש של קסטרו, עד שהאידיוטים ההם איימו לקפוץ מדיזינגוף סנטר.
שלא תבין לא נכון- אני בעד שינוי של המצב הקיים, רק שיש דרך להפגין ולהתאגד לכלל פעולה, בלי לפגוע באחרים ולהכריח אותם לקחת בזה חלק. לצורך העניין- כל אותם אנשים שהיו תקועים באוטובוס שלא יכול היה לנסוע בגלל כמה עשרות היפסטרים שחסמו את הכבישים- היו כנראה צריכים להגיע לעבודה- אותה עבודה שמפרנסת אותם ועוזרת להם לסגור את החודש... אז איפה פה התועלת? אני רואה כאן רק נזק, לא תועלת.

Purple Mushroom

New member
במבט חוץ זה נראה כמו אנרכיה.

תאמיני לי. יש המון כוונה טהורה, המון תיאוריה, והמון מהות, מאחורי מה שאנחנו עושים.
אני נמצא בחבורה הזאת כבר כנראה למעלה משנה. אנחנו עושים מסע רוחני אקטיביסטי, והלילה לא הייתי במפגש, אבל בראשון בלילה, ישבנו לנו בבית המהפכה, עד אחרי 1 בלילה, והיו המון דיעות, ויש המון ביקורת גם מבפנים.

אנחנו מנסים לעשות מהפכה, וברור שתיהיה התנגדות. קשה לי להרחיב, אבל המייסדים, ואנשים שנמצאים בקודקוד, במנהיגות, יכולים להסביר את זה יותר טוב ממני. קשה מאוד להבין את זה מבחוץ.
אגב, אני לא יודע מה זה בדיוק היפסטר, אבל אנחנו לא כאלו. כאחד שמכיר יותר את הנפשות הפועלות, ואת המנהיגים, הם אנשים רוחניים, מורי דרך, ותלמידים של הרוח. אנשים משכמם ומעלה, אנשים מאוד שפויים, ואוהבים, אנשים גדולים מהחיים.
מקווה שתראי את הוידיאוים האחרונים שלנו, זה רץ בפייסבוק, בפייסבוק שלי אני גם מפרסם, זה בנפשנו.
אפשר לעשות מהפכה של אהבה, אפשר להגיע לאוטופיה על הגלובוס שלנו, פרסמתי גם כאן,
אולי אפרסם את זה כאן שוב,
את הוידיאו החדש של המסר של השמיניה. תסכלי עליהם, אנשים משכמם ומעלה.

טוב, זה לא משנה איזה אנשים הם

ואני לא מכירה אותם אישית, אבל כשאותה חבורה שמה לעצמה מטרה לחולל מהפכה, כנראה שמה שלא ממש חשבו עליו עד הסוף זה אופן הביצוע.
זה לא ייתכן שאנשים לא יצליחו להגיע ללימודים או לעבודה או הביתה אחרי יום עבודה ארוך, כי דרך תחבורה ציבורית נחסמת בגלל איומי סרק כאלה, או שהם יזרקו חפצים מלמעלה על הולכי רגל! וזה היה ברור לכולם שאלו אכן איומי סרק ושלא משנה מה- הם לא באמת מתכוונים לקפוץ, אותם אנשים "משכמם ומעלה".
אלון, בלי חלילה לזלזל בכם או באף אחד, אבל בעיניי אנשי רוח הם חולי רוח, ואותה שמיניה צריכה לשקול מחדש את כל ההתנהלות שלה כדי שאנשים אחרים, שאין להם כל קשר לזה (ולא מעוניינים לקחת בזה חלק) לא ייפגעו בגלל ה"מהפכות" הבאות שלהם.

Purple Mushroom

New member
אז זאת הדיעה שלך.

ממה שאני יודע וזוכר אותך, כנראה שאת חיה בנפרדות, ובאגו.
אנחנו קוראים להאטות ועצירה של הסחף. הסיסטם הוא רע, רע, ההפך מער, הסיסטם האנושי, התבניות והמבנים שהאנושות יצרה, מונעים מאגו, ומנפרדות. מהפרד ומשול.
אנחנו בסך הכל חסמנו. (גם ,ללא הצלחה). חסמנו רק לשעתיים, את הציר המרכזי של דיזינגוף סנטר. העצירה, נועדה לשם עצירה.
לא נזרקו חפצים, נזרקו רק ניירות, עם המסר הזה:
" ( אני מציע לכם לקרוא בלב פתוח, קורא לנשמה שלכם לקרוא את זה: " :

"
לאחים ולאחיות שלנו,

לפעמים מגיע זמן שיש לומר באומץ: עד כאן!
מכירים את ההרגשה של סף תהום, תחושה שהגענו לקצה? ככה אנחנו מרגישים.
בחיים האלו יש כל כך הרבה פוטנציאל,
יכול היה להיות הרבה יותר טוב לכולנו,
אילו רק היינו לומדים לחיות ביחד ובכבוד לזולת.
אבל תראו מה עשינו???

במקום לחיות יחד כמשפחה אנושית אחת, בנינו חומות בינינו.
במקום לתת זה לזה אנחנו לוקחים זה מזה. המון אינטרסים אישיים.
אנחנו במתח ובהישרדות, קצב חיים לא בריא שעושה דיכאון.
הפכנו לאגואיסטיים, כל אחד מרוכז בתחת של עצמו ובנוחות שלו,
התרחקנו זה מזה, הפכנו ציניים, מנוכרים. הפסקנו להודות על הטוב.
רצים בסחף מטורף לקנות דברים כאילו זה מה שיעשה אותנו מאושרים.
העולם גווע -- אלימות, תאונות דרכים, עוני, זיהום אוויר, התחממות כדור הארץ, פצצות אטום, אכזריות לבעלי חיים... ואנחנו עוצמים עין למול זה.
נתנו לאדישות להשתלט. ויתרנו על עתיד מדהים שהיה יכול להיות.
כמעט כולנו ישנים ולא שמים לב שאנחנו הולכים לאיבוד יותר ויותר.
התאבדות איטית למין האנושי. דבר אחד בטוח -- ככה אי אפשר להמשיך יותר.

יש מישהו שאכפת לו??? לנו אכפת! מאד מאד אכפת.
לא מצאנו דרך אחרת להגיע ללב שלכם,
חוץ מלטלטל את הגלגל שנע מעצמו.
סליחה אם רגשותיו של מישהו נפגעו מאיתנו ומהמעשה הקיצוני הזה
ובבקשה אל תשנאו אותנו כי הכוונה שלנו טהורה.
רוב האנשים ממילא יראו טלוויזיה הערב אחרי שהכל יגמר,
ומחר העסקים יהיו כרגיל.
אנחנו משלימים עם הגורל כאילו זו לא האחריות שלנו לשנות.
אין מצב שהחיים נועדו להיות מלחמה ומשכנתא ופנסיה וכסף,
משהו מרגיש ממש לא נכון, ונמאס לנו לציית לזה באופן עיוור.
אם זה מזיז לכם אז תראו שגם לכם אכפת ותשמיעו קול גדול.
כרגע תכלס אנחנו רצים לעבר חורבן מוסרי, אקולוגי, כלכלי ובטחוני.
המצב נראה אפל וקודר.

הלוואי ואף אחד לא ידע יותר ייאוש ובדידות.
הלוואי שהעולם ידע שלווה ושלום. שכל העולם יחיה "ואהבת לרעך כמוך".
הלוואי ובפתח שנה חדשה יקרה חשבון נפש אמיתי.
ממש צריך חשבון נפש כזה בימים הנוראים האלו.
הלוואי שעדיין לא מאוחר להשתנות ולצאת יחד מעבדות לחירות.
יש לנו תפילה, שצעד קיצוני זה באמת יגע בנשמה שלך ויעורר שינוי.
דרושה פה מהפכה גדולה. מהפכה מנפרדות לאחדות, מאנוכיות לאהבה.

תזכרו שאתם יפים יותר ממה שאתם יודעים.

אוהבים אתכם תמיד, היו שלום "

מה פירוש "חיה בנפרדות ובאגו"?!

אלון, אל תיפגע, אבל יש לך נטיה לערבב ולעשות סלט מדברים, ולאנשים שונים יש דעות שונות, אז כפי שאתה מצפה שאחרים יהיו פתוחים לדרך המחשבה שלך, כדאי גם קצת להיפתח לדרך המחשבה של אחרים. ובכלל, מה הקשר בין משקעים כלשהם שהיו בעבר לבין מה שכתבתי??

לא התרשמתי מהמגילה שהבאת כאן, ויש לי כמה דברים לכתוב, בהתבסס על הדעה האישית שלי ועל דברים ששמעתי מחברים ומאנשים אחרים שנכחו שם.
א. הם לא האחים והאחיות שלי. יש לי אח אחד ואחות אחת, ושניהם מספיק אכפתיים כלפי הזולת כדי לא להגיע למצב של הפגנות אנרכיסטיות וחסימת כבישים.
ב. כמה נראה לך שעלו כל כוחות הביטחון וההצלה שהגיעו לשם כדי לטפל במטרד הזה שהקמתם? ומי נראה לך מממן את כל זה? התשובה היא: כל אחד ואחת מאיתנו, משלמי המיסים, אז על איזו מהפכה אתה מדבר?
ג. הם מדברים על כבוד לזולת ו"אהבת לרעך כמוך", אבל מה הקשר בין מחט לתחת? איפה הכבוד שהם הפגינו כלפי יתר האנשים שלא רצו לקחת בזה חלק והיו צריכים להגיע הביתה, ללימודים, לעבודה או לאסוף את הילדים..? ואגב, YNET פירסמו שעפו חפצים על אנשים מהגג של דיזינגוף סנטר.

אני מסכימה שצריך שינוי של המצב הקיים, אבל לא מסכימה עם הדרך שבה הצגתם את זה. ולאיים להתאבד או לקפוץ זה שפלות רוח וזה לא מכבד אף אחד מהצדדים שלקחו בזה חלק.

Purple Mushroom

New member
אני הייתי באירוע, ולא את

יש הרבה ביקורת על פעולת הפריצה.
לא עפו חפצים, השליכו ניירות עם מסר, המסר שכתבתי.
"אחים ואחיות" בנים ובנות, ילדים וילדות, וכו',
בהתבסס על העובדה, שכולנו משפחה אחת, משפחת העמים.

אני יודע שאת מאוד אינטלגנטית. אבל כבר כתבתי את מה שכתבתי.
אולי את אחד האתגרים שלי, לפתוח לך את הלב הסגור שלך.
הפועלה היא בסך הכל, פעולה אוהבת, פעולה שנועדה לטלטל, פעולה שתוכננה מהלב, מהספיריט, במשך תקופה די ארוכה,
ופעולה שבאה להפתיע.
מקווה שיהיה יותר טוב,
מבחינתי הדיון כבר נסגר מזמן.

באהבה,

אלון :) , ה"אח " הגדול שלך, מהפכן של אהבה, שייך למין האנושי :)
=]

sup

New member
זו ללא ספק מכת מדינה. אבות אכלו בוסר מה שנקרא

ההקצנה בוולגיות של החברה הישראלית היא מטורפת.

יש לי תיאוריה קצת גזענית, אבל בתור בן לאמא פולניה ואבא עיראקי מותר לי :)

מאחר ורבים מיוצאי עדות המזרח גדלו במעברות\שכונות מצוקה, הביאו 8 ילדים וגדלו בדירת מטר על מטר של עמידר, קל להבין איך הנבערות והאלימות התפתחו בסקטור הזה.

רבים מאלו ש"יצאו" ממעגל העוני והפשע ועכשיו הם מה שנקרא "מעמד הביניים" המשיכו עם המסורות מבית אבא, של וולגיות, קללות, שתיה, הימורים, חוס נימוסים ושאר ירקות. הם מתרבים הרבה יותר מהאדם החושב, שבגלל שהוא חושב הוא מגיע למסקנה שלהביא הרבה ילדים זו צרה כלכלית ובעיקר התעללות בילדים עצמם.

זה תופס גם אצלכם או שרק המח המעוות שלי חושב ככה?

sup

New member
עוד משהו קטן

אני לא טוען שזה רק אצל המזרחים - מן הסתם הרעה הזו נוגעת בכל עדה במדינה - אבל זה במספרים יותר גבוהים ואין מה לעשות, הנסיבות. הם באו ממדינות פחות מתקדמות, זרקו אותם ב"גטאות" במדינת היהודים - המדינה שלהם, ובאמת היה פה קיפוח.

עכשיו זה כבר מזמן לא ככה וברור לכולם מי שולט במדינה היום ומי קובע מה תהיה התרבות של המדינה, אבל התחושות נשארו ואיתן החינוך הקלוקל.

talush2005

New member
אני לא חושבת שהכוונה פה לאלימות

זה משהו הרבה יותר עמוק מזה שאין לו קשר לעדות.
בתור חברה לאף אחד מאתנו לא אכפת מאף אחד חוץ מעצמו ואני מדברת גם על חברים שלך שפעם חברות זה היה חברות אמת והיום פחות יש , כמובן שיש תמיד יוצאי דופן. כל אחד היום עושה מה שנוח לו ומתי שנוח לו ואם לא נוח לו גם ינתק איתך קשר כי כל אחד דואג לעצמו קודם.

זה הרבה יותר עמוק מסתם אלימות שתמיד היתה פה. וזה משהו בכל העולם שקורה אז הגיע הזמן להתעורר!

sup

New member
כשאתה עסוק בהישרדות, אתה דואג קודם לעצמך

זה גם מה שמשדרים לך כל היום - תתעסק בעצמך, תחשוב על כסף, תחשוב על רייטינג.

פלא שאנשים נהיו מנוכרים?
-----------------------------------------

בקריאה שניה של ההודעה הראשית כנראה שהבנתי לא נכון, מצד שני זה גם משהו שנורא חורה לי שקורה במדינה. בסופו של דבר הכל בנוי על תגובות שרשרת, כך שזה גם קשור באיזשהו אופן.

למעלה