אני ותאיסט אחד מתווכחים, זקוק לסיוע

worrywort

New member
הנה אני בא להפריך את זה

אני ממוצא מזרחי

זיקוקית

New member
לא יכול להיות../images/Emo70.gif

או שהתגלגל אליך איזה גן אשכנזי או שאתה מוטאציה

worrywort

New member
סלח לי שאני לא לוקח את זה כקללה

ובכל זאת אני רואה בכך יהירות והתנשאות מצידך לפקפק ביהדותי, רק משום שאני ממוצא מזרחי. להזכירך גם אני יכול להשיב לך באותו מטבע, ולטעון שהאשכנזי הוא תוצר של אונס קוזקי בעברו.

התולעת1

New member
אני מוכן להתערב,שכל האשכנזים

האתאיסתים,הם גילגול נשמות של ערב רב

worrywort

New member
אני מוכן להתערב, שאין, ולא תצליח

להוכיח "גילגול נשמות".

זיקוקית

New member
כל מה שהוכחת כאן זה קיומו של קישור

לאתר ברשת. עליך להביא לנו הוכחה ממשית. למשל תראה לנו מה היה הגלגול הקודם שלך. מן הסתם לא בחרת את השם "התולעת" סתם ככה

worrywort

New member
סרט מגמתי ופתטי

שבא במגמה להוכיח משהו שאינו קיים ועושה את זה גם בדרכים לא משכנעות. אפקט המנהרה מזמן כבר הוסבר באופן מדעי, וזה קורה לאנשים גם בזמן הרדמה. כל השאר, נאיביות של אנשים, וזיבולי שכל.

worrywort

New member
אני יהודי ואין אני שופט אחרים ואומר

להם אם הם יהודים או לא, יהדותי מבחינתי היא בלאום שלי, ואין לי על כך שליטה. בדתי אני חסר דת (אתאיסט). שנית, מדוע אני גזען לטענתך?

התולעת1

New member
אתה בעצמך אומר שאתה גזען

אתה שונה ובז לכל מה שקשור ליהדות,האמן לי אפילו גויים לא מתנהגים כמו שאתה מתנהג כלפאי אחיך הדתיים שאלה מה עושה אותך ליהודי

חיפשתי בהודעות שלו ולא מצאתי

אפילו רמז אחד להאשמה שלך שהוא "שונה ובז לכל מה שקשור ליהדות". אתה יכול להסביר, להרחיב ולפרט או שאתה גם גזען מגעיל כמו שהוא אמר וגם מוציא את דיבת רעך רעה, לאו מפורש בתורה?

התולעת1

New member
אתה יכול לקשקש כמה שאתה רוצה

הגזעות שלך כלפי החרדים ממלאים דפי פורומים שונים

worrywort

New member
עכשיו באמת הגזמת

"גזענות" כלפי "חרדים"? אני מוחה כנגד מדיניות כפייה דתית. איני שונא את הדתיים, אין לי על מה לשנוא אותם, אני יכול רק לרחם על הטימטום שבדת, אבל לשנוא או לרצות להשמיד? ממש לא קרוב אלי. כך שזאת אינה גזענות. אם כל רצון למחות נגד מעשיו של האחר יתפרש מיד כגזענות, היינו ציוויליזציה של פרנואידים. שזה אגב מה שאתה, פרנואיד, מה שגם אני לא מאמין שאתה באמת חושב שאני גזען, אז אתה למעשה סתם דמגוג.

התולעת1

New member
נפלת בפח

''''אני יכול רק לרחם על הטימטום שבדת'''' זה נקרא גזענות למה אתה חושב שאנחנו מטומטמים אתה לא מתבייש? סבא שלך היה חרדי בלי לנחש,אתה זה שסרחת מבית אביך,ולא עוד ,אתה גם קורא לבית ששטית בו טימטום?בושה שאין כדוגמתה

worrywort

New member
סלח לי אבל יש לי סיבות טובות לרחם

על אנשים שמבזבזים את החיים שלהם על דבר שלא קיים. בתחת שלי זאת גזענות.

worrywort

New member
ואגב

אם הולכים לפי המשוואה שלך, כדאי שתשים לב כי אתם צריכים להיות גזענים גם כן, הרי ציבור שלם של חילונים קיים שאתם בזים לו ולאורח החיים שלו. אתה לא "מרחם עלי" שאני לא מאמין באלוהים ולא מקיים מצוות והולך להיות בגיהינום? בטח שכן. אתה רואה? אתה צבוע.

למעלה