אני ותאיסט אחד מתווכחים, זקוק לסיוע

worrywort

New member
חתיכת דמגוג פרובוקטור, אתה בדיוק

כמו החרדים מיהדות התורה, כל פעם שמנסים לנתק אותם מחבל הטבור של הממשלה הם קוראים "נאצי!" "היידר!" חבורה של דמגוגים עלובים. מה הטעם לדבר עם אנשים כמוך בכלל, הא? תגיד, אולי אתה גזען כי אתה שונא את כל הנאצים שהיו? ציבור שלם של נאצים שאתה שונא!! נכון שזה פתטי? כי אתה לא שונא אותם באשר הם, אתה שונא אותם בגלל מה שהם עושים לך. והחרדים עושקים את המדינה ואת הציבור החילוני.

worrywort

New member
אידיוט אפילו לא הבנת את ההשוואה

לא השוויתי בין דתיים לנאצים, השוויתי בין ההתייחסות שלך לנאצים וההתייחסות שלי אליכם. בשני המקרים ברור שלא מדובר בגזענות!!!!!!!!1111

התולעת1

New member
טמבל,ברגע שאתה לא מקבל דעתו

האחר של אחיך המקורי,ומתחיל להסתלבת עליו,איןלך שם מןהראוי, אלה רק זה.....ג ז ע ן

worrywort, אני מבקש ממך.

לחדול מהירידה הזו לרמתו של האדון תולעת. ישנו פתגם המציע לא להתווכח עם אדיוט, מפני שהמתבוננים מהצד לא יוכלו להבדיל ביניכם- וזה בדיוק מה שקרה פה. המשך את הויכוח אתו בלי לרדת לרמה של גידופים, וסמוך עליו שידאג להבהיר לכולם מי פה בדיוק האויל.

אתה מכיר את חוקי המדינה בקשר להוצאת

דיבה? נטל ההוכחה הוא על הנאשם. ומזל טוב- אם היינו משתמשים בשמותינו האמיתיים והייתי תובע אותך לדין היית מפסיד עכשיו.

הפרכת לי תיאוריה!

לא קשורה כלל למוצא שלך (ואני מתנצל, אבל הוא לא מעניין אותי) אלא להנחה שלי שמי שמביא קישורים לאתרים בריאתנים ומבקש עזרה כדי לסתור אותם מנסה בעצם להוכיח את הבריאתנות בדרך אפולוגטית, בסגנון "בריאתן אחד אמר לי ש..". הויכוח שלך עם התולעת מראה שיש לפחות אחד שאינו כזה- ברוך בואך לפורום.

למעלה