אני חדשה פה..

0מור0

New member
אני חדשה פה..

שלום כולם!! היי, זו פעם ראשונה שלי כאן בפורום.. אז, אני מור ואני בת 16 וחצי, ואני רוצה לציין שאני לא לק"שית. אני כאן בגלל שמתי שלמדתי בחטיבה למדו איתי לק"שים, וחשבתי שאולי יש לי אפשרות ליצור איתם קשר כאן..

ברוכה הבאה לפורום!

איזה בית ספר למדת בחטיבה עם לקויי שמיעה? מקווה שתהני פה

0מור0

New member
תודה:)

למדתי בחטיבה של עירוני ה´ בת"א.. אני עכשיו בתיכון (עירוני ה´), ואני יודעת שהלק"שים שהיו איתי בשיכבה המשיכו ליהוד, אם אני לא טועה... איפה את למדת? ובת כמה את?

אה למדת שמה?

ואת בכיתה י´ כרגע? אכן נכון אני לומדת במקיף יהוד, שכחתי מי את.. אני אתי לנקרי, זוכרת אותי??..

0מור0

New member
אממ..

עכשיו אני בי"א... ואני לא ממש יודעת.. יש לך תמונה אולי? אולי אני אזהה אותך... את בטוח מכירה את חן לויפור, מיטל.. נכון?? וגם את שלומי.. ואת ילנה.. לא? הם היו באיתי בשיכבה בכיתה ט´.. באיזו כיתה את?

0מור0

New member
בנוסף להודעה הקודמת..

שלומי היה בשיכבה מתחתיי.. כלומר- אני הייתי בט´ והוא בח´.

0מור0

New member
אייסי

קחי את מס´ האייסי שלי, אני רוצה שתשלחי לי תמונה שלך בבקשה.. :) 135698527

בכייף... הנה כבר רשמתי את שלך

וכנראה שאינך מחוברת עכשיו בשעה כזאת אז נשתמע כבר ובאייסי... :)

תשובה.. ../images/Emo13.gif

למדתי בעירוני ה´ גם, לפני.... 5 שנים נראה לי! אח"כ למדתי ביהוד... עכשיו אני בת 19..

Motti18

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

מקווה שתהני בפורום!

Motti18

New member
אני למדתי...

בבית ספר רגיל כשהייתי בחטיבת ביניים. למעשה, כל הזמן למדתי בבית ספר רגיל: גם ביסודי וגם בתיכון (עכשיו אני ב-י"ב). נ.ב אני רואה שאת מכירה כמה אנשים מהפורום הזה, ואני שמח שכך... להתראות ושבוע טוב לך... ממני, מוטי.

היי למור!!!

אני עידו למדתי בעירוני ה´... אני כעת בכיתה י´. איזה מור את? את היית המועצה תלמידים??

0מור0

New member
עידו!

היי עידו!! אני כמעט בטוחה שדיברנו! אממ, לא הייתי במועצת תלמידים.. אם אני לא טועה, יש לך עיניים ירוקות/כחולות ושיער חום קוצים, לא? ואתה גבוה ובהיר.. דיברנו גם באייסי ושלחת לי תמונה פעם.. רק שכבר אין לי אותה... אמממ, אני עכשיו בכיתה י"א, ואם אתה זוכר איך נראתי, אז- שיער חום גלי, עיניים ירוקות, בהירה... אתה זוכר אותי??...

0מור0

New member
אהה.. :)

מגניב.. :) אמממ, יש פה בפורום עוד אנשים שלמדו בעירוני ה´?..

תלתלית.

New member
כןכן,גם אני

כעת לומדת בעירוני ה´ כעת אני בכיתה ט´,כמובן שאני לקויית שמיעה כנראה שאני מכירה אותך כי הייתי בכיתה ז והיית שם בכיתה ט´ שבוע טוב

0מור0

New member
אהה..

אממ, יש לך תמונה אולי?... ו.. את מכירה אחת בשם ליטל? היא מתולתלת בלונדינית עם עיניים ירוקות.. והיא לא לק"שית..

למעלה