אני חדשה פה..

תלתלית.

New member
כןכן מכירה אותה

היא מאוד מתוקה והיא לומדת איתי במתמטיקה,חינוך גופני ודרמה אז מה עם איתה? כן יש לי תמונה,ולך? מה שם משפחתך? כך אוכל לראות מחר את התמונתך בבי"ס (מחזור).

ברוכה הבאה מור

מקווים שתהני לשהות כאן. בעברי, השתעשעתי עם האפשרות לעבור ליהוד, אבל בסוף החלטתי להשאר בעירי הקטנה. ולמקרה שאת שואלת, לא אני לא למדתי בביה"ס שלך. אני למדתי ביה"ס רגיל, שבו - חוץ ממני - הייתה רק עוד לק"שית אחת.

0מור0

New member
היי!!

אני מאמינה שאני אהנה לשהות כאן (לפי מילותיך
)... אפשר לשאול מי אתה ובן כמה?..

0מור0

New member
נעים מאוד..

רביב, נעים מאוד:) איפה אתה משרת? ובאיזה תחום? (אם אפשר לשאול..)...

raz2002

New member
היי מור ברוכים הבאים!

גם אני למדתי בעירוני" ה!!עם עידו,אתי,ועוד.... ועכשיו אנחנו לומדים ביהוד!!(כתה י) אז ביי רז

0מור0

New member
רז..

היי! אני חושבת שאני יודעת מי אתה.. אבל אני לא בטוחה.... אממ... יש לך תמונה? *אתה יודע מי אני?

../images/Emo45.gif (לחיצת יד)

נעים מאוד מור.
אני משרת בתל השומר (כן, ליד הבקו"ם, נחסוך את השאלה כבר מעכשיו
) והתחום - משעמם למידי, תודה
ועוד משהו קטן... אפשר גם תמונה? (אני מצטרף למה שכולם אומרים
)

תעשי לי טובה...

נכון חלק כאן לא בטוחים שמכירים אותך ... תשימי כאן קובץ תמונה שלך אפשר? אני לא בטוח שאם אני מכיר אותך ? אם אכן תשימי תמונה אז סבבה... תודה...

Nשמה

New member
היי מור...

אני נופר ראיתי מה שכולם דיברו פה, ואני סקרנית לדעת מי את אז יאללה תשימי תמונה!...

0מור0

New member
המשך להודעה הקודמת..

מקווה ששימחתי את כל הסקרנים שבינכם:) חחח:) מישהו מזהה אותי?... (ותיסלחו לי על כל הנקודות שאני עושה.. אני מכורה!...)..

Nשמה

New member
חח... מה זו פרסומת לקורנפלקס?...

סתם צוחקת... מור אני לומדת ביהוד עם ילנה חן לויפור, וכל החרשים שהזכרת שם... סתם הסתקרנתי לדעת מי את... אני בת 16... אם תרצי אתן לך את מספר אייסי של חברים... תשאירי לי הודעה במסרים...

0מור0

New member
נופר...

היי נופר:) אממ, את יכולה לספר לי על עצמך?.. בת כמה ואיפה את לומדת? ואיפה למדת..? (אם לא איכפת לך לענות לי)... *תודה:)

למעלה