אני חדשה פה..

0מור0

New member
תודה:)

תודה רבה, ואני באמת נהנית כאן...

אם כך, אז תודה לך ../images/Emo13.gif

בעצם תודות לכל אלו הגולשים וכותבים כאן
ובכך תורמים לפורום

y a e l 2 0 0 3

New member
(זאת אני, מור- אני פשוט אצל חברה)..

אמממ, זקן?? ממש לא! אתה צעיר:) זאת אני מור, למי שלא הבין, אני פשוט אצל חברה.. אז את ההודעות שלהיום ומחר תשלחו לשם המשתמש הזה.. אוקי?

למור....

היי מור... אני רואה שקיבלו אותך כ"כ יפה כאן, ואני שמחה לשמוע שיש כאן שילוב..:) אני אישית גדלתי בעולם של שומעים מבחינת החברתית אך, אני באה ממשפחה חירשת.. אני כרגע לומדת כבר שנתיים כלומר ח-ט בביהס עירוני ה איפה שאת למדת.. ונותרה לי רק שנה אחרונה להנות ממנה כי כמו שיודעים שאני אעבור לתיכון.. אני ראיתי את התמונה שלך וממש לא מכירה אותך אך חבריי סיפרו לי עלייך ומאוד נהנתי לשמוע עלייך.... (אל תדאגי טובות חח:) מאחלת לך הצלחה בלימוד שפת סימנים ובכל מה שתרצי,אני מאמינה שתהני ותמשיכי להיתכתב כאן בפורום תפוז.. להיתראות לך.. מיטל צפתי

y a e l 2 0 0 3

New member
(זאת מור)...

היי מיטל:) אני אולי יודעת מי את (מבחינה חיצונית), אך בשם אני לא יודעת. אמממ, גם אני שמחתי שהצלחתי להשתלב כאן בפורום, ואני נהנית.. ללא ספק:) כעיקרון, מחר אני לא לומדת כי יש לי בגרות במת´ ביום חמישי, אז אולי אני אקפוץ לחטיבה לומר שלום.. אבל אני לא מבטיחה... רגע, ביום חמישי גם את מסיימת ב-15:50?

למור..

אהה את כבר יודעת מי אני מבחינה חיצונית מה זאת אומרת?:) איזה כייף לך.. לא ביום חמישי אני יוצאת להצגה אך אני אין לי שמץ של מושג באיזה שעה אני אחזור מהצגה.. ובכייף אני מקווה שתצליחי לפגוש אותי!:) ואין לי שעה שאני מסיימת 15:50 אלא רק ורק עד 14:30 זוהי השעה הכי מאוחרת שלי!:)

למעלה