אני חדש פה !!! מי מאמין באלוהים ?

galitay

New member
אני חדש פה !!! מי מאמין באלוהים ?

בטח שלא אני, ולא בגלל שאני צר אופקים ולא בגלל שאני מתלהב להגיד שאני לא מאמין, פשוט כי כל החיים שאבתי מעצמי כח אדיר לקבל החלטות לבד, לא נתתי את הכח לאלוהים ולרבנים כדי שהם יחליטו בשבילי. הרי אלוהים מתקיים מהכח שהאדם נותן לו, אם אתה מחליט שיש אלוהים אז הוא יתקיים, לא באמת אלא בראש שלך, אבל מה שקורה אז זה שאתה משרת משהו שאתה יצרת במוחך ומשקיע אנרגיות אדירות ועושה כל מיני דברים מוזרים כמו לא לאכול בשר וחלב ביחד מתוך מחשבה שזה מה שיקבע מה יקרה לך אחרי החיים. בחייכם אם כבר יש שם משהו אחרי החיים אז זה רק משהו שיחזיר לכם על כל סבל שעברתם בחיים. אם תלמדו להגיד, אין אלוהים, אני לא מאמין, תבלו תפתחו את הראש לפילוסופיות חדשות, למחקרים, למדע, תראו שאתם חיים טוב ושום כח עליון לא פוגע בכם. תחיו את הרגע כי הרגע הוא המתנה היקרה מכל. לימדו להעריך את הכח העצום האגור בתוככם. ואפילו אם מישהו מסתכל עלינו מלמעלה הוא רק צוחק עלינו ואין לו אומת לגלות את עצמו. אנשים אתם קובעים את הגורל שלכם כל החלטה בחייכם מן הפשוטה ביותר לקשה ביותר תקבע איך תחיו ולאן תגיעו. קחו את זה בתור חומר למחשבה ותחזרו אלי.

-אלה-

New member
אני איתך!

נכון אתה מאוד צודק! אני גם חושבת כמוך! באמת אנשים חיים לדעתי לפי דבר שלא קיים... אבל בסך הכל אין רע באמונה אבל לא כשזה קיצוני ואתה חי את החיים שלך בצורה סגורה מהעולם ובפרמטיביות...

galitay

New member
תודה אלה

בת כמה את? באיזה בית גדלת דתי\מסורתי\חילוני?

-אלה-

New member
לאיתי...

דבר ראשון אני עדיין גודלת ולא גדלתי כי אני סך הכל בת 15 וחצי... ואני חיה בבית חילוני מאוד! האמת יש לי סבתא אחת שהיא מסורתיה אבל היא לא סגורה ופרימטיבית...

galitay

New member
אף אחד לא רוצה להגיב?../images/Emo92.gif?

אני רוצה לדעת מה דעתו של כל אחד ובטח שאני מוכן להתווכח עם כל אחד

galitay

New member
זה פורום רציני ?????

כל מה שראיתי בזמן האחרון זה הערצת של אלי פלס הכל טוב איתכם??????? אני כותב הודעה רצינית ואף אחד לא מתייחס?????

deep ocean

New member
לי למשל אין מה להגיב כי

אני לא מאמינה ביישות שנקראת אלוהים. אני כן מאמינה בכוח היקום, ב-FORCE.

galitay

New member
תגובה מושקעת לקובץ !!!!!!

תגובה למאמר שלך לפי סדר הסעיפים : 1. לא אמרתי שאני מאמין בסיאנס - וגם אף אחד לא אמר שזה אסור. 2. אין קשר בין זה שאדם נזכר בדברים שקרו לו לבין זה ששופטים אתו לפי זה. 3. בקבלה נאמר- פסול טיעון זה מהתחלה, כמו שתגיד לי אלוהים אמר כשאנחנו דנים על קיומו של אלוהים 4. גם באסטרולוגיה אני לא מאמין. 5. איזה כיף לו שהוא ראה את המכות, רוצה לראות גם אתה, כך נייר קרפ שאפשר להשיג בכל חנות או אבקה או צבע מאכל ושים בכוס, מלא במים. פששש דםםםם!!!! ארבה (אם כותבים ככה) פושט על מצרים לפעמים וזה ממשיך וממשיך 6. רבנים אומרים.. - ראה סעיף 3. 7. אצל אוטיסטים יש בעיה בתקשור עם אנשים, החלק הזה של המח נפגע אצלהם, הם לא ממש מתקשרים עם מישהו אחר. אכן יש תופעות מוזרות של שליטה בחומר מתמטי בצורה מדהימה כמו בסרט ריינמן, בגלל שהמח שלהם עובד בצורה קצת שונה. 8. כלל ידוע? מי קבע את הכלל הזה???? אני ממליץ לך לקרוא את תורת האבולוציה של דרווין. הסבר מפורט מאד, בטח יותר מכלל ידוע שלא שמעתי עליו עד עכשיו. 9. תראה לי בתורה מקום אחד שכתוב בו איך מרפאים סרטן, תראה לי מקום אחד בתורה שכתוב איך לבנות מעבורת שתיקח את האדם לירח, תראה לי מקום אחד בתורה שמפורט איך לבנות מיקרוגל ואני יכול להמשיך ככה שנים. 10. כל הכבוד למי ששמר עליה כל כך יפה ודאג שלא יכתבו בה כלום ולא ישנו את הטקסט, מה הקשר להתקיימות אלוהים. 11. אז במקרה יש עכשיו מתצב ביטחוני קשה, מלחמת גוג ומגוג אומרת שהגיע סוף העולם אמממ.. ככה נראה הסוף?? הודעה בפורום???? 12. אז הוא אמר שהוא יהיה ראש ממשלה, ואנשים זוכים בלוטו כשהסיכוי שלהם הרבה הרבה יותר קטן. את הנקודות לא קראתי כי כתבת בתחילת המשפט אני... כל אדם באמונתו יחיה.

טל קר

New member
לתשומת ליבך, זה פורום ולא צ´אט

לכן אי אפשר לכתוב הודעה ולדרוש תגובות תוך שעה וקצת. לפעמים עונים גם אחרי ימים. זה ההבדל בין צ´אט (התגובה בהכרח מהירה ומידית) לבין פורום (תגובה יכולה להגיע בטווח שיכול לנוע מכמה דקות עד כמה ימים תלוי בזמן המצאות העונים בפורום).

טל קר

New member
נ.ב. זה גם לא פורום מומחה

בפורום שמנוהל על ידי מומחה אתה רשאי לטעון נגדו לו לא ענה לך תוך פרק זמן סביר של מספר ימים. בפורום חברתי או תמיכה, אף אחד לא חייב לענות לך. מי שרוצה רשאי ויכול כמובן לענות, אבל אין חובה או מחויבות לענות.

galitay

New member
אני יקח לתשומת ליבי

לא מכריח אף אחד לענות פשוט נראה לי לא רציני שאחרי יותר מ 24 שעות כל ההודעות שראיתי לא היו קשורות לנושא הפורום. בכל מקרה אני מבקש סליחה אם אתה מרגיש שנפגעת.

אלי פלס

New member
נושא הפורום

אני בשבוע לא כל כך טוב ולכן הנוכחות שלי בפורום מוגבלת מאוד. אבל רק לעדכן אותך, נושא הפורום הוא לא "אני לא מאמין באלוהים מי עוד?"

galitay

New member
שמע...

העלתי נושא והרבה הגיבו. נושא הפורום הוא אומנם לא מי מאמין באלוהים אבל הוא קשור כי אני רוצה לדעת דעות של אנשים. בכל מקרה כשאני יראה שאף אחד לא מגיב בדיון הזה אני יפתח אחד חדש.

גליטי, תשמע.

אז ככה: א)חשיבה עצמית הוא דבר חשוב לכשעצמו, שהרי "בחירה חופשית" ניתנה לנו מאת ה´, ולא מקיימים מצוות בגלל שהרבנים אומרים, אלא בגלל שבחרתי בדרך הזו, מתוך רצון, ולא מתוך כפיה. הקב"ה ברא את העולם וידע מה טוב לברואיו הוא הציע להם דרך חיים ונתן את התורה והמצוות , אבל יחד עם זה נתן "בחירה חופשית" .הוא רוצה שנלך אחריו מתוך רצון ואהבה.עלי לציין דבר חשוב: שלא כל דבר מובן וברור מאוד לברואים כמו שציינת "לא לאכול בשר וחלב ביחד מתוך מחשבה ש...", אבל הם עושים זאת באמונה שאבא רוצה רק טוב לבנו, אפי´ שרוצה אחרת ויכול להתנגד ולחשוב שונה , אבל אביו לא ישנה את החלטתו כי הוא יודע שזה לטובת בנו אהובו. ב)למה אתה חושב שמשהו יפגע בך? למה לפחד? אולי תתחיל להסתכל על האלוקים בעין ימין, מי אמר שהוא כזה רע? הסתכל על העולם בצורה שמחה וטובה,ותנסה לחשוב אחרת גם על אלוקים. ג)צדקת בדבריך "אנשים אתם הקובעים את הגורל שלכם כל החלטה בחייכם מן הפשוטה ביותר לקשה ביותר תקבע איך תחיו ולאן תגיעו" מ י ל י ם ב ס ל ע !!!!!! קח בחשבון דבר אחד ששכחת, שיש סיכוי שהדרך שבחרת בה היא אולי ט ע ו ת ! מחכה לתגובה . נ.ב. התגובה שרשמתי למאמר של "שלא ברצונו" יכול רק להוסיף על תגובה זו.

כתיבתך קובעת דברים ללא שום בסיס

שוב אני. ואני לא יכול שלא להתאפק, שכן התגובה זועקת-----דברים-יש כאן. הוכחה , גם אפילו הוכחה בגרוש, שמבוססת על צדק---אין כאן. לכן המסקנה המתבקשת::::::אמרייך--לא אמרי. אסרייך--לא אסרי. ונדרייך לא נדרי. כל כתיבותייך ומילותיך שביתין ושביקין. לא שרירין ולא קיימים... אך את ההמשך של ונסלח----אין לך. ודי למבין... שכן----כל האוחז בדעה שישות כלשהי צריכה לקיים מה שישות אחרת אומרת---מבחינתי דעה זו כמוה כתורת הגזע...כן כן..אני מדבר על ציות לחוקי אלוהיכם יהוה, הגיע הזמן להפנים זאת. ערב טוב לכולם.

שלא מרצונו , הסכת ושמע,

תגובתך הנ"ל לא היתה עניינית בכלל, מכיון שרק הטחת בי שכל דברי שקר, וחוץ מזה דברים בעלי תוכן שמתקבלים על השכל - לא קבלתי!!!!! אין התייחסות שקשורה לעניין בו דיברתי.

למעלה