אני חדש פה !!! מי מאמין באלוהים ?

בעניין הקהילה

בואי נפתח את זה קצת ונראה אם את כנה... האם את חושבת שכל הקהילות (חב"ד, גור, ליטאים, ספרדים) הולכים בדרך הנכונה? אם לא, אולי בתור התחלה תגידי לנו מי מהם היא הדרך הכי נכונה? וכמובן אני רוצה לדעת אם "במקרה" את שייכת לקהילה החרדים הכי נכונה/טובה

אתה ממש מצחיק

זה ברור שכל אחד ילך לפי הדרך הכי נכונה או טובה לדעתו. (אלא אם כן, אין לו מספיק אומץ לעשות שינוי, וכדומה.) אז לאן אתה מנסה לחתור - לא הבנתי - ? נקודה למחשבה- אם אני חושבת שדרכי היא ´הכי נכונה והכי טובה´, זה עדיין לא אומר שאני שוללת את כל הדרכים האחרות.

אין כזה דבר

אי אפשר להגיד מהי הדרך הכי נכונה, כי כל אחד לפי שורש נשמתו מוצא מהי הדרך המתאימה ביותר עבורו ע"מ להגיע אל היעד בצורה הטובה לו. אחרי הכל התורה היא אחת לכולם.ולכולם אותם מצוות,אותם לאוים, אותו אלוקים! רק הדרך שונה. וכל אחד בדרכו עם מסלול חיים משלו מגיע אל המטרה ששוה לכולם. אז "במקרה" שלי, אני שמחה ב"קהילה" שבה התחנכתי, ואני מרגישה שאני על דרך המלך שתוביל אותי בצורה הנכונה ביותר אל המטרה הכללית ששוה לכולם.

נעמה 40

New member
עונה רק על פסיקה 12

יש לי בקשה אחת שיגיע המשיח, שלח אותו אלי לשיחה יש לי הרבה מה לאמור לו, ו/או לבורא עולם שלך. מבטיחה לך מלחמת גוג ומגוג תהיה ביום שהם יגיעו אלי! נעמה 39

למעלה