אני חושבת שזה בטוח מספיק

סבב אודישנים #2../images/Emo70.gif../images/Emo34.gif

אתם בני 15 עד 23(כולל)? יודעים לשיר? לעשות ג´אגלינג? לעשות קסמים? נשאל את זה אחרת, כי כשרונות זה לא רק שירה-ג´אגלינג-קסמים.... יש לכם כשרון??? אם כן, אז למה אתם מחכים? הנה הוא פה- הסבב אודישנים השני שארגון הנוער הגאה עורך לקראת תחרות הכשרונות הגדולה והנוצצת! הוא ממש קרוב, ב27/12...בשעה 12, בסניף ת"א של האגודה(רחוב נחלת בנימין 18)... כל מה שנותר לכם לעשות עכשיו זה להתקשר ולהרשם... להרשמה- ירון- 054-958831 -------------------------------------------------- אתם נורא אוהבים לפסל ומעוניינים להציג אחת מהעבודות שלכם בכניסה לתחרות הכשרונות של ארגון הנוער הגאה? אתם ציירים ממש לא רעים ורוצים להציג כמה ציורים שלכם בכניסה לתחרות הכשרונות של ארגון הנוער? ארגון הנוער מחפש אתכם- אמנים המעוניינים להציג את יצירותיהם בכניסה לתחרות הכשרונות של ארגון הנוער הגאה! נשמע לכם טוב? אולי קצת לא ברור? רוצים ללכת על זה? לפרטים נוספים התקשרו עוד היום ל- ירון- 054-958831

sarah

New member
אני חושבת שזה בטוח מספיק ../images/Emo32.gif

לפתוח עוף טופיק על שרה"ט
ולקבל כמה תגובות
אחרי הסרט כאשר שקעתי בהרהורים הגעתי למסקנה שהדרך הכי קלה כדי לבחון את נטייתו המינים של האדם היא לקחת אותו לשר הטבעות ולראות איך הוא יגיב לזכרים על המסך. או במילים אחרות
:-X הקאסט האכיל ביותר ביקום. אלייג´ה ^_^, זה שמשחק את ארגורן (לעיתים) ומי שמשחק את לגולס ששמו נעלם לעיתים מזכרוני
אולי אזכר בו אחר כך. והו גולום... כל-כך שולת. מה היה הרגע המדהים ביותר של הסרט לדעתכם?
^_^ |ספווילר| נא לא לקרוא מחשש לספווילר הרגע שלי: המונולוג-דיאולוג של גולום בסוף הסרט, כשהוא מחליט להוביל את פרודו&שות´ למערה של העכבישה המגעילה הזאת
) שחקן ענק באעבה, שרה

Blackice

New member
אורלנדו ברום ../images/Emo13.gif

אני ראיתי את הסרט הראשון מלאאא פעמים.. אבל רק באינטרנט גיליתי את ברום.. איכשהו עם האלפיות הייחוד שלו נעלם בפני.. כאילו כל האלפים אמורים להיות מדהימים ויפהפיים אז לא היה כלום מיוחד בו.. ^_^ אני עדיין מעריץ הכי הרבה את פרודו.. אלייז´ה ווד..
המ.. ואני חושב שהתיאוריה שלך די נכונה.. אני עדיין מנסה לברר בקשר לאחד מהחבורה שלי, שהיה הסטרייט היחידי בקאסט ירושלים..
שכמובן כל הקאסט טוען שהוא לא סטרייט, ופשוט עוד לא יודע את זה.
הרגע המדהים של הסרט.. המ.. הצילום הכי מדהים היה כמובן בעיר הזו.. איסל.. איך שלא קוראים לה, שנחרבה. שפרודו מחזיק את החרב..והצילום מלמטה... וואו..
שה"ט רוקס. ארז

sarah

New member
בלום נדמה לי. אורנלדו בלום.

וכן... *נזכרת* אחד הרגעים הכי טובים של הסרט, הסצנה הקצת לא קשורה אבל מדהימה של פרודו על הנאזגול... ועם החרב ו... :=-P :-X ד"א אחרי הסרט לא הרגשתי נוח עם הטבעת על האצבע שלי- היא הרתיעה אותי, אז שמתי אותה על הצוואר...
באעבה, שרה

sarah

New member
|פלאשבק|

זוכרת את המפגש אצל לירון, המשחק שידוכים? כשאני הגולום וניסיתי להיכנס לכיס של מעיין?!
חחחח אוו... וזוכרת שהייתי הנאזגול?
חחח |מרגישה צורך חזק לשחק ´של מי השורה הזו בכלל´

sarah

New member
כחעגכעגכח, מילולית. למרות שלא היו

לה כיסים.
העמדתי פנים שיש לה מכנסיים עם כיסים ועשיתי מעין נסיון לקיפצת ראש לתוכם.

Blackice

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

את יודעת שאת לא.. מחלצת את עצמך מהמקלעת המילולית הזו אלא רק צונחת עמוק יותר?
ארז

resputin

New member
ילד טוב ארז,

מכל הפעמים שאני הכשלתי אותך במשחקי מילים אתה מחכים ולומד,הא?
- ילד טוב!

TwelveEyes

New member
../images/Emo3.gif |שרה"ט|

לעיר קוראים גונדור, לא איסל
או שמא אתה מתכוון לאוסגיליאת´, ואז זו בכלל לא עיר (אם אני זוכרת נכון, זה גן גדול.)

infected CODE

New member
אוף, בלגאן../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

גוֹנְדוֹר זו ארץ. בירת גוֹנְדוֹר היא מִינַס טִירִית. העיר שנחרבה בסרט, ובה ניצב פְרוֹדוֹ מול הנַזְגוּל היא אוֹסְגִילִיאַת.

Blackice

New member
אכן, התכוונתי לאוסגיליאת´..

שנפלה שם בסצינה.. וזכרתי רק את ההתחלה של השם, די קרוב..
טוב, לא נורא, אחרי שיהיה לי הסרט בבית אני אדע אותו בע"פ גם ככה..
ארז

Ophel McNeil

New member
עוד לא ראיתי את הסרט, ../images/Emo117.gif

אבל כבר קיבלתי דיווחים אמינים מהשטח שהרמיזות על ארגורן ולגולס רצים חזק.
ואחרי שחברה שלי הצליחה כבר בסרט הראשון לגרום להם להראות כמו זוג - זה רק יתרון. בקשר לאיילז´ה (פרודו) -
שקודם ייפטר מהפרצוף הילדותי המעצבן והדורש כאפה שלו, ואז נדבר.

Blackice

New member
אגב מראה חדש לאלייז´ה:

אני... עדיין מסתגל... כבר שבועיים.. אבל ההלם לא ירד.. 0_o

למעלה