אני חושבת שזה בטוח מספיק

resputin

New member
^^ככה הוא נראה הרבה יותר טוב,

היה לי קליפ של ראיון איתו, והיה לו זיפים באורך של הגלח והוא היה *ש*ו*ו*ה*

סיגרינ

New member
אויש אויש אויש, יש לי קרוב משפחה

(מסתבר), שכל כך - אבל כל כך דומה לו, שזה לא יאומן. אם הוא לא היה קרוב משפחה, הייתי עלול להתחיל לחשוב עליו ככה. פשוט וואו. רק חבל שבפעם האחרונה שראיתי אותו - זה היה באזכרה. ושהוא היה שם עם אישתו והילדה

סיגרינ

New member
היי, תירגע ../images/Emo8.gif

אם כבר, הוא שלי. אבל הוא לא, הוא של מישהי ממש ממש כוסית (שאגב, גם אותה הייתי עושה) אז בוא נשאר רגועים ויהיה טוב

resputin

New member
../images/Emo3.gif

אני אומר שאני ואתה נחבור ביחד, וננסה משהו חדש. -כמובן שאני אצטרך לספק אותם מאי אילו בקשות אוראליות למיניהן בזמן שאתה תשב בצד ותמנע את עצמך מלנסות, ולמה זה? כי סיגרינ הוא מעפן בכל הנוגע לדברים אוראליים!(
)

סיגרינ

New member
אם תשכנע אותי מספיק אני עלול להסכים

N O T (אבל אפשר להסתפק בלהסתכל מהצד! כאילו, לפחות בהתחלה)

resputin

New member
אתה ידוע מה אומרים,

קודם צופים, אח"כ לומדים ובסוף מתמכרים (נו טוב ,אז לא אומרים את זה ממש- אבל זה יכול לתפוס!!). בכלליות, אתה מוכן לשתף את שותפי הפורום, או אותי לפחות, בדחייה הקשה שלך מדברים שיגלו לך בלשון, שהם לא שפתיים\לשון\אוכל\מים.?

TwelveEyes

New member
רספי.. עזוב את הילד בשקט ../images/Emo13.gif

מה אכפת לך: more oral sex for you, then!

סיגרינ

New member
לא יודע, פשוט לא מסוגל לחשוב על זה

אז בטח שלא לבצע את זה. פעם ניסיתי לנשק את האקס שלי בצוואר וזה הספיק לי
אבל, אתם יודעים, עם האהבה והאווירה בא גם הביצוע אז אין לדעת לאן אגיע (אהמ אהמ). בתיאוריה, זה לא יקרה.

Ophel McNeil

New member
וילד חמוד אחד, ../images/Emo117.gif

שאפילו בכיתה שלי (שהיא חסרת כל בנים שווים) יש יותר חמודים ממנו. אבל עזבי (או שמה עזוב?
) את זה. הילד שחקן גרוע, וכל הסרט לובש הבעה של "אני מסכן, אני אומלל, אני משועבד לטבעת, היי אימא, תראי אותי - אני בטלוויזיה!" כל כך קיוויתי שגאנדלף יוריד לו מקל על הראש...

Blackice

New member
זה "עזוב".

אני לא קווירי מספיק להיות "עזבי"
. וגם לא מעוניין להיות..
הילד בן 21.. והוא אחלה שחקן.. צריך פשוט לראות סרטים אחרים שלו..
ויש לו עיניים כחולות מכשפות ופרצוף מושלם.. פשוט לבהות בו ולהעריץ.
ארז

למעלה