אני חושבת שזה בטוח מספיק

TwelveEyes

New member
ובכל זאת, כמה מילים נוספות ^^

כתבה שהתפרסמה באתר של E! והייתה.... מאוד מעניינת ^^ ציטוטים נבחרים: ´"סלח לי, מר ו.," התעקשתי. "השלם בבקשה את המשפט הבא: הוביטים שמשחקים ביחד..." "...עושים אהבה ביחד," אלייז´ה ענה מהר יותר מהתקפת אורקים.´ --- ´"מה יש מתחת לחצאית?" שאלתי. (בילי בויד לבש חצאית סקוטית לבכורה... מעתיקן משון ביגרסטאף! - ד.) "המפלצת שלי!"´ --- ´"לשון באוזן שלי!" אורלנדו גרגר בעוד ה"בחור החדש", קארל אורבן (אאומר -ד.), הפתיע אותו עם חיכוך באפו כברכת שלום.´ (יענו, קארל חיכך את האף שלו בלחי של אורלנדו. סטרייטים, עלק
- ד.) וכמובן, הקטע שדומיניק ליקק סוכריה, וכשהם סיפרו שהם גרו ביחד שלושה שבועות אצל בילי וטד קזבלנקה (הכותב של המאמר, שאם אני זוכרת נכון, הוא הומו מוצהר..) העיר שכנראה שם ההערה של אלייז´ה נכנסה לתוקף.. mwhaha!

sarah

New member
O_0 ../images/Emo6.gif

חחח תיקון קל: אלייג´ה אמר ´אהבה מתוקה.´ זה נשמע כל כך חמוד |מסמיק|

טילו

New member
אני חייבת להגיד

הלכתי עם חברה לראות שרה"ט בשישי אולם מלא היא ואני יושבות המומות זה כ-ל כ-ך.. וואו! סרט מעולה! כ"כ נהנינו.. אני רוצה עוד וגמ אני חשבתי שיש חתיכת כימיה בינ אראגורן ולגולאס.. ואלה אנשים פשוט יפים, הם נראים כ"כ טוב! שמתם לב לסצינה המדהימה שלגולאס יורה חיצים ואז הסוסים מגיעים מאחוריו והוא נאחז ו..עף אל האוכף? ענק. ואיך שגנדאלף מופיע עם בני האדם ביום החמישי להציל את המצב, והם מתחילים לדהור מטה כשהשמש מאחוריהם.. אההההה וגולום-סמיאגול הוא מדהים! איכ המ עשו אותו כל כך טוב??? ו.. ו.. אינ אפס, הסרט הזה מדהימ! הרבה יותר טוב מה"פ 2.. אל תיעלבו, חובבי ה"פ, גמ אני אוהבת ה"פ אבל איכשהו, שרה"ט עוקפ אותו בענק! טילו

MC JaNaNa

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif מסיבת הסילבסטר הגדולה

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
פותחים את השנה עם נשיקה ו-מסיבהההה
****** ENERGY הפקות גאים להציג: ****** TEL - AVIV LOUNGE
SILVESTER 2003 יום שלישי ה- 31.12.2002 פתיחת שערים 22:00
סאבלימינל והצל
בהופעה חיה
D.J OFFER NISSIM
D.J RONEN LA-V
D.J YANIV OHANA
D.J ERAN COMBASS
Hip-Hop ,Rap ,R&B ,MTV ,Pop ,Club ,Dance ,Trance ,House ,Rock פשוט ה-כ-ל-!!!
מספר הכרטיסים במכירה מוקדמת מוגבל!!!
ערן - 053-772813 יוסי- 051-939858 לא להיתבייש להיתקשר בכל שאלה ובקשה בכל נושא!!!

dannnnnna

New member
אתה?? בפורום גאווה?

lol אני משועשעת..ציפיתי ממישהו כמוך להיות כלכך נגד זה... ובטח שלא לעודד גייז לבוא למקומות שאתה נמצא בהם:) דנה מופתעת לטובה! :0)

Blackice

New member
לא שיש לי משהו כנגד תמונות של אנג´י

... ובאמת שלא.. אבל זה קצת שרשור של שה"ט אז אם כבר תשיגי איזו תמונה טובה של ליב טיילור.. (חח.. כן, בהצלחה עם זה...
) אם כבר מגיעים לכאן- אז מה הסיפור שלה?!?!? אם רצו למצוא מישהי אלפית- לא יכלו למצוא מישהי יותר יפה?
עם כל הכבוד לליב.. שבאמת.. אסתטית וכו´.. ....ווועחס. אני *באמת* לא מבין מה יש להתלהב ממנה. אם הם כבר מעקמים את כל הספר בשביל להכניס מישהי יפה, ומצבים רומנטים- שיעשו את זה כמו שצריך! שתהיה מישהי *באמת יפה*! למה ליב טיילור?!?!?
מישו?
ארז

שׁזִיף

New member
מה../images/Emo35.gif

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה היא לא יפה
ג´ולי לא יפה
מאיפה, מאיזה כיוון, מה פספסתי

TwelveEyes

New member
../images/Emo3.gif

חיים, אני רואה יותר ויותר שאתה אכן גבר כלבבי. סוף סוף מישהו עם טעם בפורום הזה!!

TwelveEyes

New member
../images/Emo3.gif לא ביקשתי את ליבך, יקירי...

רק החמאתי לך על טעמך הטוב. לא רוצה? לא צריך!

../images/Emo45.gifנכון, באמת צודק..*מהורהרת*

היא יפה איך שעשו אותה בסרט הראשון... אבל היא קצת מעצבנת אותי
ובכלל, בנות לא אמורות לקבל כזו חשיפה שם. לא כל ספר טוב יכול להיות גם סרט טוב, אז משנים ומוסיפים אלמנטים קולנועיים בתסריט... זה נורא מעצבן. שלא יעשו - וזהו! אני אסתפק בתמונות עירום של אלייז´ה (ללא קרחת) ולפגוש את מרי ופיפין השולתים. (הם שולתים! *שיעולפרדוג´ורג´שיעול*)

למעלה