אני חייבת לספר את הסיפור ביום כיפור

ארזS

New member
../images/Emo45.gif

../images/Emo2.gif ../images/Emo35.gifכולם חופשיים הרי להשמיע כאן את דעתם

כך היה כאן מתמיד, וכך יהיה. האמת היא שאני רואה במשפט כמו "יש גם דעות אחרות שמן הראוי שיבטאו אותן כאן", אמירה מניפולטיבית שמטרתה הסמויה או הגלויה היא להשתיק אותי: הפוך מהמסר החשוב שבה, של חופש ביטוי. ברוח הימים הנוראים (נוראים לי כנראה מסיבה אחרת מאשר לארז, למשל) - אני מוחלת לך על כך. כוונתך טובה.

ארזS

New member
חופש ביטוי זה דבר מצויין וחיובי

אבל יש גם גבול לקיצוניות שבחופש הביטוי, ואת לעיתים [יותר מידי לטעמי] קיצונית בדעותיך הנכתבות כאן. גם אם את חושבת כפי שאת מתבטאת, [וזכותך המלאה לחשוב כאוות נפשך], לי באופן אישי נראה שאת כמנהלת הפורום צריכה לכתוב בנייטראלוית ולא בקיצוניות שפוגעת באחרים, ואני למשל, כתושב העיר היפה הזאת מאוד נפגע מחלק מתגובותיך. תחשבי על זה.

לא רגיל לביטוי ישיר, אה? ../images/Emo8.gif

אני יודעת, זה לא חדש. לגבי נייטראליות - בעל 10-12 השנים שאני מנהלת פורומים, לא היה לי רגע נייטראלי. מנהלת פורום היא אישה עם אג'נדה. אחרת - היא כלום. אפשר לשים מחשב במקומה, לא?
אני, באופן אישי, גם לא "צריכה" לעשות שום דבר, למעט טיפול מסור בילדי ושמירה על החוק
אני מעורבת בקהילה בהתנדבות מלאה, בדומה לך ולאחרים/ות כאן, כי אני רוצה - לא כי אני צריכה. אין לי כוונה לפגוע בך, ארז, כמובן, ואני מתנצלת אם פגעתי מבלי דעת, למרות שאמירות אידיאולוגיות או תפיסות עולם אינן מכוונות אישית, כך שאני מבטיחה לך דבר אחד: למרות שחלק מהלכות הדת היהודית פוגעות בי ובחיי באופן מאוד אישי - לא אפגע לעולם מאמונתך בהם. זכותך. זה ההבדל בין דיון על תפיסת עולם לבין הפרקטיקה של הדברים, ארז.

ארזS

New member
דווקא רגיל לביטוי ישיר.

ושמח על ההתנצלות. אני מאמין שאין לך כוונה לפגוע במישהו בדברים שאת כותבת אבל זאת עובדה שהדברים לפעמים פוגעים... שתהיה לכולנו שנה נפלאה עם המון סבלנות וסובלנות.

p a l o m a

New member
חננההה???? למה שארצה להשתיק אותתך???

את דוקא בחורה נחמדה בעיני. כתבתי את מה שכתבתי בתום לב. זהו, אל תחפשי את מה שאין. שתהיה לך שנה נהדרת בדיוק כמו שאת מבקשת.

ש ק 1

New member
רעננה בלו

אינני רואה כל פסול ברעננה בלו ולא רק ביום כיפור אלה בכל השנה לדעתי הקמת כח עירוני הרוכב על אופנים עדיף על אותם רוכבי קטנועים אשר מתחבאים בכל מיני פינות בעירואינם עושים את עבודתם לעיתים קורבות אני רואה אותם יושבים בזוגות מתחת לעץ מוצל ברחבי העיר ואינם עושים מאומה ואו יושבים בבית קפה מסוים במרכז העיר כאשר הקטנועים חונים על המדרכה וחוסמים את המעבר. במסגרת סהרואו המשא"זואו הקמת כח עירוני חדש יסתובבו בזוגות אל גבי אופנים במקומות בהם מרוכזים בני הנוער ובשעות הרלוונטיות ויפקחו על הנעשה וימנעו מעשי ביריונות וונדליזים

AVIGEVA1

New member
סיירת אופנים

שלום שמעון ,מה קרה ? אתה הרי רגיל לשבח את סיירת הבטחון שהיא אחת מהפנינות בעיר רעננה . אם ראית סיירי בטחון יושבים בזמן משמרת בבית קפה או תחת עץ רענן זה לא תקין ואבקש להודיע לי מיידית.

ניטרוי

New member
חבל שלא צילמו את הנערים עם המצלמה של הנייד

כל פעם שקורה דבר כזה צריך להגיב מייד. האמת - אני המומה. ומה - לא היו שם מבוגרים בסביבה ? זה נשמע כאילו יום כיפור הוא יום של הפקר. משהו כאן ממש לא נורמלי.

אבי גבע2

New member
סיירת בטחון ע"ג אופניים ביום כיפור

מבחינה בטחונית רעיון טוב,יבוצע בשנה הבאה לאחר שיבחן האספקט הציבורי ( יש ברעננה ציבור דתי ). אגב: השנה סיירה בניפור ניידת משטרה וצוותי הבטחון היו בכוננות לקריאה עם אופציה להגיע ברגל, ברכב או על אופניים. אבי

שמעתי על מנהל המוקד הרבה דברים טובים האם....

האם הוא פנוי? דתי? חילוני? גיל? אני מחפשת לאחותי חתן.

לדעתי תפוס באושר

אבל אל תאבדי תקווה - איפה שיש אחד, יש עוד אחד. חוצמיזה - למה חתן? (אני אישית נגד חתונות). זוגיות וילדים, מספיק.

למעלה