אני חייבת לספר את הסיפור ביום כיפור

../images/Emo45.gif שאפו למשטרה: דוחות על העדר קסדה

אמש קבל ילד בן 13-14 דו"ח על אי חבישת קסדה. הבוקר חסמה המשטרה קבוצת ילדים ללא קסדה - אני מקווה שגם הם קבלו דו"ח. יש תמורה לאגרה - ככל שיותר ילדים יקבלו דוח של 700 ש"ח, פחות ילדים יעזו לצאת עם אופניים ללא קסדה. תודה, תודה, תודה למשטרת ישראל.

ארזS

New member
איפה זה היה ?

ראית זאת במו עיניך או ששמעת ממישהו ששמע ?

ארזS

New member
ראית את הרפורטים האלה בעיניים ?

ראית ניידות של משטרת התנועה שרשמו את הרפורטים ?

לא, אבל אפשר לברר

אני יכולה להתקשר לשלומי פרץ, מפקד נקודת המשטרה כאן, ולשאול אותו. בעצם - כולנו יכולים: 050-6274336 הוא מאפשר לתושבים להתקשר אליו (ככה קבלתי את המספר - בערב שיחה עם הורי ברטוב בעקבות האונס בשנה שעברה).

shian

New member
לא יכול להיות, החוק עדיין לא בתוקף

רק החל מאוקטובר

גור 2

New member
כמה קל להשיג שאפו על על גבם של חלשים

אם מה שאת מדווחת בכלל התרחש, זה רק ממחיש פעם נוספת, את סדר העדיפויות של המשטרה, אכיפה איפה שקל ונוח ובלי קשר לבעיות הדחופות יותר של הקהילה. אם הדיווח נכון, זה היה מפגן של עליבות נפש. אני חושב שמניע אותם גם סדר יום נוסף שאינו קשור כלל בחוק זה או אחר. סדר יום זה הוא להמאיס על הילדים (והוריהם החופשיים בדעתם) את הרעיון והכיף של רכיבה החופשית ביום כיפור. מענין מתי הם יפשטו על מעברי החציה בעיר לתפוס ולמגר את נגע התאונות בדמותם של כרישי הפשע שחוצים כביש באורח פלילי. אני מקוה שמה ששמעת ודיווחת אינו נכון ולא קרה כלל.

סדר היום הוא לשמור על חיי הילדים

והדרך היחידה היא אכיפה. הייתי שמחה לו הוכפלו הקנסות. אין בזה שום דבר שמוריד מהכייף - שירכבו עם קסדה, יהנו ויחזרו בחיים. הרבה פחות כייף לשמוע שילד מת ממכה בראש כי לא חבש קסדה. אם החופש של דעת ההורים מתבטא בסיכון ילדיהם - הייתי שוקלת לשלוח עו"ס לראות אם הם לא מסכנים את הילדים גם בדרכים אחרות.....אתה מבין בכלל על מה אתה מדבר???????? על איזו רמת סיכון?????????????

qrst1 האחת

New member
להודות למי שהפעילו ממטרות ביום חגם של הילדים?

על מה ולמה...? על כך, שילדים החליקו כי אף אחד לא היה ער מספיק לסגור את הממטרות בזמן...? אגב, הייתי עדה למחזה מצמרר של אחת מילדות השכונה , שהחליקה בשלולית מים ופתחה את הסנטר... תוך שנייה השמלה הלבנה שלבשה, שינתה את צבעה לאדום וחום בוצי... מהמוקד נידבו מידע - כי הממטרות מופעלות ע"י מחשב וכי למוקד אין גישה אליהם... - אני דורשת לדעת מי האחראי למחדל זה...?! - איך לא חשבו על זה קודם...?! - "חלם"...?! - "טעות אנוש"...?!

נו באמת - מחדל???

קצת הגזמת לא? מה ההבדל בין יום כיפור ליום רגיל בו מופעלות הממטרות? ילדים גם נופלים לפעמים - אההה אז בגלל שזה יום כיפור היא נפלה - עכשיו הבנתי... - מה היא עשתה בשלולית??? זה מחדל!!! קצת פרופורציה

qrst1 האחת

New member
ביום רגיל הילדים לא רוכבים על אופניים בכביש..

אלא ביום כיפור...!!! והילדה החליקה מזרמי מימי הממטרות...היו עוד החלקות של ילדים- רק שלהם היה סוף טוב... וכן, - זהו מחדל מהסוג החלמאי...!!!

השאלה אם הפעילו - או שזו היתה תקלה

לגבי המחשב - כמי שמתעסקת כבר שבועות בסוגיות של מחשב השקייה, אני יכולה לומר בבטחון די גדול, שניתן לסגור אותו ידנית.

למעלה