אני חייבת לציין שהפורום הזה נהיה ממש מגעיל...

santa barbara

New member
אני חייבת לציין שהפורום הזה נהיה ממש מגעיל...

אז נכון בטח תגידו לי עכשיו "אז אל תכנסי לפה אם לא מתאים לך" אבל תעצרו רגע ותחשבו על זה שבאמת אנחנו מפספסים את המטרה של כל העניין. כל מי שנמצא פה בסופו של דבר אוהב את התוכנית והפורום נועד על מנת לדיין עליה ועל הדיירים ועל המתרחש בבית (תקנו אותי אם אני טועה). אבל בזמן האחרון נוצרה הרגשה שאנשים באים לפה בשביל להקניט אנשים אחרים, לרדת על הדיירים ובכלל גדי להתסיס את האוירה פה. אתם שונאים את שפרה- שיהיה לכם לבריאות, שונאים את יוסי גם סבבה אבל לא צריך לפתוח על זה 20 אלף שרשורים ביום, לכתוב דברים מגעילים, לריב על זה... זה סתם מעצבן ולא מועיל לשום דבר. אני חושבת שזה לגיטימי לבקש מהמנהלים שיתערבו קצת יותר בתופעה הזאת וגם מכל משתתפי הפורום תהיו טיפה יותר מאופקים. ושלא תבינו אותי לא נכון גם לי יש דיעה ולפעמים קשה לעצור ולא להגיב לכל ההערות פה אבל אם כל אחד ישמור על עצמו ולא נתחיל עם כל זה בכלל אז הפורום לא יראה כמו איזה שוק.

bibaso

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ShukyD

New member
אני חייב לציין שאת לגמרי צודקת

אבל הבעיה היא שאנחנו לא יכולים טכנית לעבור על כל ההודעות בפורום <וגם כי זה בערך חוזר על עצמו כל הזמן> ואנשים, גולשים, בזמן שיכלו לשלוח לנו מסר "ההודעה בלינק הבא - <לינק> - עוברת על חוקי הפורום ו\או צריכה לדעתי להמחק" כותבים בפורום "למה המנהלים לא מוחקים? אני בטוח\ה שאם זה היה נגד עינב \ רנין \ שיפרה \ יוסי זה היה נמחק בשניה והיו שולחים אזהרות" פשוט תשלחו מסר וההודעה תמחק תפסיקו לחשוב שכל העולם נגדכם ועושה לכם דווקא כן אני לא סובל את שפרה, אבל בתור מנהל הפורום אני אחראי למחוק כל הודעה פוגעת או לא במקום, סבבה? סבבה. אז תפסיקו כבר לחפור במוח עם השטויות האלה, זה רק גורם לנו בתור מנהלים לקרוא פחות הודעות וככה נשארות על גבי הפורום יותר הודעות בוטות. ובכלל בנימה יותר אישית ניהול הפורום בשבילי נהיה משהו טכני לגמרי כבר לא כיף לי לקרוא פה ולא לכתוב פה תנסו במקום להתלהם, לכתוב קצת יותר כמו בני אדם לא יכול לראות את כל הכעס והשנאת חינם הזאת שיוצאת מאנשים נורמטיביים.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifרוצה לגבות את המנהל-

כשפניתי במסר למנהלים לשם מחיקת הודעה פוגענית, הם פעלו מיידית. ח"ח ו

blur2

New member
אני חושב ששנינו יותר מכולם מזדהים איתו ../images/Emo45.gif

santa barbara

New member
רק דבר אחד קטן...

למקרה ולא הסברתי את עצמי טוב אז אני ממש לא מאשימה את המנהלים, אני לגמרי חושבת שזאת אחריות של כל משתתפי הפורום. אבל מה לעשות רק לכם יש את האפשרות למחוק פה הודעות

jaycom

New member
אני באמת חושב שהדברים הלא נכונים נמחקים

למה בשרשור ש"שפרה אלרגית לחלב", אני עונה ש"זה בסדר גם החלב אלרגי לשפרה" זה נחמק מהר מאוד? וכל הודעה שנייה שמקורה בגזענות, לגבי "שלוחים" ו/או "פרידמנים", נשארת? אני באמת לא מבין את מדיניות המחיקות כאן, אשמח אם תסביר לי מעט איך מתקבלת אצלך הודעה מה כן למחוק ומה לא...

ShukyD

New member
כי בהתחלה כשהשארתי הודעות כאלה

אמרו לי - אתה מוחק הודעות בצורה מגמתית לטובת הבובלילים עכשיו אומרים לי לטובת שיפרה כשהקולות מתאזנים אני יודע שאני עובד כמו שצריך בנוגע למדיניות המחיקות כאן היה שירשור כללים נעוץ במשך 72 שעות, עם תוספות ועניינים קראת אותו?

jaycom

New member
אתה לא הבנת אותי

קודם כל, מחקת את ההודעה שלי בגלל שיש יותר מדי אהדה לבובלינים בשביל להשוואת? ממש מעניין אותי... דבר שני, לא אמרתי שאני בעד בובליל ואתה לא צריך לשייך אותי למלחמה בין הקבוצות. מה שאמרתי על שפרה הרבה פחות גרוע ממה שאומרים עליה, והרבה פחות גרוע ממה שאומרים על בובליל. שים לב, אמרתי שלא נמחקים הודעות נגד שלוחים ו/או פרידמנים. כל דבר שהוא גזענות (גם נגד שפרה שאני לא אוהב) צריך להימחק. למה משהו שנאמר בציניות בתור בדיחה צריך להימחק? מה שעשית זה לקחת שעיר לעזאזל ולמחוק את ההודעה שלו בשביל שיהיה שוויון במחיקת ההודעות בין שפרה לבובליל, וזאת הטעות שלך. לא אמרתי שום דבר שהוא רע במשפט הזה, לכן המחיקה לא ראויה..

מחקת לי כמה וכמה הודעות שלא בצדק.

אם אתה חושב שבצורה הזו אתה מקדם את האג'נדה שלך, אני מאחל לך רק בריאות. סיגנון הכתיבה שלי רחוק מלעמוד בסטנדרטים של מחיקה.

במחשבה שניה, אני מתנצל. אתה מוזמן למחוק

את התגובה שלי כולל את זו. אני לא עומד במקומך, ולכן זה לא ראוי מצידי לשפוט אותך.

ShukyD

New member
כל אחד תורם את חלקו

אין כאן בנאדם שלא נמחקו לו הודעות גם אני מוחק לעומר ועומר מוחק לי רוב ההודעות לא עברו על התקנון פשוט היו משורשרות כתגובה להודעה שכן או כתגובה לתגובה להודעה שכן אין מה לעשות, יש ניקוי וצריך לשים לב לאן מגיבים כדי שההודעה לא תמחק זה חלק מהעניין וצריך להקריב כדי שהפורום יהיה נקי יחסית ומסודר. שיטות אחרות לא עבדו, אז אין ברירה.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש כ"כ הרבה על מה לדון, וחבל שזה מתבזבז על שרשורי שנאה. דיונים נורמליים כבר מזמן נדחקו לעמוד 5-6 והלאה. חבל.

jaycom

New member
ובכל זאת

זכותם של אנשים להביע את דעתם.. הבעיה היחידה שאני רואה היא שיש 1001 שרשורים דומים וזה באמת מעצבן, אבל התוכן של השרשורים מוצדק לדעתי. כל עוד לא מקללים מבחינתי זה בסדר גמור. מי קבע ששרשורי שנאה לא ראויים? זכותי המלאה להגיד שאני שונא את X ולא סובל את Y.

Fairywitch

New member
אבל לא עשרה ביום, ועשרה חדשים (לא משורשרים)-

כי כאלה דוחקים את הדיונים באמת מעניינים לעמוד 5. זה נחמד להוציא עצבים- אבל זה פשוט לא מעניין. לפחות שאנשים ישרשרו- למנהלים יש דברים יותר טובים לעשות בזמן הפנוי חוץ מלשרשר את כל הטרולים שפותחים הודעות חדשות כל הזמן.

santa barbara

New member
יש לי רעיון ../images/Emo13.gif

נפתח כל יום שרשור עצבים. כל מי שבא לו לפרוק עצבים ישתמש בשרשור הזה.

ShukyD

New member
הבעיה היא -

שאנשים רואים בזה "עוד מקום" לא "ה-מקום" וככה מציפים עוד יותר הייתה לנו בעיה עם כמה גולשים שרק התלוננו על ההפקה כל הזמן אז פתחנו להם שירשור תלונות ועצבים וכל מה שמחוץ לשירשור, כל תלונה שלהם, מחקנו. אז היה אחד שהתחיל להגיד שאנחנו "מגדרים" אותו כמו "כלב" ושמים אותו ב"ארגז חול" <ככה, עם הגרשיים כל פעם> ובכל הודעה חזר על זה שוב ושוב כמו "כלב" ב"קרקס" אי אפשר, הפורום הזה בעייתי מדי בשביל לנסות לתקן אותו עכשיו אז מנסים מתוך מה שקיים לשפר אותו ואני לא יודע אם מישהו שם לב <כי רוב הגולשים מתחלפים ברמה היומיומית> אבל בימים האחרונים חל שיפור די משמעותי בהתנהלות הפורום.

למעלה