אני חייבת לציין שהפורום הזה נהיה ממש מגעיל...

אנחנו צרכים להסביר להם שזו הצגה ויפסיקו לשלוח

אנחנו צרכים להסביר להם שזו הצגה ויפסיקו לשלוח סמס לבזבז לעצמם כסף ולממן את השחיתות במדינה הזאת.

rinatt1

New member
../images/Emo31.gifאי איפשר שלא לדבר על הדיירים- זו התוכנית!

איתי בל

New member
דברי על הדיירים

אבל כמו שארז ואסי אומרים... פשוט להתנהג בהתאם לאיך שבני אדם נורמלים מדברים על אנשים... גם אנשים שנואים

3yuval3

New member
../images/Emo45.gifכמה זמן רציתי לכתוב את ההודעה הזאת. ../images/Emo127.gif

אומנם אני לא כותב בפורום, אבל אני קורא, ולפני כמה ימים כבר כתבתי את ההודעה ופשוט לא שלחתי. אם אני אוהב את עינב, אני אידיוט. אם אני אוהב את שפרה, אני יפה נפש. [למרות שנראה לי ש80 אחוז מהאנשים שכותבים את זה לא יודעים באמת מה זה.] ואני בכלל אוהב את כולם בתוכנית. אנשים פשוט הקצינו יותר מדי, והגיע הזמן להגיד להם שזו רק תכנית טלוויזיה. אני לא משום "מחנה" לא מה"מתחסדים" ולא משום "ציר רשע". פשוט נוח לי עם כל הדיירים. ההשמצות כאן נוראיות.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|

sam i m

New member
הפורום נראה כמו שהמנהלים בוחרים שיראה

ככה פשוט. אנשים רבים בפורום הזה פותחים הודעות רק כדי לשדר לעולם את הרגשתם ולא מתוך רצון לדיון. הדמוניזציה שעושים לדיירים היא נוראית וההודעות שיש בפורומים פשוט מעוררות גועל. ניסיתי לעבור בין פורומים באתרים שונים ובכל פעם תוך יום יומיים כבר לא היה לי נעים להכנס. משום מה נראה שהמנהלים (בכל הפורומים, לאו דווקא כאן) חוששים לנקוט קו גישה תקיף- קללות והודעות העוסקות בהפרשות גוף לא אמורות להיות בפורום. לומר שאין זמן לקרוא את ההודעות זו בריחה מהאמת- לא עומד באש, מצא מישהו שיעזור.

למעלה