אם היית טיפה יותר אינטיליגנט היית שם לב שאתה
סותר את עצמך לכל אורך דברייך, דבר שמראה לי על חוסר עיקביות והבנה לקויה של המציאות. אנמק: מצד אחד אתה טוען שהסיטואציה המיוחדת שנקלעו אליה המתמודדים היא שמוציאה מהם דברים רעים. אתה מתאר יפה (ונכון) שהסיטואציה לא פשוטה והרבה מאיתנו לא היו מצליחים להוציא דברים יותר טובים מעצמם בסיטואציה כזו. אולם ברגע שאתה טוען זאת, אתה מודה בעצמך שאכן דברים רעים יוצאים מהמתמודדים, אז אל תנסה להפנות אצבע מאשימה כלפי משתתפי הפורום שאומרים את שעל ליבם. אגב, אם נתת את הדוגמא שבבית המשפט, אז שם החלטות מתקבלות לפי רוב-קולות, וכאן בפורום ללא ספק דעת הרוב מראה שהקהל בבית חושב ששפרה היא מתנשאת (אז הפלת את עצמך, ידידי....)! אתה גם טוען שאתה יודע להעביר ביקורת.....אמרה די פאתטית כאשר אתה טוען שלהעביר ביקורת שלילית זו לא חוכמה, כרוב רובה של הביקורת המועברת בעולם, בכל תחום שלא יהיה היא ביקורת שלילית וזאת מטבע הדברים. זה מראה לי שאין לך מושג בהעברת ביקורת ודווקא אתה הוא זה שלא מקבל דעות של אנשים ששונות משלך, וראייה לכך היא שאתה תוקף כל אדם שמעביר ביקורת שלילית שהיא הביקורת הכי טבעית שקיימת מטבענו בני אדם. כאשר אתה אומר השתלחויות של גנון, ראוי לאדם אינטיליגנט להביא גם ציטוטים ולהראות איפה אתה חושב שהביא היה כזה, אולם אתה מדבר בטון כללי מה שמלמד שאתה מדבר "סתם באוויר" במקום לתת דוגמאות קונקרטיות. מעבר לכך אתה גם טועה בגדול ידידי הלא עקבי.....בשבועות הראשונים (בערך שבועיים) המתמודדים לא הראו את הצדדים המגעילים שלהם, להערכתי בגלל שניסו להתחבב על שאר המתמודדים ועל דיירי הבית ודווקא בתקופה הראשונה הזאת נהניתי לצפות מתכנית יותר מתמיד. דבר זה מראה שאני לא מחפש כפי שאתה טוען וטועה, את הדברים השליליים. אם תשכיל ותראה תגובות שלי להודעות אחרות, תיווכח כי אני מסכים לחלוטין שהתכנית נהייתה כבר מגעילה (דבר שלא רק אני אומר, אלא גם רבים אחרים). לסיום, אומר שמנימך דבריך עולה כי אתה לוקה בתסמונת "אני חושב שאני פסיכולוג"....אתה מרבה לומר לאנשים מי הם ומה הם וזאת על סמך הודעות שרירותיות כאן בפורום. מבחינתי זה עושה אותך עוד יותר קטן ממה שאתה.......אתה גם נוטה לפרש דברים שנאמרים כאן כפי שאתה רוצה, מעין נותן להם פרשנות סובייקטיבית שמתאימה רק למוחך ולא למוח הזולת. אתה טוען טענות סרק, אתה מנסה לאבחן במקצועיות מדוע אנשים פה (" לפי התגובה שלך אתה עושה רושם של אדם שבא לפורום על מנת להוציא את התסכולים האישיים שלך על המתמודדים ועל כל מי שלא חושב כמוך"). לאור דבריך אלה, יש לי טיפ בשבילך ידידי היקר, תרד מהעץ שטיפסת עליו, אתה לא "בוחן כליות ולב" ואל תנסה לעשות הסבה מקצועיות ממה שאתה לפסיכולוג קוגניטיבי........ תתרכז בדברים שאתה יותר טוב בהם, קרי לכתוב תגובות נזעמות כנגד אנשים שדעתם שונה מדעתך.....