אני חייבת לציין שהפורום הזה נהיה ממש מגעיל...

santa barbara

New member
האמת שזה היה בצחוק (אני חושבת)

אתה לגמרי צודק, קשה לעשות סדר בבלגאן הזה. המטרה של השרשור היתה להעלות את המודעות של אנשי הפורום. ברור לי שלא יהיה פה פתאום סדר והכל.

jaycom

New member
סבבה זה רק מחזק מה שאני אומר

גם אני חושב שלא צריך לפתוח מיליון שרשורים על אותו נושא, במקרה הזה על השנאה לשפרה. אבל, למי יש את הזכות לקבוע מה מעניין ומה לא? זכותו של כל אחד לכתוב שהוא שונא מתעב או מקיא מכל בנאדם שבא לו, ושהוא חושב שזה הדבר הכי מעניין שיש בפורום, זה שאתה לא חושב ככה זה כבר משהו אחר.

yonni1111

New member
צודק לגמרי! להתעלם מהיפי נפש שמנסים לחנך

את כולנו!!!!! אני רוצה לראות את סנטה ברברה אומרת מילה טובה על הדיירים, על כמה שהדיונים שלהם משכילים ומועילים.....לא ראיתי עוד דיון אחד ברמה ששווה להתייחס אליה בבית...

Fairywitch

New member
זה לא קשור ללא מעניין- זה קשור לעובדה שלא

צריך לפתוח כמה שרשורים נפרדים על אותו נושא. אין בזה טעם. יש גם עוד נושאים שראויים לדיון, אבל הם נדחקים תוך שעה 4 עמודים קדימה. מה הבעיה פשוט לשרשר? על מה הויכוח בכלל?

yonni1111

New member
אני חושב שיש גם בעיה שלאנשים אין כוח לקרוא את

כל השרשורים ולראות הם מה שהם רוצים לכתוב מתאים לשרשור מסוים. זה מאוד מתיש ואי אפשר לשבת כל הזמן מול המחשב ולקרוא. אני מבין את מה שאתם אומרים אבל זה דומה לבעיה של כביש עמוס שאין פתרון לשחרר את העומס... הפורום נורא מצליח (לפחות זה הרושם שאני מקבל) ויש המון הודעות, ובואו נהיה ריאליים, לא כל בן אדם חדש שנכנס לפורום ישב ויקרא את "חוקי הפורום" לפני שהוא שולח הודעה.....

yonni1111

New member
אתה צודק לגמרי ואני מסכים איתך!!!!!!!

לכל אלה שתמכו באמרותיה של הגברת....תשימו לב שכל המתמודדים ללא יוצא מן הכלל מראים ב99% מהזמן שלהם על המרקע את הדברים הרעים שמתחבאים באישיות להם ולא את הדברים הטובים (עם כמה חריגים). לכן טבעי מאוד יהיה שהפורום יתעסק בדברים הרעים האלה ולכן יש יותר דברי "שנאה". כיום נמצאים 8 דיירים בבית שמראים רק את החרא שבאישיות שלהם, אז גברת סנטה ברברה, אל תתפלאי עם חברי הפורום מביעים את דעתם במקביל למה שקורה בעולם האמיתי, קרי התכנית עצמה. אני גם חושב שאת תמימה מידי אם את אומרת את הדברים האלה....טבעי שהאנשים יעסקו בדברים השליליים....במיוחד בתכנית כזאת שהמטרה שלה היא להכניס 15 אנשים אלמוניים לבית ולראות איך הם משתגעים ביחד (לפחות המטרה האמיתית והסמויה....). אז תעשי לי טובה סנטה ברברה, כשתגדלי ותעברי את גיל 12 (הנפשי שלך) אז תחזרי לפורום ותביני שככה זה בחיים....

הכל בעיני המתבונן .

אתה הוא זה שקבעת ש : " תשימו לב שכל המתמודדים ללא יוצא מן הכלל מראים ב99% מהזמן שלהם על המרקע את הדברים הרעים שמתחבאים באישיות להם ולא את הדברים הטובים (עם כמה חריגים). לכן טבעי מאוד יהיה שהפורום יתעסק בדברים הרעים האלה ולכן יש יותר דברי "שנאה". " המתמודדים לא מראים ב 99% מהזמן שלהם על המרקע את הדברים הרעים שמתחבאים באישיות שלהם . המתמודדים מראים התנהגות טבעית ונורמטיבית שנובעת בחלקה מתוך הסיטואציה הקיצונית ובחלקה מתוך המשחק ובחלקה הגדול מעצם היותם אנושיים . לבוא ולטעון ש " ב99% מהזמן שלהם על המרקע את הדברים הרעים שמתחבאים באישיות להם " זה אומר שאתה ב99% מהזמן מחפש את השלילי בהתנהגות שלהם . וגם איפה שיש התנהגות שהיא פרווה כזו , לא שלילית ולא חיובית אתה משייך אותה לעבר השלילי . אבל זאת הבעיה שלך ולא הבעיה של המתמודדים . זה לא שאין למתמודדים חסרונות אנושיים , ברור שיש , אבל לא כפי שזה בא לידי ביטוי בתגובות בפורום . עכשיו בוא נבהיר משהו לגבי התנהגות שלילית . כפי שהסברתי בפיסקה הקודמת , רוב ההתנהגות של המתמודדים בוילה היא נורמטיבית . ואתה הוא זה שבוחר לפרש אותה כהתנהגות שלילית . הכל הריי בעיני המתבונן ויש המון דברים שהם אובייקטיבים ורק המתבונן נותן להם את הפרשנות השלילית שלו . כאשר כותבים על שפרה שהיא מתנשאת הריי שזו אמת סובייקטיבית שנקבעה בשל טון הדיבור שלה והלקסיקון בו היא נוהגת להשתמש . יש אנשים שיפרשו את הדברים בצורה כזו ששפרה מתנשאת אבל זה שהם מפרשים את זה כך לא אומר ששפרה באמת מתנשאת מעל לאף אחד . זאת פרשנות אישית מצד שלישי , כי אני לא שמעתי את שפרה אומרת או רומזת שהיא יותר טובה מכולם . שפרה בחורה אינטילגנטית ואוי לעולם אם נגיע לסיטואציה שבה אנשים צריכים להתבייש בידע שלהם . עד כה בכל המקומות בהם כתבו בפורום דוגמאות לכך ששפרה וצבר טעו ולכן לא אינטילגנטים נמצא שדווקא האנשים שכתבו את זה הם אלה שטעו . ומצד שני איפה כתוב שאנשים אינטילגנטיים לא טועים לעולם ? הריי שאפילו משתמשים בבית המשפט בהרכב שופטים של למעלה משופט אחד לעיתים . אז מה זה אומר ? ששופטים הם לא אינטלגנטיים כי הם יכולים לטעות ? כל ההתעסקות הקטנונית המיותרת והשלילית כאן בפורום היא תוצאה של באי וכותבי הפורום ולא של המתמודדים . אבל הכי קל להשליך את כל הבעיה על המתמודדים . והכי קל לנפנף בזכות ההזויה משהו לשנוא . אני במקומך הייתי שואל את עצמי בשלב הזה , את מי בעצם אני שונא ? ולמה אני שונא אותו ? זה שאנשים כאן מנסים לנפח כל שיחה למימדים לא פרופרציונאלים . זה שכאן הפכו את ההגדרה " צבוע " למשהו דרקוני שאף אדם לא יכול לציית לו . זו לצערי בעיה בעיקר של האנשים כאן בפורום . מה רמת הצפיות שלכם מבני אנוש ? שלא ירכלו במהלך ה100 ימים שהם חיים אחד בתחת של השני ? שאם הם ריכלו על אדם אז הם לא יכולים אחר כך לפתח איתו שיחה ? הריי אין שם הרבה אופציות , זאת מסגרת סגורה עם מעט אנשים מסביב . זאת טיפשות בעיניי להרים את הרף כלכך גבוה ולהביא אותו למצב שבו כל האנושות נכשלת על פי האומדן הזה ואז להפנות אצבע מאשימה כלפיי המתמודדים . מה , זה גורם לכם להרגיש יותר טוב עם עצמכם ? כי הריי אני בספק אם אתם הייתם עומדים בכל ההגדרות הללו שאתם בעצמכם קובעים . אז חלאס עם כל החארטה , כי אם יש פה יפיי נפש אז זה לא אלו שמנסים לחנך אלא דווקא אלה שקובעים רף מסויים של התנהגות שהוא לא בר השגה ( גם הם בעצמם לא עומדים או יעמדו בו ) ואז באים בתלונות . להיות תמים זה לחשוב שבני אדם אמורים להיות מושלמים ולשפוט אותם על פי הערך הזה . להיות בעל נסיון זה גם לדעת לסלוח על חסרונות אנושיים ולדעת לא לצפות מאנשים מהיישוב להיות יותר צדיקים מהאפיפיור . להיות בעל נסיון זה אומר שאתה מבין שהדבר היפה בבני אדם הוא החסרונות הקטנים שלהם . להיות בעל נסיון זה אומר לא למהר לשייך כל תכונה לרוע אלא לבחון גם את הנסיבות האובייקטיביות וגם את הדברים שהניעו מתמודד/ת לנהוג כפי שהוא או היא נהג או נהגה . להיות בעל נסיון זה גם לדעת שלפתח רגשות של שינאה כלפיי דמות ריאליטי זה אחד הדברים הכי מטופשים שאפשר לעשות בחיים . קצת פרופרציה לא הזיקה מעולם לאיש , זה לא שמדובר כאן בפושעים או בהורים מכים או כל שאר הרעות החולות של האנושות . מדובר כאן באנשים שבמקסימום מדברים מאחורי הגב . אם תישנא את כל האנשים שעושים את הפעולה הזו אתה תישאר מהר מאוד לבד בעולם . כי תתפלא אבל גם החברה שלך ( במידה ויש לך או זאת שתהיה ) דיברה עליך מאחורי הגב ולא תמיד דברים מחמיאים . אז מה עכשיו ? תישנא גם אותה ? להעביר ביקורת שלילית זאת חכמה קטנה מאוד , אפילו אפסית . ואני אומר את זה כאחד שיודע להעביר ביקורת . יש דרכים להעביר ביקורת ויש דרכים להשמיע דיעה ביקורתית . השתלחויות ברמת הגנון זאת לא אחת מהדרכים והיא מעידה יותר על מעביר הביקורת מאשר על נשוא הביקורת . לפי התגובה שלך אתה עושה רושם של אדם שבא לפורום על מנת להוציא את התסכולים האישיים שלך על המתמודדים ועל כל מי שלא חושב כמוך . עצרת פעם לחשוב מה זה אומר עליך אם זאת ההנאה שלך ? אני מוכן להתערב איתך שאם כל המתמודדים היו נופת צופים ומושלמים ומציגים רק את הדברים הטובים באדם אז אתה לא היית צופה בכלל בתוכנית ובטח שלא מגיב כאן בפורום . אתה כאן על מנת להעליב איזו דמות ואתה חכם במיוחד על כאלה שלא יכולים להגיב לך . ואתה עוד מנפנף בזכותך לשנוא . בסופו של דבר כל זה הופך אותך בעיניי לדמות יותר קטנה מאשר הדמויות שאתה כלכך נהנה ללעוג להן .

yonni1111

New member
אם היית טיפה יותר אינטיליגנט היית שם לב שאתה

סותר את עצמך לכל אורך דברייך, דבר שמראה לי על חוסר עיקביות והבנה לקויה של המציאות. אנמק: מצד אחד אתה טוען שהסיטואציה המיוחדת שנקלעו אליה המתמודדים היא שמוציאה מהם דברים רעים. אתה מתאר יפה (ונכון) שהסיטואציה לא פשוטה והרבה מאיתנו לא היו מצליחים להוציא דברים יותר טובים מעצמם בסיטואציה כזו. אולם ברגע שאתה טוען זאת, אתה מודה בעצמך שאכן דברים רעים יוצאים מהמתמודדים, אז אל תנסה להפנות אצבע מאשימה כלפי משתתפי הפורום שאומרים את שעל ליבם. אגב, אם נתת את הדוגמא שבבית המשפט, אז שם החלטות מתקבלות לפי רוב-קולות, וכאן בפורום ללא ספק דעת הרוב מראה שהקהל בבית חושב ששפרה היא מתנשאת (אז הפלת את עצמך, ידידי....)! אתה גם טוען שאתה יודע להעביר ביקורת.....אמרה די פאתטית כאשר אתה טוען שלהעביר ביקורת שלילית זו לא חוכמה, כרוב רובה של הביקורת המועברת בעולם, בכל תחום שלא יהיה היא ביקורת שלילית וזאת מטבע הדברים. זה מראה לי שאין לך מושג בהעברת ביקורת ודווקא אתה הוא זה שלא מקבל דעות של אנשים ששונות משלך, וראייה לכך היא שאתה תוקף כל אדם שמעביר ביקורת שלילית שהיא הביקורת הכי טבעית שקיימת מטבענו בני אדם. כאשר אתה אומר השתלחויות של גנון, ראוי לאדם אינטיליגנט להביא גם ציטוטים ולהראות איפה אתה חושב שהביא היה כזה, אולם אתה מדבר בטון כללי מה שמלמד שאתה מדבר "סתם באוויר" במקום לתת דוגמאות קונקרטיות. מעבר לכך אתה גם טועה בגדול ידידי הלא עקבי.....בשבועות הראשונים (בערך שבועיים) המתמודדים לא הראו את הצדדים המגעילים שלהם, להערכתי בגלל שניסו להתחבב על שאר המתמודדים ועל דיירי הבית ודווקא בתקופה הראשונה הזאת נהניתי לצפות מתכנית יותר מתמיד. דבר זה מראה שאני לא מחפש כפי שאתה טוען וטועה, את הדברים השליליים. אם תשכיל ותראה תגובות שלי להודעות אחרות, תיווכח כי אני מסכים לחלוטין שהתכנית נהייתה כבר מגעילה (דבר שלא רק אני אומר, אלא גם רבים אחרים). לסיום, אומר שמנימך דבריך עולה כי אתה לוקה בתסמונת "אני חושב שאני פסיכולוג"....אתה מרבה לומר לאנשים מי הם ומה הם וזאת על סמך הודעות שרירותיות כאן בפורום. מבחינתי זה עושה אותך עוד יותר קטן ממה שאתה.......אתה גם נוטה לפרש דברים שנאמרים כאן כפי שאתה רוצה, מעין נותן להם פרשנות סובייקטיבית שמתאימה רק למוחך ולא למוח הזולת. אתה טוען טענות סרק, אתה מנסה לאבחן במקצועיות מדוע אנשים פה (" לפי התגובה שלך אתה עושה רושם של אדם שבא לפורום על מנת להוציא את התסכולים האישיים שלך על המתמודדים ועל כל מי שלא חושב כמוך"). לאור דבריך אלה, יש לי טיפ בשבילך ידידי היקר, תרד מהעץ שטיפסת עליו, אתה לא "בוחן כליות ולב" ואל תנסה לעשות הסבה מקצועיות ממה שאתה לפסיכולוג קוגניטיבי........ תתרכז בדברים שאתה יותר טוב בהם, קרי לכתוב תגובות נזעמות כנגד אנשים שדעתם שונה מדעתך.....

לונה 2

New member
זה המחיר שכולנו משלמים על

זה שהריאליטי מוציא מבני אדם(מכולנו) בכל העולם את היצרים הרעים ביותר. בסופו של דבר אנחנו אנחנו סתם משרתים של בעלי ההון והרייטינג. וכל זה לפני שהתחלנו לדבר על זהותם של גיבורי התרבות שלנו.

shonagon

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה. ולמנהלי הפורום - ברור שלא פשוט לנהל פורום פעיל וטעון כ"כ, אך אולי זה הזמן לבקש עזרה בצורת מנהל נוסף שישא איתכם בנטל.

ShukyD

New member
בודקים אפשרויות

אולי יהיו התפתחויות בקרוב אבל גם עם עוד 20 מנהלים לא מבטיח לכם שיהיה פה יותר נעים.. אפשר רק לקוות

בהלםם

New member
אני פשוט בשוק ממך...ומאוכזבת

מחקת לי את ההודעה כי רשמתי ש..ואני מצטטת "מעניין שרק אוהבי שפרה מתלוננים נגד הפורום"... על מה ולמה?? זכותי להגיד את זה לא קללתי אף אחד בשום שפה יופי מהיום אולי נתחיל למחוק כל הודעה שהיא דעה של מישהו אתם הזויים לגמרי ואם אתה יכול אז תמחוק גם את ההודעה השניה שרשמתי שהמנהלים עושים עבודה מצויינת... תמחק אותה אני ממש טעיתי לגמרי תודה

ShukyD

New member
עם כל הכבוד לך ולאכזבה שלך

שאגב, נובעת מאגו פגוע, לא יותר זה לא המקום לכתוב דברים כאלה השירשור הזה נפתח במטרה להיות אובייקטיבי, לא ככה? תסכימי איתי שזה לא המקום ואני אומר לך שבשום מקום אחר שהיית פותחת את ההודעה הזאת היא לא הייתה נמחקת אז לא מחקתי לך את ההודעה כי רשמת ש.. אלא כי שירשרת ל.. מצטער אם הובנתי לא נכון ומיד אמחק את ההודעה שביקשת.

בהלםם

New member
תודה רבה על ניתוח האופי המהמם שלך לגביי

עכשיו אני אבקש למחוק בבקשה את ההודעה בנוגע למנהלים..!

m i r u s h i

New member
../images/Emo45.gif יאפ.

ו90% מהשירשורים כאן עוסקים בשפרה. שפרה אמרה / שפרה אכלה / שפרה עשתה. רחמים על השניים שעובדים כאן בטורבו ותשרשרו את ההודעות שלכם למקומות המתאימים.. ומחר..יהיה שמח בערב. P:

צודקת במקום לדון

צודקת במקום לדון בהפקה המושחתת של התוכנית מתחרבשים פה על יוסי ושיפרה. תזכרו פרייר מי שמצביע. מי שמבצביע עוזר לשחיתות במדינה הזאת.

morPUMA

New member
לצערי זה מה שאנשים מחפשים

והם ימשיכו לשלוח SMS בכל זמן נתון, ימשיכו לפוצץ את ההפקה בכסף ולהאמין שהכל זה ראליטי אחד ענק.

למעלה