אני חייב להגיד את דעתי על משהו

RaviDJ

New member
עשיתי כמה פעמים השוואות

וכל פעם הגעתי למסקנה שיס יותר זולים. אל תשכח את העניין ביס שמי שרוכש את חבילת הסרטים, מקבל את כל שאר הערוצים והחביול בחצי מחיר, ובתכל'ס נראה לי שכמעט כולם לוקחים את חבילת הסרטים של יס - הם הרי מתפארים בזה.

RaviDJ

New member
ואיכות התמונה הרבה יותר טובה ביס

בזה אין ספק אולי הכבלים גם השתפרו בזה, אני לא יודע.. ככה לפחות היה תמיד.

אתה חי באשליות

אתה באמת חושב שהדרך הטובה ביותר להגן על יס היא לספר שקרים?
אני לא יודע מה המצב כעת, אבל לפי מה שזכור לי האיכות בכבלים יותר טובה

כן...

אתה צודק, אני טועה. נכון שלא הבאת שום הוכחה, שום עובדה, שום נתון סטטיסטי - אבל כיוון שאתה כזה מומחה גדול אתה לא צריך את כל אלו בשביל לפסול אותי על המקום... אם כאלה מגנים על יס, מי צריך אויבים?

three

New member
צ'רלי אחי, אבל זה ידוע

שאיכות התמונה של יס יותר טובה שאל כל אדם ברחוב...

austin1

New member
לפי דעתי הוט פשוט גרועים

קודם כל הפקות מקור ישראליות לא מענינות אותי אני מעדיף תוכניות רכש ובזה yes לוקחת בגדול דבר נוסף ערוץ ביפ של הוט מורכב ממאה אחוז שידורים חוזרים כל הסדרות שצינתם פה כמו סימפסון חברים ובאפי הכל בשידור חוזר ברגע שסידרה מסתימת הם מתחילים אותה מהתחלה בשידורים חוזרים , בנוסף ערוצי הסרטים שלהם הם פשוט גרועים כל הסרטים שלהם בשידורים חוזרים אין שם מה לראות בכלל והם משדרים סרטים בפריים טיים מצרפת או גרמניה שבכלל לא מענינים אף אחד . מת כבר לעבור לyes

כל כך הרבה שטויות....

מ.ק 22 זה שידורים חוזרים? תרגיע זה שידורים חוזרים? באפי זה שידורים חוזרים? הסימפסונס זה שידורים חוזרים? מלקולם באמצע זה שידורים חוזרים? ובקשר לסרטים - ההיפך! אחת התלונות נגד ערוצי הסרטים של הוט זה שכמעט הכל אמריקאי... רק בהוט פריים מראים סרטים ממדינות אחרות, ובהוט פריים מראים רק סרטי איכות, שזה לקהל מצומצם מאוד. ובין אם הפקות מקור מעניינות אותך או לא - זה חשוב מאוד שיהיו כמה שיותר כאלו, כי זה תורם המון לתרבות הישראלית - וזה שיס לא מפיקים כאלו (מלבד טלנובלת קש עם נינט טייב) זה בושה וחרפה, ואני מאוד מקווה שזה ישתנה בקרוב

RaviDJ

New member
הפקות מקור ביס - בטח שיש!!

אתם לא מעודכנים בכל מה שקורה ביס אז אל תגידו סתם, "השיר שלנו" זאת לא הפקת המקור היחידה של יס. הפקות מקור של יס כבר שודרו בערוץ 22 אפילו ללא ידיעתם.. למשל הייתה סדרה על חיילות בטירונות שלהן (לא זוכר ת'שם של זה), התוכנית של YTV בעולם - שתי הסדרות האלו נראה לי שודרו בערוץ 22, YTV בעולם שודר תחת שם אחר. הם חייבים גם להפיק סדרות מקור, מועצת הכבלים והלווין הזאתי מחייבת אותם, ככה שהפקות מקור יש בכל מקרה. מה עוד שיש את ערוץ הסרטים הישראלים ביס, גם שם יש הפקות מקור של יס. לסיכום: יש הפקות מקור ביס! :)

משונה ביותר

לא נתת שם של הפקת מקור אחת... האין זה מוזר? מה שעוד יותר מוזר זה שיס בעצמם מודים שאין להם הפקות מקור...

גלׁ

New member
למעשה הוא נתן.

ויש גם את בובות של נייר, הבורגנים, שקט מצלמים, הבלוג בטח נחשב...

מלבד הבורגנים

(שבמילא עבר אח"כ לערוץ 2) שאר התכניות הן די עלובות, או לא נחשבות להפקות מקור אלא לשעשועונים וכדומה... (בעעע, זה כמו להחשיב את "מיכאלה" או "המירוץ לדירה" בתור הפקות מקור)

מילאן

New member
כל כך הרבה שטויות....

הקומדי סטור זה שידורים חוזרים? חברים זה שידורים חוזרים? דאבל דייט זה שידורים חוזרים? החמישייה הקאמרית זה שידורים חוזרים? החטא ועונשו זה שידורים חוזרים? המופע של דרו קארי זה שידורים חוזרים?

זה שיש שידורים חוזרים של תכנית

(שאגב, מדובר בתכניות קלאסיות שגם אחרי 100 פעם לא נמאסות) לא אומר שאין שידורים של דברים חדשים... אתה לא אשכרה מצפה שהם ימלאו את שעות הלייט נייט ואחר הצהריים שלהם בהפקות עטירות תקציב, לא? או שאולי אתה מעוניין שהשידורים שלהם יתחילו אך ורק מ7 בערב... כי אתה יודע מה ערוץ 2 שם בשעות הצהריים? את פסטיבל מספרי הסיפורים ואתה יודע מה ערוץ 3 שם? את ימי חיינו ומה ערוץ 10 שם? את המורדים... אז מה בדיוק אתה רוצה? מה?

מילאן

New member
21:00 - 22:30

זה לייט נייט בשבילך? אתה יודע מה ערוץ 2 שם בשעות האלה? את מסע עולמי ועובדה אתה יודע מה ערוץ 10 שם בשעות האלה? את 24 ועמנואל רוזן אתה יודע מה ערוץ 3 שם בשעות האלה? את יצפאן אתה יודע מה ערוץ ביפ שם בשעות האלה? שידורים חוזרים של הסימפסונים מערוץ 1, שידורים חוזרים של חברים מערוץ 3, ושידורים חוזרים של דרו קארי מערוץ 3. וזה שהם קלאסיקות לדעתך, לא סותר את העובדה שביפ מורכב ברובו משידורים חוזרים של החוזרים למעט יום א. אז מה בדיוק אתה רוצה? מה?

הסימפסונים זה עונות חדשות

לעונות הראשונות של חברים יש ביקוש בגלל השיבוץ של עונה 9 בערוץ 2 את דרו קארי הם אומנם משדרים מהתחלה אבל הם ישדרו אח"כ גם את העונות המתקדמות...

austin1

New member
אתה פשוט לא מתיאש

אולי עונה חדשה אחת לסימפסון ושיגמרו לשדר אותה ישדרו אותה שוב פעם מהתחלה בשידורים חוזרים כי ככה זה בבביפ. אותו הדבר לגבי דרו קארי וחברים. ומה שעושים לאקדמיה לצחוק בפריים טיים בשידור חוזר תראה את יום שישי משעה 10 היום במקום לשדר סדרות חדשות יש איזה עשר פרקים של הקומדי סטור בשידור חוזר ששודרו כבר באמצע השבוע ופרק אחד של החת ועונשו שכבר טחנו את האמא של התוכנית הזאת בשידורים חוזרים. וסתם לידע כללי מק22 שודר הפרק האחרון לעונה ועכשיו שם שוב פעם טוחנים בשידורים חוזרים .

גלׁ

New member
זה חסר סיכוי.

נראה לי שכל ההוטניקים שמרוצים מהתוכן, זה רק בגלל שהצפיות שלהם נמוכות. ביס+ יש כל ערב איזה 5-6 תכניות חדשות. מתוכן המלך היל והקומדיה של 21:30, גם סנל נוסטלגי שמשודר פעם ראשונה. ולביפ הם קוראים ערוץ הצחוק עם איזה 4 קומדיות שבועיות חדשות שחלקן יש בסטאר וורלד, מק יהיה בערוץ שתיים ועל "תרגיע" אנחנו מסכימים לוותר.

כל כך עצוב...

אני מרגיש שאני נגרר לוויכוח עם ילדים בגן מה רע בכך שביפ לא משדרים משו ביום שישי? שסוף סוף יש ערוץ שמתחשב בדתיים אז קוטלים אותו? העובדה פשוטה- משפחת סימפונס בעונה חדשה. אי אפשר להתעלם מזה. על חברים כבר דיברתי. בקשר למ.ק 22 - רק עוד חודש זה נגמר. למה אתה מדבר על נושאים שאתה לא מבין בהם בגרוש? תרגיע זו תכנית איכותית, כמו כן באפי (למרות שאנ'לא אוהב באפי, אבל מודה שזה מושקע). בכלל, ביפ זה הערוץ הטוב ביותר בטלוויזיה (אולי חוץ מיס פלוס).. ועל זה אין וויכוח. בכל מקרה, את הוויכוח הזה אני מפסיק. אני מעדיף שלא להיגרר לשיחות עם אנשים בעלי אי קיו דו ספרתי

למעלה