אני חייב להגיד את דעתי על משהו

בוביץ

New member
נכון יש שח אז מה?

גם לסטאר וורלד יש שח ליס לא ראו את מלקולם באמצע לא את באפי, גם לא את אי הפיתוייפ ומה רע בעונות הקודמות של חבירם אני אישית נהנה מהפרקים האלו כי לא ראיתי העונות הראשונות. לא את תרגיע. גם דרו קארי זה לא רע.

מילאן

New member
אין מה

אחד אמר שהערוץ מורכב ברובו משידורים חוזרים, אחד טיפש אמר שלא, הוכחנו לו שכן וזהו.

dht160

New member
לגבי מחירים

בתור יסניק שבאמת חולה על החברה הזאת אנ לא מתכחש לכל הבעיות שלה. יש לה אלף פאקים אף אחד לא מושלם אבל יס יש בעיה בתדמית. מצד אחד היא נתפסת כחברה מתקדמת מהכבלים אבל מצד שנה כיקרה יותר. וזה לא ממש נכון במציאות. משפחה ממוצעת שעושה מעבר משידור אנלוגי לדיגיטלי מעלה בערך את התשלום בחודש ב 100- 120 שקלים ולא משנה לאיזה פלטפורמה היא עוברת. הכבלים זולים יותר מיס רק בשידור האנלוגי וגם זה לא תמיד. יש הבדלים של אולי 5 שקלים לפה או לפה אבל באופן ככלי במהלך ארבעת שנות המלחמה הזאת המחירים הם כמעט שווים לשתי הצדדים. גיא YESניק בנשמה

מילאן

New member
הבעיה העיקרית

היא שבכבלים אפשר להסתדר עם ממיר אחד ובשאר עם הבסיסי, ליס אתה חייב ממיר לכל טלוויזיה אחרת תראה שלג. ומ- 4 ממירים ההפרש הרבה יותר גבוה מ- 5 ש"ח ולא משתלם.

מילאן

New member
בוא נגיד ככה

אני מכיר הרבה לקוחות יס שאומרים שהם מרוצים. אני לא מכיר לקוח כבלים אחד שאומר שהוא מרוצה. ואולי הסיבה לכל הירידות על הוט היא לא כדי "להיראות מבין" - אלא כי אנשי יס היו לקוחות כבלים בעבר ולכן יכולים להשוות, ורוב לקוחות הכבלים הם ותיקים ורק קוראים בעיתון מה יש אצל השכן הלווייני. הדבר היחיד שאני מסכים איתך הוא שמאוד קל לרדת על חברה שאתה מתעב אותה. השירות של הוט הוא הגרוע ביותר של חברה עסקית בארץ לכן אל תצפה לראות מחמאות כלפיהם. (עוד לקוח מאוכזב של תבל דיגיטל)

JennyKalender

New member
כנ"ל.

אני חושבת שזה קשור לעובדה שאני מנויה לתבל. אם הייתי בערוצי זהב הייתי משתגעת, זה כל כך איטי. אחת הסיבות העיקריות שבגללה אני לא מסוגלת לעבור ליס, היא ביפ. אחוז גדול מהזמן הטלוויזיה שלי דלוקה על ביפ, ויש שם מעט מאוד תכניות שאני לא אוהבת. שידורים חוזרים? אני נהנית מהשידורים החוזרים של חברים/דרו קארי/סימפסונס/וכו' הרבה יותר מהרבה תכניות אחרות, שזה השידור הראשון שלהן. וחוץ מזה- באפי. ומלקולם. ומ.ק., דארמה וגרג, הקומדי סטור, הדיילי שואו לפעמים, ועוד...

גם אני

אני האחרון שיאמר שהכבלים חפים מבעיות, אבל מלבד המעבר הבין הערוצים והממשק שזה טרחני ומייגע, הם בסך הכל בסדר - ומאז האיחוד הם מתחדשים כל רגע...

PoWeRs ThAt Be

New member
תראה, בתור אחד ש... |טי-וי|

היה בכבלים-אנלוגיים, עבר לכבלים דיגיטליים, עבר ליס וחזר להוט (לא מברירה...
) אני מוכרח להגיד שיס הרבה יותר טובים, המחירים, המיחשוב, התמיכה, התכניים, החידוש... ועוד ועוד... לעומת זאת, הוט, איטיים, תמיכה נ-ו-ר-א-י-ת, תכנים לא איכותיים במיוחד (And the list goes on...), לכן, אני מעדיף יס, אבל תקוע עם הוט.

lordof the

New member
יאא אלוהים, כמה טמטום בשרשור אחד

תראו, האמת היא שלא משנה מי יותר טוב או פחות טוב, לכבלים יש הרבה יותר מנויים, לרוב בגלל שהם היו כאן לפני הלווין. לכן יש ללקוחות הלווין צורך כזה ליחצן את יס, כמו שלי לפעמים יש צורך לגרום לאנשים לראות סדרה שאני אוהב או שיר שאני אוהב כי אני יודע שאין לו הרבה "מעריצים". ייתכן ש-HOT הרגישו יותר מדיי בטוחים בעצמם כי עד לפני כמה שנים לא היה להם מתחרה רציני, אבל תחרות תמיד טובה, בסוף כולנו נרוויח ממנה. בזמן האחרון הם באמת מראים סימני התאוששות מבחינת ערוצים ותכנים וזה מה שגורם לי להישאר שם.

למעלה