אני חייב לקבל תשובה!

יש לי שאלה?..

באמת פאנק היא מוזיקה של נאצים מה בילי ג'ו הוא בעד הנאצים או משהו כזה? הוא שלא אכפת לו בכלל! ואוהב יהודים!

אני חייב לקבל תשובה!

זה נכון שדרין דיי הם בעד הנאצים פאנק רוק היא מוזיקה נאצית!?

ADCMAN

New member
כן. זה נכון, לצער כולנו

להקות פאנק רוק הן נאציות מלבד כמה שגרין דיי לא כוללת ברשימה הזאת.. חבל מאוד:( אבל בתכל'ס למי אכפת

היטלר היה הומו?

ברור שפאנק זה נאצי. תראה את Simple Plan, לבסיסט שלהם יש תספורת כמו של היטלר. וכל להקת פאנק שהיא לא נאצית הם סתם פוזרים מעפנים וואנאבים.

sapirush1

New member
דייויד לא נאצי!! ../images/Emo46.gif

והיה כאן מישהו פעם שאמר שבילי היה מופיע בבר מצוות

TiNiErBeiL

New member
אוףף..../images/Emo4.gif

איזה באסה לשמוע את זה... גם בשיר: Holiday יש קטע שהוא בגרמנית...

TiNiErBeiL

New member
אוףף.. בילבלתם אותי..

מצד אחד.. הם שונאים יהודים ובלה בלה בלה... כל שסיפורים.. אבל מישו מצא הוכחה אמיתית?!? יכול להיות שזאת עוד סתם המצאה שעשו גם לשאקירה ודיקפריו.. או שבעצם.. זה נכון.. אבל מישו אמר שבילי הופיע בבר מצוות.. והם יורדים על האומה הנאצית בהולידיי... אז אם יש למישו תשובה אחת נכונה... אז בבקשה...

rebel girl

New member
לגבי!! תשובה אחת ויחידה....

א.בקשר לגרין אני שאלתי על זה בקלאב אידיוט (מועדון שאוסף שאלות וגרין עונים עליהם) אז את זה אני לא יכולה להגיד בוודאות ב.אל תקשיב להם...היטלר לא היה יהודי כנס לטור של בלדד השוחי הנה הקישור http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=184137&sid=16 שם תקרא על כל השושלת של היטלר (ימח שמו וזכרו חיק טפו! על קברו שיתהפך פעמיים בקבר)

ADCMAN

New member
דווקא היטלר היה קצת יהודי

אביו היה נוצרי לעומת זאת, היטלר היה נכד לא חוקי של עשיר יהודי סבתו עבדה בחווה של עשיר יהודי ונכנסה ממנו להריון, והולידה את אימו של היטלר. כמובן שהיטלר שנאה יהודים, אחד הסיבות שהוא רצה להרוג את היהודים היא כדי לחסל את אותם שמועות נכונות שהוא יהודי וגרין דיי כן נאצים כמו שר להקות הפאנק הם יותר בקטע של לשנאות כושים כרגע

למעלה