אוקיי המתופף הראשון רצה לשנות את שם הלהקה מסוויט צ'ילדרן לגרין דיי והוא לא הסכים-אני חושב שזה נכון אני אולי התבלבלתי פה ושם- והוא אמר שזה הומואי ופעם אחת סוויט צ'ילדרן היו שיכורים והמתופף הציע עוד פעם להחליף שם ובילי הסטלן לקח סכין ואיים עליו ואיך שהוא הם קרו לעצמם אחר כך גרין דיי זה לא ממש נכון, אני זוכר מעורפל אבל בערך ככה
רק שהוא לא רק איים, הוא דקר ורצח את המתופף, אבל בגלל שהשופט של בילי היה באותו "כת" של נאצים מקומית (כמו הKKK), הוא רק גזר עליו 5000 שעות שירות. והדקירה הייתה בגלל שבאמריקה גרין דיי זה השם האנגלי לט"ו בשבט, ובילי שונא יהודים.
א. גרין דיי זה מושג שקשור בנאצים, ואני בטוח שאין לו קשר ליהודים במובן שמח ב.בילי ג'ו כן אושם על דקירת בחור שחור והכת יהודי וסיני.. ג. מייק שרף יותר מ12 אלבומים נדירים של REAGAN YOUTH בגלל שהם הופיעו על עטיפת האלבום לבושים בבגדי הקו קלאס קלאן ובישו את שמם של הארגון ד.טרה בא ממשפחה אנטישמית. הוא נתפס מרסס צלבי קרס על קברים יהודים ב93(וזה היה בחדשות בארץ, וגם באיזשהו פאנזין מאותה השנה)
גרין דיי בגרמנית "der grüne Tag". במחנה סוביבור (נראה לי כה קוראים לזה.. נו מה חודשיים לא למדתי!) לא יכלו להוציא יהודים להורג כי היה יותר מידי שלג ואי אפשר היה ללכת. כשיום אחד השלג נמס הנאצים הוציאו להורג 500 יהודים שניסו למרוד. קראו לזה יום ירוק כי יכלו לראות "סוף סוף" את הדשא. ואלה היו 20 שניות בהיסטוריה
כ"כ מצחיק אותך ש500 יהודים נרצחו ע"י הנאצים ביום אחד?! תתביישי לך! שככה לא אכפת לך מהיהודים שנרצחו בשואה! ואם זאת הייתה המשפחה שלך שנרצחה בשואה?? לא נראה לי שהיית צוחקת ומזלזלת ככה!
די כבר יא חסרי חיים....מה אכפת לכם אם גרין דיי נאצים או לא? אתם מתכוונים להתחתן איתם? להיות חברים שלהם? לגדל אותם כחיות מחמד? אם לא אז תשמעו תמוזיקה ושתקו. ~הערה מיועדת רק למי שפתח תשרשור, לא לכל מי שהגיב~ ואגב, שאקירה מעדיפה לשתות דם חזירים מאשר שיהודים ישמעו תדיסק שלה
מה שאמרו על שאקירה זאת המצאה.. היא אחר כך אמרה שזה ממש לא נכון.. ואותו הדבר אמרו על ליאונרדו דיקפריו.. אמרו שהוא מעדיף לשתות דם של חתול שחור מאשר להתנשק עם יהודייה...