1.המתופף הראשון של גרין דיי היה יהודי!!!! והוא עזב כי הוא רצה ללכת ללמוד, אם גרין דיי היו אנטישמים הם לא היו לוקחים יהודי!!! 2.קראתי שבילי ג'ו אמר שבתחילת הדרך הם ניגנו בבר מיצוות!! אם הם היו אנטישמים הם לא היו עושים אתה זה! או מזכירים את זה בכלל שהם נינו בבר מיצוות אם הם היו אנטישמים 3.הם שונאים את בוש בגלל המלחמה והם השוו אותו להיטלר! וזה אומר שהם שונאים את היטלר!! אז מיכאן אפשר להבין שגרין דיי ממש לא אנטישמים! הם אף פעם לא אמרו משו אנטישמי! מי שהתחיל להגיד את זה הוא אורי שהודע שהוא אוהב לריב ולפתוח שירשורים של ריבים! אולי גרין דיי לא באו לארץ אבל הם לא באו להרבה ארצות!! אז לא צריך ישר להגיד שהם אנטישמים!!
אוהבים להאשים את אורי. חח. איזה הומואים אתם א. הם לא הופיעו בבר מיצוות ב. הם בעד בוש, הם נגד המלחמה בעיראק. בילי ג'ו הצביע לבוש, תראו קצת ערוץ E! לפני הבחירות הבאות ג. לפי הידוע לי המתופף הראשון שלהם נעצר על רצח של יהודי בלוס אנג'לס בשל העובדה שהוא יהודי ולא הארי. ד. בסרט על הסצינת הפאנק המחתרתית בילי ג'ו דיבר והראה תמונה שלו בהופעה של ADOLESCENTS עושה זיג הייל והיה לו חולצה של SKREWDRIVER אז הנה כמה עובדות
1. הם הופיעו אני קראתי ואני אחפש לך את זה! 2. ב-aol אתר שבו שאלו את גרין דיי למי הם מצביעים והם אמרו בפה אחד בלי לחשוב שבקרי והם תמיד אמרו את זה אז תפסיקי לבלבל תמוח אם את לא יודעת משו!!! 3.המתופף הראשון היה יהודי! נקודה1 את זה כולם יודעים!
הם לא הופיעו בבר מצוות, את מתבלבלת עם ME FIRST AND THE GIMME GIMMES שהופיעו בבר מצוות כי הכריחו אותם ופעם הם עלו לבמה עם חולצה של היטלר הם לא הצביעו לקרי. הם בחרו בבוש. היה את זה בערוץ E המתופף הראשון לא היה יהודי, הוא היה מהגזע ההארי. לא רק שהוא הכה למוות יהודי, הוא גם היה עושה מהומות בעיירה שלו
אני אפילו לא מכירה את המפגרים האלה! אני ראתי כתבה שבילי בעצמו אמר ואני יחפש אותה! אם אתה לא יודע שגרין דיי הצביעו לקרי אז אתה לא מכיר בכלל את גריין דיי!! ואתה מבלבל אותם ללהקה הזאת!
הצביעו? מצנעה? פרס? או שרון? זהו. בילי ג'ו הוא בעד בוש, אבל הוא כן נגד המלחמה בעיראק. רק לפני כמה ימים חבר המפלגה הרפובליקנית(המפלגה של בוש) יצא נגד המלחמה ואמר שצריך לצאת משם בגלל שהמלחמה מסכנת חיי אדם רבים, מוציא מילארדים של כסף בשבוע, ופוגעת בתל"ג של ארה"ב את לא מספיק מבינה
חושב על סמך כל מה שאמרו פה! למי אתה מאמין ולמה? ואם הם אוהבי נאצים, אז אתה תפסיק לשמוע אותם? לא, נכון? חוץ מזה שפאנק יותר מתקרב למוזיקה גוטית מאשר למוזיקה נאצית!
אדון וונקה לא טועה. למרות שהתרבות הגות'ית חדשה היא תוצר של התרבות הגות'ית עוד מהאמה ה5 לספירה ולפניה(כמובן עם תוספות רבות) התרבות הגות'ית של היום מושפעת המון מן תרבות הפאנק. נכון שהוא טעה שהפאנק נוטה למוזיקה גות'ית כי המוזיקה הגות'ית כן הושפעה ממוזיקת הפאנק. וגם קיימים אמנים גות'ים בפאנק(גלן דנזיג מהמיספיטס למשל)