אני יודעת שלא תאמינו לי .. אבל לפחות תקראו את

אני יודעת שלא תאמינו לי .. אבל לפחות תקראו את

מה שיש לי להגיד! מיילי סיירוס לא כזאת תמימה כמו שכולם חושבים!!! אני מכירה אותה אישית, טוב מדי, והיא מספרת לי הכל!! כולם חושבים שהיא "שומרת בתולים לחתונה" חע חע ועוד פעם חע!! היא כבר עשתה את זה עם כל הג'ונאסים בגיל 12! היא לא שמה על המעריצים שלה. כל החברים שלה, חברים שלה בגלל מה שהיא (מיילי סיירוס!) הפרסום שלה כולו פרוטקציה!! כשהיא רבה עם מישו היא מנסה להסיט את כל העולם נגדו.. אבל בעצם היא זאת שמשקרת כדי לצאת חמודה ותמימה! והיא ממש לא!! היא מפרסמת בכל מקום תמונות שלה ערומה! והיא פשוט מגעילה! תאמינו או לא הייתה תקופה שהערכתי אותה. עד שהבנתי שהיא משקרת לכולם! כי אני חברה שלה! אני בטוחה שאתם לא תאמינו לי. וגם לא ממש איכפת לי. אני רק רוצה שלפחות תידעו שהכל היא עושה בשביל כסף!! ולא איכפת לה מי יתן לה אותו! היא פשוט מגעילה וזו..נה!! אז אני מקווה מאוד שלא תמחקו את ההודעה הזאת. ותנו לכל הפורום לקרוא.. אל תיהיו מושפעים ממנה!!

רואים לפי הכינוי שלך שאת דוברת אמת

NOTTTTTTTTTTTT תתביישי לך לבוא לפה ולדבר שטויות שכאלה.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo230.gifאלוהים ישמור עד לאן מגיעה הקנאה של אנשים

עאלק חברה שלה..טוב, אני מרי פופינס נעים מאוד
אה, ומסכן מי שחבר שלך, ככה לגלות את כל הסודות שלו..לא יפה...

Maylee4

New member
חח ברוור..

רק את חברה שלה.. ו.. מי שמנסה להסיט זאת את.... רק לא נראלי שכל כך מצליח לך

חחח ידעתי שלא תאמינו

אבל אתם כלכך תמימים שאתם מאמינים לה! זה מטורף! למדתי עם מיילי בבית ספר! והיינו חברות הכי טובות. כשהגעתי לארץ עדיין שמרנו על קשר הדוק במסנג'ר והיא מספרת לי הכל. מיילי לא כזאת תמימה! שימו לב שהיא מפרסמת תמונות ערום שלה באינטרנט!!! זה תמימות?!

Maylee4

New member
.....

אהמ... קודם כל דבר ראשון לא ראיתי אפילו תמונה אחת שלה באינטרנט שרואים לה משהו, אז זה לא נחשב עירום.. אולי את מתכוונת לתמונות שהדליפו מהפלאפון שלה לאינטרנט שהיא עם בגדי ים וכל זה.... דבר שני, למה את חושבת שנאמין לך, יש לך הוכחות?? תמונות שלך איתה?? משהו? פחחח...

...

הדליפו? כן, בטח! היא העלתה את זה! ואני לא מדברת על התמונות עם בגדי הים! תמונות שרואים לה את האיברים שלא ממש אמורים לראות! היא ממש לא שומרת על עצמה! וכולם חושבים ויודעים את זה! טוב יודעות מה?! לא איכפת לי. אל תאמינו לי. אבל אח"כ כשהכל יתגלה אל תגידו שלא אמרתי לכם!

Maylee4

New member
לא ראיתי אפילו תמונה אחת שרואים לה משהו ו....

כן הדליפו את זה,קראתי שעצרו את מי שהעלה אותם בFBI, וקראתי את כל הסיפור הזה... טוב בואי נראה מה נגלה בדיוק..... ו..נכון אני לא מאמינה לך

יודעים מה..

סבבה. אל תאמינו, תמשיכו לאהוב אותה! ויודעים מה עוד?! גמאני אוהבת אותה אבל אוהבת כהאנה מונטנה ותשירים ולא יותר מזה! כי היא משקרת לכולם! הוידאו? שהיא אומרת שהיא שומרת לחתונה? give me a break! מיילי? לא בתולה מגיל 12! ומה עוד? לא איכפת לה מאנשים בכלל! היא לא שמה על המעריצים שלה בכלל! תחשבו מה שבאלכם אני את שלי אמרתי..

טליה1993

New member
גם בלי שתגידי את זה זה ברור שזה

אמיתי.אתם באמת חושבים של הסלבס מושלמים?כולם אותו חרא

May Tisdale

New member
אנחנו לא חושבים שהם מושלמים , ../images/Emo218.gif

אבל יש הבדל בין להגיד שהם לא מושלמים ללהפוך אותם לשטניים חסרי רגישות כמו שהחמודה כאן מנסה לעשות .

טליה1993

New member
ברוב המקרים הם באמת כאלה. הפרסום

וההשפעה על אחרים מעלה את האגו שלהם והם חושבים שכל השאר אפס.

Maylee4

New member
אפחד לא באמת אותה מכיר אותה פה, גם אני לא,

אז אי אפשר באמת להגיד עליה איזה בנאדם היא אם לא מכירים אותו באמת...

מה אתם חושבים שאני לא מכירה אותה כי

זה פשוט לא נישמע הגיוני?! זה מטומטם! ומה יש לי הוכחה חותכת לזה שהיא לא שמה על המעריצים שלה, היא בעצמה אמרה בראיונות שלא איכפת לה מהם! ושלפעמים בהופעות הם מרגשים אותה אבל היא לא שמה עליהם (כלומר עליכם!) כל ההופעות ומה שהיא עושה זה רק אבל רק בשביל כסף!

למעלה