אני יודעת שלא תאמינו לי .. אבל לפחות תקראו את

...

לא ממש.. כי כשעברנו לארץ, אז השארנו את הכל בקנדה.. זתומרת את כל התמונות והחפצים השארנו שם, לקחנו לארץ רק כסף.. וקנינו הכל מחדש.. אבל עזבו את זה, אני יודעת שתחשבו שזה רק תירוץ והכל.. ואני סתם מטומטמת ששונאת אותה וכל זה (ואתם חושבים ככה) אז אני ממש לא.. אני כן אוהבת אותה אבל כבר לא כבנאדם. רק כזמרת. כי היא באמת שמה פס על העולם! היא כל הזמן מדברת איתנו (החברים שלה) רק על עצמה. ולא רק לה יש בעיות! קרה לי משו ממש משמעותי וכשסיפרתי לה אז לא היה לה איכפת . אני ממש לא מנסה להפוך אותה לשטן. אני פשוט מנסה שתגלו מי היא ותבינו שהיא לא מלאך כמו שכולם חושבים! ונימאס לי ולכולנו מזה (החברים שלה) כל החיים שלה הם פרוטקציה, וסבבה שאני חופרת, אני פשוט מנסה שתבינו את זה!!

Maylee4

New member
בסדר תראי

אני לא אמרתי אף פעם שאני חושבת שהיא מלאך, וגם אני אוהבת אותה בתור זמרת. בתור בנאדם אין לי מושג איך כי אני לא חברה קרובה שלה או חברה שלה בכלל. אין לי מושג אם את באמת אומרת ת'אמת, אבל מה שכתבת לא יגרום לי להפסיק להעריץ אותה ולא יפסיק לגרום לי לאהוב את המוזיקה שלה.

כנסי

מה שאני מנסה לעשות כאן, זה לא לגרום לכן להפסיק לאהוב תמוזיקה שלה! כי גמאני אוהבת תמוזיקה שלה.. מה שאני מנסה לעשות, זה שבעצם תכירו תמיילי האמיתית! ולא תעריצו בנאדם שבכלל משקר לכל העולם! ובמיוחד לא לקחת ממנה דוגמא.. אז פשוט אני מצטערת שהבנתן לא נכון, ואני מבינה שאתן שונאות אותי ממש.. בואי נגיד שבגלל הרמה שלה היא מנסה לסכסך ביני לבין חברים טובים שלי מאמריקה..אז.. לא יודעת, תמשיכו לחשוב מה שבאלכן

Maylee4

New member
איך אבל את חושבת שנאמין לך?כנסי שניה

את היית מאמינה למישהו שהיה אומר את זה? כי כאילו אין לך שום הוכחות- תמונות, טלפון, משהו........ לא נראלי שהיית מאמינה, אם יש לך הוכחה אז תראי לנו. אם באמת את ,,'חברה שלה', בטח יש לך את הטלפון שלה?

קודם כל..

אני יודעת שזה בצדק שאתן לא מאמינות לי.. שנית כל כן יש לי תטלפון שלה אבל לא משנה מה יקרה ומה קרה אסור לי לתת אותו לאף אחד אחר! פשוט אסור! כמה שאני כועסת עליה וכל מה שאני אומרת לא מקנה לי תאפשרות למסור תטלפון שלה אז אני מצטערת.! אם את היית במקומי והיית באמת כועסת עליה בכ"מ לא משנה מה לא היית נותנת הרי תטלפון שלה לאפחד אחר. נכון?

Maylee4

New member
חח לא אבל לא יודעת עזבי

אין לי כוח לריב הזה בקיצור אמרת מה שיש לך להגיד מי שמאמין מאמין מי שלא , לא.......

Maylee4

New member
עזבי אין לי כוח לריב המפגר הזה.......

בקיצור לא מאמינים לך פה

itay119

New member
שקרנית

את שקרנית מלידה את לא תדברי עליה ככה הבנת ותמונה יש לך או שגם אסור לך להראות

itay119

New member
שלום

אני גבר לא בת זה לא אומר עים אני אוהב את מיילי סיירוס אני וחבר שלי ניסע לאמריקה בגיל 18 על תחשבו שאני צוחק הרגנתי הכול כסף בית הכול

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo230.gifאגב, איך את יודעת עברית אם באת מקנדה?

יאללה, נראה כמה זמן יקח לך לחשוב על תירוץ טוב:) לא יעזור לך אף אחד לא מאמין לך פה..אז ביי

אני לא בדיוק באה מקנדה .. כנסי

נולדתי בישראל, בגיל 6 (כיתה א') טסתי לקנדה הכרתי שם את מיילי ניהינו חברות. ואחרי שנתיים בערך חזרתי לארץ.. זה תירוץ מספיק טוב.? ולמה טסתי? בגלל שההורים שלי התגרשו ואבא שלי טס לקנדה והתחתן שם. ואז גם הם התגרשו וחזרנו לארץ.. טוב לך?

למעלה