אני יודעת שלא תאמינו לי .. אבל לפחות תקראו את

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo230.gifיכול להיות שזה קרה, אבל אני עדיין לא מאמ

*מאמינה לכל הסיפור
ואם אני לא טועה מיילי חיה בקליפורניה ...

חיה כרגע.. ו..

חיה בעבר.. אבל בדיוק כשאני עברתי לקנדה אז אבא שלה בילי ריי השתתף בסדרה שאילצה אותם לעבור לטורונטו קנדה.. ועל כן פגשתי אותה שם..

lid17

New member
סתם לא קשור

חברה שלי עלתה לא מזמן מקנדה והיא יודעת עיברית שוטף וזה לא קשור שקוף שהיא מזרימה את עצמה מה הקטע פה?

אז את חברה שלה

למה להכפיש אותה, מה אכפת לך אם היא מפרסמת את עצמה עירומה [ ביקיני וחזייה לא יותר מזה], אני מכירה נערות בישראל שעושות את זה. ומה לה ולג'ונאסים בגיל 12, טוב שגם הכירו אותה באותה תקופה
ואם היא עשתה לך משהו, היא תקבל את העונש שלה, סבבה? לא יפה לרוץ ולספר

להגיד לך למה?

בגלל שאחרי שאני מספרת לה משו שהיא עשתה כלכך הרבה פעמים, אז היא מקללת אותי בגלל שעשיתי את זה. ואח"כ כשאני מקללת אותה ואומרת לה את האמת על מה שהיא מקללת אותי, היא מסיטה את כולם נגדי , אז הגיע הזמן שכל העולה יבין מי היא מיילי באמת!

../images/Emo13.gif תהיי חכמה, אל תרדי לרמה שלה אם ככה

את טוענת. ואת מוכרחה להודות שלעבור בין פורומים ככה לא באמת יעזור, אם היית במקומנו, לא היית רצה להאמין, נכון?

את צודקת לא הייתי רוצה להאמין

בגלל שאני ממש הייתי מעריצה אותה... וואי אני בכייף אתן לכן תמסנג'ר שלה :)

May Tisdale

New member
תגידי את עושה צחוק ? ../images/Emo6.gif../images/Emo218.gif

יש מיליון מתחזים !!!!!!!!! אני עד עכשיו דיברתי עם 2 !!!! קיצר , אני לא יודעת מה עם שאר הבנות - אני מצטערת אבל אני לא מאמינה .

טליה1993

New member
הייתי אומרת לכן שבמקום לריב תעשו

ועידה אליה.ככה המס לא יהיה מפורסם והאמת כן..

בקיצור תביאי לנו את המסנג'ר שלה .

ככה שאם ישלך אותו זה אומר שאת צודקת , אם זאת היא באמת בכלל .

חעחע

לא ניראלי.. לא עכשיו לפחות. כי אני יודעת שתישאלו אותה אם ומה ולמה וככה והיא תענה לכן מפתאום אין מצב

תמסן יש לי..

אבל אני לא אפרסם אותו כאן זה א'. ב' עכשיו היא לא ממש מתחברת כי היא מצטלמת לסרט שבטח שמעתם עליו "השיר האחרון" וג' מה תגידו לה בכלל?!

אז תשלחי לי מסר עם המסן שלה .

אני לא מאמינה לך בכלל . ואם יהיה לך את המסן שלה זה אומר שאת באמת מכירה אותה ובאמת אומרת אמת . אבל אם לא זה אומר ששיקרת , מה שיותר הגיוני , בעיקר כשאת מתעקשת לא להביא את המסנג'ר שלה :) הבנת ?

אני לא אתעסק בשאלה אם כל מה שאת אומרת

אמיתי או לא. מי שבוחר להאמין או לא להאמין,שיהיה לו לבריאות. השאלה היא מה עוזר לך הפרסום של ההודעה הזו בפורום קטן בישראל? ברצינות. אם זה כ"כ חשוב לך לכי לפורומים גדולים יותר בחו"ל..לmileyworld..תראי לקהל יותר גדול של מעריצים מי היא באמת מיילי אם כ"כ חשוב לך "להוכיח את האמת ולהראות את מיילי האמיתית". אני אישית לא אפסיק לאהוב אותה רק כי היא איבדה את הבתולים שלה. (או כל אחד משאר הדברים שאמרת,שנשמעים לי מופרכים למדיי.) מיילי היא לא מודל לחיקוי בשבילי גם ובעיקר מעצם העובדה שאני יותר גדולה ממנה בגיל. אני אוהבת את המוסיקה שלה,אוהבת לראות האנה מונטנה,מעריכה אותה מאוד בזכות ההצלחה שלה בגיל כזה צעיר ובזה זה נגמר. החיים שלה הם החיים הפרטיים שלה וזכותה המלאה לעשות איתם מה שתרצה. בין אם היא בחרה לעשות או לא לעשות את הדברים שאת טוענת כאן,זו הבעיה שלה. אני מבקשת מכן להפסיק לענות לילדה הנחמדה ולחתום כאן את השרשור הזה.

למעלה