אני יודעת שפעם כבר היה כאן כזה שרשו

Hadar p

New member
אני יודעת שפעם כבר היה כאן כזה שרשו

אבל בכל זאת..... אולי כל אחת תשים כאן תמונה שלה (אם בן הזוג או בלעדיו, מהחתונה או מחיי היומיום) ותפסר בכמה מילים על עצמה.... כי אני חושבת שיהיה יותר נחמד להכיר את הפרצופים מאחורי השמות ומפגש...נראה לי שמסובך מידי להוציא לפועל..... מה אתן אומרות? מי מתחילה?

גלי ב

New member
sorry - עם כל האהבה שלי לפורום...

בעלי היקר לא מסכים שאשים תמונות... אז... אוהבת אתכם תמיד ואת הפנים שלי תראו באחד המפגשים...

אני חושבת שאת צודקת , כי מאז יש

לנו פה הרבה חדשות . טוב אז התמונה המצורפת לא הכי עדכנית , אבל זה מה יש לי במחשב פה סרוק. אז אני רויטל בת 25 וקצת. לירון בן 26 וחצי. גרים בדירה קנויה בראשון . אני מנהלת חנות מחשבים ששיכת לי ולשני אחים שלי. לירון קצין בקבע. נשואים מאוגוסט 2002, ומצפים לילד ראשון (חודש 6)ץ לירון אוהב כדורסל , ואני ריקודי בטן (עכשיו זה קצת קשה)... לירון אוהב לשחות - אני ממש לא. אבל שננו מאד אוהבים אחד את השני.

תוכי

New member
הנה

התמונה הזאת היא מפסח האחרון שהיינו באילת (לפני שירדתי 14 קילו) אז אני זהבית בת 26 (25.10.76) וחיים בן 28 וחצי גרים בדירה שלנו בפ"ת אני מנהלת חשבונות בחברת היי טק וחיים מתקין אביזרים לרכב - אזעקות, דיבוריות וכו´ נשואים מ- 27.08.01 אני מסיימת לימודי הנה"ח סוג 3 (עוד שבועיים מבחן) חיים אוהב מיסטיקה וזהו....

שלום- זו אני

במשרד, לפני כמה חודשים. קצת רזיתי מאז (לא הרבה -איזה 3 ק"ג) אני בת 28, מהנדסת ועדיין לא נשואה טריה

נועה - ממש לא רואים !

חזרתי לתמונה אחרי שראיתי את ההערה של אתי וניסיתי להתבונן בשיא הריכוז - ולא רואים כלום-כלום-כלום, אז חובה עלייך לחייך בגאון ! ולזכור שהמון מאיתנו עברו את זה (ניסית להיות ילדה בגיל 8, שמנה, ממשוקפת, לבושה נורא כי אמא שלה הלבישה אותה וגם עם גשר לא שקוף בשיניים ? - אני הייתי...) - והתוצאות שוות את המאמץ.

בטח שלא רואים הילה,

כי התמונה היא "לפני". אתי התכוונה שבנוסף לשינויים, כמו3 ק"ג פחות נוספו לי הטבעות...
אולי אם אני אקבל קצת אומץ אני אשלך תמונה קצת יותר עדכנית...

אופס... אז אני מפגרת...

אבל הנה פיצוי - ירדת שלושה קילו במקום ! ורוצה משהו ברצינות ? האומץ האמיתי הוא בללכת לעשות את השינוי הגדול הזה, לא בלפרסם תמונות... את צריכה להיות גאה ! ותודה על ההודעה לגבי הטור - אני שמחה שנהניתם...

danonit

New member
בכלל לא ../images/Emo13.gif

שלי קצר... אני מתה לשיער ארוך אבל תמיד נשברת

Hadar p

New member
אז אנחנו....הדר ורוברט../images/Emo99.gif

נשואים חודשיים מה- 28/08/02
וביחד בדצמבר 5 שנים
גרים ביחד 3 שנים שנתיים וחצי מתוכן בדירות שכורות
ועכשיו מתחת לבית של ההורים שלי! אני עובדת במשרד נסיעות ומתכננת ללמוד הוראת גני ילדים, רוברט סטודנט למדעי המחשב! יש לנו את סמבה
המתוק והנה תמונה מהחתונה וגם תמונה של סמבה!

Hadar p

New member
זה סמבה שלנו../images/Emo107.gif חייבת לצרף הוא

חלק מהמשפחה

אתי@

New member
לי יש רק מהחתונה ../images/Emo9.gif

אתי ורונן ביחד 7 וחצי שנים התחתנו ב- 10/10/01 שנינו אנשי מחשבים
גרים בחולון ו..זהו אני חושבת

למעלה